nove album.jpg

Nové album Jirky Muchy Hudba

Podpořte natáčení mého nového alba. Mám připraveno mnoho nových písní a jen s vaší pomocí budu schopen album natočit a vydat.

Album 2020
3/9/2020

Album 2020

Březen - už ho k vám vezem

Že by už?

Přátelé, po dlouhé odmlce opět novinka, která Vás jistě potěší. Album je hotový, připravený k poslání do výlisu a obal připraven pro tisk. Trvalo mi to trochu déle, já vím, trochu se stydím, ale zároveň věřím, že se na mě nebudete zlobit. Tvorba tohoto alba byla jedna z nejnáročnějších věcí v mém životě. Písničky byly sice nahrané i smíchané již před Vánoci, leč při každém kontrolním poslechu jsem tam našel nějaký detail, který byl potřeba opravit. Poslední dva měsíce jsem jen dělal kontrolní poslechy a dolaďoval tyto detaily.

Bylo to hooodně práce. 

Krom tvorby alba, hudby jsem si kompletně dělal sám mix i mastering, vytvářel obal. Mám prostě utkvělou představu, jak to má vypadat, jak to má znít a proto si nejraději vše dělám sám a nenechám si do ničeho mluvit. :D Dělal jsem i nové webovky a připravoval je k tomu, abych mohl prostřednictvím svých stránek své album ihned po vydání prodávat a šířit. Nemám žádný tým lidí a vše od startovače až po veškerou organizaci, webovek si dělám vše kompletně sám.

Přebalování, chození po čtyřech a podobně.

Do toho přišla moje nová funkce - role otce na „mateřské“ naší dvouleté holčičky, neboť žena musela nečekaně do práce. Což je sice hezký, neboť je to takové to krásný období, kdy běhám za malou s nočníkem a snažím se jí vysvětlit, že to je výhodnější než plenka. Akorát, když jsem pak přišel do studia s přáním tvořit, tak místo kreativní múzy mě v mysli běhaly vize pokakaných plenek. Mnoho mojí práce se soustřeďovalo spíše na víkendy. Což je také jeden z faktorů tohoto zdržení.

Mám radost.

Leč dosáhl jsem něčeho, co se mi nikdy v životě před tím nepovedlo. Jsem totiž s písničkami plně spokojen. Jako úplně spokojený. Poslouchám svoje písničky a líbí se mi to. Ten, kdo mě zná, ví, co tím myslím... Moje potřeba neustále něco vylepšovat většinou nebere konce. Nyní nemám jedinou potřebu na písničkách měnit jediný tón. Jsem prostě s výsledkem spokojenej. A to je pro mě něco zcela novýho a užívám si toho.. Dal jsem si totiž předsevzetí, že dokud nebudu na 100% spokojený s výsledkem, album ven nevpustím, i kdybyste mě na skřipec natahovali.

Bylo to drahý.

Byť rozpočet na natočení alba byl dvojnásobně vyšší, tak bez Vaší pomoci a sumy, kterou jsme dosáhli na startovači, bych natočení alba nedokázal zrealizovat. Takže mnohokrát, ze srdce děkuji za Vaší nesmírnou pomoc. A kdybych mohl poděkovat ještě nějak víc od srdce udělám to. Prostě moc děkuji a věřím, že vám přinese moje deska radost, páč to je její hlavní účel.

Chcete logo na obalu?

Teď mám před sebou hotový obal a zdá se, že by se tam našlo ještě nějaké to místečko na logo Vaší firmy. Zkrátka pokud byste měli zájem album ještě podpořit, máte možnost a mě by to nesmírně pomohlo. Máte pár dní čas. Dejte mi vědět.

Deska za pár dní.

Co mě teď čeká za práci? Chci album připravit do digitální podoby, a v rozmezí několika dní ho poslat všem, kdo si jej v digitální verzi předplatil. Zároveň digitální verzi alba začnu distribuovat online, takže si ho budou moci pořídit i ti, který startovač minul. A co se týče fyzického CD, doufejme, že se ho podaří do 14. dnů vylisovat a vytisknout. Pak Vám všem budu CD rozesílat a s plzeňskými se můžu domluvit na osobním předání.

Křest bude.

Ještě nevím kdy, ale brzy bude. Neumím organizovat více věcí najednou. Těším se, až budu mít toho svýho manažéra.

Takže zatím všem krásný den!

 

 

 

ReachedCZK 191,297(107%)

107%
CZK 179,100requested
199contributors
Contribute

project authorJirka Mucha

Rewards

CZK 171Dobrý pocit a album v digitální podobě

V dnešní době chytrých telefonů nemá každý možnost přehráti si fyzické médium. Pro vás budu mít album v digitálním formátu mp3.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 315CD

Dostanete CD domů, ihned po vydání.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 405CD s věnováním + balíček sušenek

Obdržíte CD s podpisem a věnováním. Jako bonus pošlu balíček unikátních veg sušenek upečených dle mých vlastních receptur. Čímž prozrazuji, že mé další méně známé povolání je kromě hudby také kuchař a vynálezce receptů.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,098Účast při tvorbě desky

Držitel této odměny je vítán ve studiu, kde se stane součástí nahrávacího procesu. Například nahraji do své písně vaše tleskání do rytmu. A budete-li zručnější, nechám vás nahrát i nějaký nástroj, či vokál.

Number of available rewards: 0/9

Reward unavailable

CZK 1,314CD + poděkování v bookletu

Obdržíte CD, v jehož bookletu bude zvěčněno vaše jméno.

Number of available rewards: 15/25

Reward unavailable

CZK 1,341CD + kurz indického vaření

Čtyřem dobrodincům nabízím kurz indického vaření. :) Kurz bude probíhat v Plzni .

Number of available rewards: 0/4

Reward unavailable

CZK 1,341CD + kurz indického vaření II

Pro velký zájem opět dávám odměnu, ve které čtyřem dobrodincům nabízím kurz indického vaření. :) Kurz bude probíhat v Plzni. Datum a místo společně domluvíme :)

Number of available rewards: 0/4

Reward unavailable

CZK 1,431CD + luxusní hostina u mě doma

Tak toto je zcela unikátní cena. Kromě hudby jsem se učil v Indii vařit a naučil jsem se několik unikátních lahůdek, které nenajdete v žádné z běžných restaurací. Věřím, že to bude pro vás velkým zážitkem. Tato odměna je pro maximálně 9 osob, bude 100% vegetariánská a bude třeba domluvit jeden termín pro všechny přispívající. Jo a bydlím v Plzni :)

Number of available rewards: 0/9

Reward unavailable

CZK 1,431CD + luxusní hostina u mě doma II

Tak toto je zcela unikátní cena. Kromě hudby jsem se učil v Indii vařit a naučil jsem se několik unikátních lahůdek, které nenajdete v žádné z běžných restaurací. Věřím, že to bude pro vás velkým zážitkem. Tato odměna je pro maximálně 9 osob, bude 100% vegetariánská a bude třeba domluvit jeden termín pro všechny přispívající. Jo a bydlím v Plzni :)

Number of available rewards: 6/9

Reward unavailable

CZK 1,602Kurz mixu, masteringu, nahrávání

Pro kohokoliv z vás, kdo se zabývá nahráváním. Máte domácí studio či byste ho rádi postavili? Začátečníkům i pokročilým, vám všem nabízím v této odměně základní kurz po dobu 2 hodin, který se dle vašeho přání bude týkat čehokoliv od základních aspektů nahrávání až po složitější práci se zvukem.

Number of available rewards: 15/20

Reward unavailable

CZK 3,114Stanete se kmotrem mojí desky

CD samozřejmostí a jako host mého koncertu se stanete kmotrem - křtitelem mojí desky. :)

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable

CZK 4,113Píseň dle vašeho přání

Složím píseň na vaše přání. Zadáte téma a já napíšu písničku, kterou zařadím na album. Můžete si vybrat angličtinu nebo češtinu. Nezhudebňuji však politická témata nebo témata, která jsou v rozporu s mým svědomím. Pakliže se stane, že nebudu s tématem dle vašeho výběru dobře rezonovat, zavazuji se odměnu vzít zpátky a peníze pošlu ihned zpět.

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable

CZK 7,596Soukromý koncert

Jen pro vás soukromý koncert. Kamkoli v rámci zeměkoule (cestovné platíte vy).

Number of available rewards: 8/9

Reward unavailable

CZK 18,000Průvodce v Indii

Rádi byste navštívili Indii, leč nechcete s cestovkou a sami se bojíte? V Indii jsem byl čtnáctkrát . Mohu vám ukázat zajímavá místa, která v průvodcích nenajdete. V Indii domluvím ubytování, výlety. Milerád vás seznámím se zajímavými lidmi a můžeme se podívat i do domácnosti tradiční rodiny. Letenku, ubytování platí dárce. Odměna je maximálně pro skupinu čtyř lidí a minimálně pro dva. Na dobu maximálně tří týdnů. PS: Pokud budete chtít před zakoupením této odměny vědět více detailů, neostýchejte se mi napsat: jirkamucha01@gmail.com

Number of available rewards: 3/4

Reward unavailable

CZK 18,126Hudební znělka pro vaši firmu

Složím, nahraji znělku, píseň (max. délka 1 minuta) v profesionální zvukové kvalitě pro vaši firmu, v jakémkoliv hudebním žánru, dle vašeho přání :)

Number of available rewards: 2/3

Reward unavailable