nove album.jpg

Nové album Jirky Muchy Hudba

Podpořte natáčení mého nového alba. Mám připraveno mnoho nových písní a jen s vaší pomocí budu schopen album natočit a vydat.

Partner In Time
3/18/2020

Partner In Time

Milí přátelé a přispěvovatelé

ALBUM UŽ MÁTE DOMA :)

Doufám, že k Vám všem dorazila moje deska v mp3 formě. Fyzické CD a další odměny budou, snad v brzy v dohlednu. Vzhledem k současný situaci se bohužel většina odměn posouvá. Ale nebojte se, situace se uklidní brzy a vše bude tak, jak jsem slíbil.

ZDE KE STAŽENÍ

Pokud někomu z vás náhodou email z mým albem nedorazil stáhněte si ho z mých stránek zdarma:

https://jirkamucha.wixsite.com/jirkamucha

Na stránkách je možnost dobrovolného příspěvku za stažení, tak budu rád, když odkaz pošlete svým známým.

NÁVOD

Album je ve formátu zip, který musíte extrahovat v počítači, v mobilu nebo v tabletu. Uvnitř budete mít složku, ve které jsou písničky + složka s grafickým obsahem obalu. Poté si album přehrajte ve své oblíbené aplikaci na přehrávání hudby.  Ti z vás, kteří si předplatili poděkování v obalu, si mohou své poděkování přečíst. Doufám, že Vás potěší. Album jsem pojal lehce konceptuálně, některé písně se prolínají a proto nejlepší užitek z poslechu budete mít, když ho budete poslouchat ve správném pořadí ?

POHODA

Věřím, že Vás album potěší a naladí na dobrou náladu, zvláště v těchto dnech, kdy mnozí propadají chmurám a strachu. Vždycky čtu v rozhovorech s umělci, že nejlepší výkon podávají v momentech, kdy jsou v depresích nebo v tlaku. Což vůbec nechápu, páč to mám přesně naopak. Abych mohl tvořit, musím být nějak v pohodě. Nedokážu tvořit, když jsem v sebemenším presu. Hudba je mocná a nálada umělce se skrze hudbu přenáší. Smyslem mojí hudby je předávání radosti a lásky. O nic víc v ní nejde, nic víc v ní nehledejte. A teď nemluvím o lásce jako o romantickém sentimentu, ale o něčem, co je podstatou a smyslem celé existence. Věřím v posvátnost a sílu hudby a tak k hudbě přistupuji, i když dělám třeba rokenrol.

PŘÍBĚHY PÍSNÍ

Každá písnička má svůj vlastní unikátní příběh. Všechny písně jsem složil, byť je pro mě těžký se považovat za autora, neboť hudba nikdy nevyšla z bodu nula, ale každý hudebník v podstatě vychází z toho, co už slyšel a to jen nějak modifikuje a pak se pod to podepíše.

Album ale obsahuje i jeden cover, píseň od Briana Wilsona, unikátního hudebníka, skladatele, zpěváka a hlavního člena skupiny The Beach Boys. Je to píseň, přemítající nad existencí a smrtí, leč víc než text je to u této písně hudba, která jde ještě dál, má krásný více hlasé harmonie (text jsem si bez jeho dovolení malinko pozměnil, hihi). Brian Wilson byl člověk neuvěřitelnýho talentu a proto se taky potýkal s nepochopením svýho okolí. Byl nakonec hospitalizován s těžkou psychickou chorobou. Ve skutečnosti to byl zdravej člověk, který měl jen neobvykle enormní sensitivitu, kterou svět kolem něj nedokázal chápat a přijmout a proto byl v neustálem střetu s vnějším světem. Brian Wilson označuje tuto píseň za svou nejosobnější píseň, jakou kdy napsal.

Téma smrti se ještě opakuje v poslední písničce, kterou jsem věnoval naší kamarádce Evce. Evka před necelými dvěma roky tragicky zemřela. Tuto písničku jsme v podstatě napsali spolu. Udělal jsem nejprve hudbu a Evka napsala skvělý text se spirituálním přesahem. Písničku jsem pak dodělával, když už tady s námi Evka nebyla a musel jsem zasahovat i do jejího textu a nakonec přidal úplně novou sloku a refrén a dal celé písni nové téma. Protože nevěřím ve smrt, jakožto konec všeho. Nevním smrt jako temno, ale jako světlo. Vnímám smrt jako maturitu života, jako vstup do další etapy, jako vstup do nového života. A tak i do písně jsem se snažil vložit emoce naděje, smíření a radosti.

VZÁCNÁ SPOLUPRÁCE

Mám obrovskou radost z písně In The Clouds, kterou se mnou nazpíval Steve Conte. Steve Conte je americký zpěvák, jehož jsem, už nějakej ten rok, fanouškem. Krom toho, že je to člen legendární punk-rockový skupiny New York Dolls, kteří ovlivnili celou řadou kapel jako například Gun’n Roses, je Steve Conteho znám ze svojí spolupráce s Yoko Kanno a já ho slyšel poprvé v soundtracku z mých dvou oblíbených anime seriálů Wolf’s Rain a Cowboy Bebop (mimochodem úžasné seriály)

RETRO

Moji nejskalnější fanoušci najdou na albu i některé starší písně, kompletně předělaný, které jsem prostě musel nahrát. Dokonce jedna melodie pochází z doby, kdy mi bylo 17 let.

ZÁHADA

Možná si říkáte, v jakým to jazyce zpívám v písni Ydoaydo. Můžete hádat, pokud neuhádnete, tak vám to možná prozradím.

TRADIČNĚ

A tradičně na závěr opět poděkuji Vám všem.

PROSBA

A ještě malá prosbička. Bude mi velice nápomocný, budete-li moje album dál šířit, nejlépe prostřednictvím odkazu na moje stránky https://jirkamucha.wixsite.com/jirkamucha moje videa na youtube či jen třeba zmínkou.

Pro mě je to situace trochu komplikovaná, neboť náklady na album vysoce překročily sumu, která se na startovači vybrala a bohužel virus, který mezi námi běhá, mi teď zastavil všechny domluvené práce, takže se dostávám každým dnem do velkých finančních ztrát.

Ale abych nekončil trudomyslně, nějak se mi pořád drží můj chorobný optimismus, za kterej občas dostávám doma i vynadáno. Takže věřím, že vše prostě dopadne dobře, přesně tak jak to dopadnout má. Jsme ti kdo tvoříme svět. A můžeme tomu pomoct. A pro mě je pomoc už to, že o tom třeba někomu řeknete. zmínite. V mém studiu můžu každý den pracovat i na dálku. Můžu vytvářet muziku online pro kohokoliv. Dělám mastering, mix, zvukové rekonstrukce, remastering starých nahrávek. Hudbu na zakázku. Kurzy mixu, masteringu, základy nahrávání. Většina těchto aktivit se dá dělat úplně v pohodě na dálku – online. Tak kdybyste věděli o někom, kdo by měl zájem, stačí se ozvat. Můj kontakt jirkamucha01@gmail.com

Mějte se všichni nádherně, odpočívejte, užívejte těchto dnů s rodinou, choďte do přírody. Já se zase ozvu a nebojte, vše bude dobré! A nakonec.... všichni stejně umřeme, tak jako tak. Takže buďte na sebe hodný :D

Váš Jirka

 

PS: hrubki, gramatyku, krasopys nestíhám kontrolovat. Moje děti už chtějí oběd, tak musím jít a než bych to po sobě opravil, to by byla další godina... :D A víte, co znamená v mnoha slovanských jazycích godina? Rok. ;)

ReachedCZK 191,297(107%)

107%
CZK 179,100requested
199contributors
Contribute

project authorJirka Mucha

Rewards

CZK 171Dobrý pocit a album v digitální podobě

V dnešní době chytrých telefonů nemá každý možnost přehráti si fyzické médium. Pro vás budu mít album v digitálním formátu mp3.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 315CD

Dostanete CD domů, ihned po vydání.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 405CD s věnováním + balíček sušenek

Obdržíte CD s podpisem a věnováním. Jako bonus pošlu balíček unikátních veg sušenek upečených dle mých vlastních receptur. Čímž prozrazuji, že mé další méně známé povolání je kromě hudby také kuchař a vynálezce receptů.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,098Účast při tvorbě desky

Držitel této odměny je vítán ve studiu, kde se stane součástí nahrávacího procesu. Například nahraji do své písně vaše tleskání do rytmu. A budete-li zručnější, nechám vás nahrát i nějaký nástroj, či vokál.

Number of available rewards: 0/9

Reward unavailable

CZK 1,314CD + poděkování v bookletu

Obdržíte CD, v jehož bookletu bude zvěčněno vaše jméno.

Number of available rewards: 15/25

Reward unavailable

CZK 1,341CD + kurz indického vaření

Čtyřem dobrodincům nabízím kurz indického vaření. :) Kurz bude probíhat v Plzni .

Number of available rewards: 0/4

Reward unavailable

CZK 1,341CD + kurz indického vaření II

Pro velký zájem opět dávám odměnu, ve které čtyřem dobrodincům nabízím kurz indického vaření. :) Kurz bude probíhat v Plzni. Datum a místo společně domluvíme :)

Number of available rewards: 0/4

Reward unavailable

CZK 1,431CD + luxusní hostina u mě doma

Tak toto je zcela unikátní cena. Kromě hudby jsem se učil v Indii vařit a naučil jsem se několik unikátních lahůdek, které nenajdete v žádné z běžných restaurací. Věřím, že to bude pro vás velkým zážitkem. Tato odměna je pro maximálně 9 osob, bude 100% vegetariánská a bude třeba domluvit jeden termín pro všechny přispívající. Jo a bydlím v Plzni :)

Number of available rewards: 0/9

Reward unavailable

CZK 1,431CD + luxusní hostina u mě doma II

Tak toto je zcela unikátní cena. Kromě hudby jsem se učil v Indii vařit a naučil jsem se několik unikátních lahůdek, které nenajdete v žádné z běžných restaurací. Věřím, že to bude pro vás velkým zážitkem. Tato odměna je pro maximálně 9 osob, bude 100% vegetariánská a bude třeba domluvit jeden termín pro všechny přispívající. Jo a bydlím v Plzni :)

Number of available rewards: 6/9

Reward unavailable

CZK 1,602Kurz mixu, masteringu, nahrávání

Pro kohokoliv z vás, kdo se zabývá nahráváním. Máte domácí studio či byste ho rádi postavili? Začátečníkům i pokročilým, vám všem nabízím v této odměně základní kurz po dobu 2 hodin, který se dle vašeho přání bude týkat čehokoliv od základních aspektů nahrávání až po složitější práci se zvukem.

Number of available rewards: 15/20

Reward unavailable

CZK 3,114Stanete se kmotrem mojí desky

CD samozřejmostí a jako host mého koncertu se stanete kmotrem - křtitelem mojí desky. :)

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable

CZK 4,113Píseň dle vašeho přání

Složím píseň na vaše přání. Zadáte téma a já napíšu písničku, kterou zařadím na album. Můžete si vybrat angličtinu nebo češtinu. Nezhudebňuji však politická témata nebo témata, která jsou v rozporu s mým svědomím. Pakliže se stane, že nebudu s tématem dle vašeho výběru dobře rezonovat, zavazuji se odměnu vzít zpátky a peníze pošlu ihned zpět.

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable

CZK 7,596Soukromý koncert

Jen pro vás soukromý koncert. Kamkoli v rámci zeměkoule (cestovné platíte vy).

Number of available rewards: 8/9

Reward unavailable

CZK 18,000Průvodce v Indii

Rádi byste navštívili Indii, leč nechcete s cestovkou a sami se bojíte? V Indii jsem byl čtnáctkrát . Mohu vám ukázat zajímavá místa, která v průvodcích nenajdete. V Indii domluvím ubytování, výlety. Milerád vás seznámím se zajímavými lidmi a můžeme se podívat i do domácnosti tradiční rodiny. Letenku, ubytování platí dárce. Odměna je maximálně pro skupinu čtyř lidí a minimálně pro dva. Na dobu maximálně tří týdnů. PS: Pokud budete chtít před zakoupením této odměny vědět více detailů, neostýchejte se mi napsat: jirkamucha01@gmail.com

Number of available rewards: 3/4

Reward unavailable

CZK 18,126Hudební znělka pro vaši firmu

Složím, nahraji znělku, píseň (max. délka 1 minuta) v profesionální zvukové kvalitě pro vaši firmu, v jakémkoliv hudebním žánru, dle vašeho přání :)

Number of available rewards: 2/3

Reward unavailable