02 - 4 Books-mracna.jpg

Naturistický komiks Mračna Knihy

Vydání vlastního komiksu tiskem. V nákladu asi 100 kusů. Bez honoráře a výdělku, jen pokrytí nákladů v tiskárně. Přispěvatelé tak získají tento komiks

10/26/2013

Komiks Mračna na Vánoce u vás doma!

Dobrý konec se nezadržitelně blíží, projekt díky vám statečným startérům uspěl a tak se teď snažím uspět i v tom, aby byl vytištěný komiks u vás doma už před Vánoci. Rozumí se pochopitelně Vánoce 2013 :-)

obalka bures-1.jpg

Toto je už oficiální vzhled obálky komiksu Mračna. Velikost komiksu bude A4. Barevná obálka na všech čtyřech svých stranách, 74 barevných stran obsahu a tak dále... Toto už je jistota.

Teď jde také o to, aby komiks a kresby, tedy všechny odměny, byly u vás doma už letos před Vánocemi. V tiskárně bych už měl domluvený šikovný termín a celý komiks už je nachystaný v tiskové podobě. V podstatě zbývá dodat do tiskárny stránku s velkou děkovačkou vám, statečným starterům. Tu mohu ale napsat až po skončení projektu, kdy dostanu od Startovače kontakty na vás a budu se vás pak tedy moci zeptat pod jakým jménem chcete být v děkovačce uvedeni.

Takže vám pak pošlu takový ten neoblíbený hromadný email (za což se předem omlouvám, ale jinak to asi nejde) a v něm, jakož i tady vás poprosím, aby jste mi napsali vyjádření pod jakým jménem vás v poděkování uvést.

A pochopitelně vás poprosím i o adresu pro doručení odměny - komiksu, kresby. Ti kteří z vás máte doručovací adresu pro odměny vyplněnou v profilu na Startovači, mi to už pochopitelně psát nemusí, k těmto adresám mi startovač poskytne přístup po skončení projektu. I ti, kteří mi již tyto údaje psali, už mi znovu psát nemusí, mám vás opravdu pečlivě vedené v evidenci.

Poprosím ale s dovolením, o to, abych to vaše vyjádření o jménu, pod kterým chcete být uvedeni v poděkování v komiksu, měl k dispozici do 5. listopadu 2013 (včetně), další den bych už dal tu stránku s děkovačkou do tiskárny a jedině tak je pak možné, aby byl komiks vytištěn zavčasu a dal se v klidu, bez předvánočního stresu, doručit k vám domů před Vánoci. Doručovací adresy pochopitelně můžete doplňovat i po tomto datu, teď jde hlavně o ty jména. Kdo by se k tomu jménu do děkovačky nechtěl vyjadřovat, toho bych s dovolením, do komiksu pak zapsal pod přezdívkou s jakou je uveden zde u projektu na Startovači. Tedy s tím veřejně přístupným údajem.

můj email   janykula@seznam.cz

Možná by se tím dal i udělat křest komiksu 16.listopadu v Aqapalace Praha (Čestlice) při naturistické akci, jenž zde bude probíhat. Ale to je teď jenom taková idea, podstatné je stihnout to rozeslání komiksu každému z vás do těch Vánoc.

Velice děkuji za podporu a za pozornost, jedině díky vám, statečným startérům, se to podařilo.

Roman Bureš

 

 

 

ReachedCZK 38,013(138%)

138%
CZK 27,500requested
67contributors
Contribute

project authorRoman Bureš

Rewards

CZK 100srdečné poděkování

srdečné poděkování emailem a komiks v pdf

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 360máte komiks

Zašlu vám mnou podepsaný a očíslovaný výtisk tohoto komiksu. Číslo výtisku = pořadí zaslání vašeho příspěvku. Vaše jméno (budete-li souhlasit) bude uvedeno v seznamu podporovatelů na stránce v této knize.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000komiks a kresba

Zašlu vám mnou podepsaný a očíslovaný výtisk tohoto komiksu. Číslo výtisku = pořadí zaslání vašeho příspěvku. Vaše jméno (budete-li souhlasit) bude uvedeno v seznamu podporovatelů na stránce knihy + dostanete originál mé kresby z tohoto komiksu.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 5,000komiks + originál kresba + uvedení mecenášství

Získáte očíslovaný podepsaný výtisk komiksu + originál kresbu A4 dle vašeho přání + vaše jméno bude uvedeno VÝRAZNĚ (budete-li souhlasit) na ZAČÁTKU knihy

The number of rewards is not limited

Reward unavailable