10.jpg

Nové CD k 18. výročí kapely Bonsai č. 3 Hudba

Chystáme nové „plnoleté“ CD, které se bude jmenovat Z dlouhých poutí. Autorské písně i vzpomínkové písně na původní kapelu Bonsai.

22 % za tři dny? To je bomba!
3/24/2016

22 % za tři dny? To je bomba!

Nebudeme si nic nalhávat, prostě jste nás dostali. Za tak krátkou chvíli už taková suma, co víc si přát. A co víc říct... jen díky, jsme rádi, že vás máme! Rozhodně ale neusínáme na vavřínech, musíme to dotáhnout až do těch 100 %. Pracujeme pilně, jako Míša s Vaškem ve studiu. Ještě jednou díky a šiřte stále dál a dál!

Holky, kluci, pánové a dámy, vy jste naprosto úžasný!! Jak to děláte?! V pondělí večer jsme spustili kampaň a za necelé tři dny už jste nám napřispívali tak, že už máme 22 % z toho, co potřebujeme! To je prostě hustý! Jestli to tímhle tempem půjde dál, tak máme za dva týdny hotovo :-) Díky za přispění, sdílení, šíření a tak. P. S. Připravujeme pro vás odměnu přímo od Peti, těšte se, je na co! Jako takové menší poděkování a návnadu si pusťte video s písničkou Jantarový komnaty, kde Peťa při koncertech neztrácí duchapřítomnost a je schopná zahrát sólo z fleku i tam, kde původně vůbec nemělo být :-) Můžeme navíc prozradit, že Jantarový komnaty se na CD objeví.

ReachedCZK 73,800(123%)

123%
CZK 60,000requested
100contributors
Contribute

project authorBonsai č. 3

Rewards

CZK 50Kytarová lekce s Jirkou

Jirka vás naučí zahrát dva akordy. Nebudou to ale obyčejné akordy. Budou to akordy kouzelné. Jakmile před někým pronesete, že je umíte, zůstane na vás zírat s otevřenou pusou. A když pak předvedete, že jste nekecali, tak vás budou považovat za kytarového virtuoza. Budou to: C9±5± Emi add 9 7maj

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 175Digitální distribuce CD

Zašleme nové CD Z dlouhých poutí po síti, jakmile se nám dostane do rukou (tedy spíš do počítače)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 325Běžné CD

Nové CD Z dlouhých poutí s obalem i bookletem a věnováním ;-) Zašleme poštou do 14 dní od vydání alba

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 3502 volňásky na českobudějovický křest desky

Dvě volné vstupenky na křest na domovské scéně v Českých Budějovicích, přesné místo a datum zatím v jednání. Navíc vás při křtu pozveme na podium jako spolukmotry.

Number of available rewards: 2/10

Reward unavailable

CZK 450Nové CD s věnováním + digitální distribuce

Zašleme CD digitálně po síti, jakmile se nám dostane do rukou (tedy spíš do počítače) a až nám z lisovny vyjedou hmatatelná cédéčka s obaly a booklety, zašleme je s díky a věnováním

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 5502 volňásky na festival Hradecký slunovrat

Dvě volné vstupenky na festival Hradecký slunovrat v Hradci nam Moravicí. Tam totiž proběhne náš moravský křest desky a CD vám tam rádi osobně předáme a poděkujeme vám před nastoupenou jednotkou ;-)

Number of available rewards: 3/3

Reward unavailable

CZK 600Nové CD + staré CD s věnováním

Nové CD Z dlouhých poutí plus staré CD Historka, obě s věnováním. Zašleme poštou do 14 dní od vydání alba

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 650CD podepsané všemi, kteří se na desce podíleli

Aneb CD se zajížďkou. Poputuje nejdříve k podpisu do Anglie, pak do Lucemburska a pak teprve do Čech za ostatním „podílníky“. Až pak k majiteli. Pamatujete na Rychlé šípy a jejich oběžné mince? :-) Limitovaná edice 30 kusů.

Number of available rewards: 26/30

Reward unavailable

CZK 700Kompletní balíček 3 CD

Nové CD Z dlouhých poutí + staré CD Historka + Maxidemáč. Zašleme poštou do 14 dní od vydání alba

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Nové CD + jméno a příjmení v bookletu

CD Z dlouhých poutí + vaše jméno a příjmení v bookletu (může být klidně i přezdívka) Pokud chcete zůstat v anonymitě, ale na bookletu byste rádi alespoň nějak byli, nabízíme speciální zařazení pod přezdívkou Anonymní pispěvatelé.

Number of available rewards: 15/20

Reward unavailable

CZK 1,250Účast na zkoušce s poradním hlasem a bábovkou

Dostanete jedinečnou možnost vidět na vlastní oči a zažít na vlastní kůži kapelní zkoušku, mluvit do ní, radit, poslouchat a být u vzniku nových písní, vtipných situací a kapelníkových rauchpauz. Občerstvení all inclusive, navrch skvělá bábovka.

Number of available rewards: 2/3

Reward unavailable

CZK 2,000Hospodská tour s kapelníkem

Vašek vás vezme na prohlídku nonstopů, hospod a restauračních i jiných zařízení v Českých Budějovicích, které jsou spjaté s historií Bonsaje č. 3 a vznikem písní či zásadních rozhodnutí (např. do hospody U Nezmara zmíněné ve videu)

Number of available rewards: 3/5

Reward unavailable

CZK 2,000Zasportuj si s Jirkou

Budete si moct vyzkoušet, jestli s Jirkou zvládnete jeho sportovní aktivity aneb Proč si za přispění na desku nedat navíc pořádně do těla. Z nabídky vybíráme: kolovýjezd po zajímavých místech, které Jirka objevil na svých cyklotoulkách, výběh do utajených zákoutí Českých Budějeovic a okolí, zasvěcení do tajů lezení na umělé stěně i ve skalách, jednodenní říční plavba na kánoi.

Number of available rewards: 5/5

Reward unavailable

CZK 3,000Členem kapely na dvě písně na koncertě

Stoupněte si s námi na pódium a vytvořte neopakovatelný zážitek jak pro nás, tak pro obecenstvo.

Number of available rewards: 2/2

Reward unavailable

CZK 3,000Zážitkový den potmě

Zajímalo vás někdy, co vlastně Peťa dělá, když zrovna nehraje na cello, v jakých vodách se profesně pohybuje? Máte jedinečnou možnost se to dozvědět a vyzkoušet si to i na vlastní kůži - na zážitkovém dni v Českých Budějovicích. Součástí programu bude např. zaučení psaní a čtení Braillova bodového písma či chůze s imitací zrakové vady a bílou holí po centru ČB (dle přání zákazníka). A pokud se vše dobře sejde, může prý dojít i na jízdu na tandemovém kole. Jestli si s sebou vezmete i naše nové CD, Peťa se vám na něj podepíše Braillovým písmem.

Number of available rewards: 2/2

Reward unavailable

CZK 5,000Večeře s Míšou

Oproti hospodské tour s kapelníkem půjde o distingovanější návštěvu restauračního zařízení, věnovanou jak jídlu, tak hlubokým filozoficko-pedagogickým rozpravám či kecání na vybraná témata, samozřejmě s důrazem na muziku. Na konci večera budete moci Míšu požádat o podpis či věnování na CD.

Number of available rewards: 1/2

Reward unavailable

CZK 8,000Koncert na přání kdekoli a kdykoli se domluvíme

Zahrajeme vám, kde a kdy si budete přát. V obýváku, v kuchyni, ve stanu, na vodě, na narozeninách...

Number of available rewards: 1/2

Reward unavailable

CZK 10,000Logo firmy či jméno sponzora na webu a CD

Kromě toho vás budeme všude velebit, doporučovat a tak všelijak podobně. Do kapelní kroniky se zapíšete naprosto nesmazatelně a budete mít možnost stát se historicky prvním VIP členem kapelního týmu.

Number of available rewards: 4/5

Reward unavailable