02 - 4 Books-mracna.jpg

Naturistický komiks Mračna Knihy

Vydání vlastního komiksu tiskem. V nákladu asi 100 kusů. Bez honoráře a výdělku, jen pokrytí nákladů v tiskárně. Přispěvatelé tak získají tento komiks

10/13/2013

Poděkování všem

Poděkování všem zájemcům o komiks Mračna. Projekt je v půli doby trvání a takřka i v půli potřebné částky.

Opět vřelý dík všem příznivcům komiksu za podporu. Polovina doby běhu projektu a téměř polovina nasbírané potřebné částky. Pro mne je to už teď velký úspěch, aj kdyby se více nepodařilo vybrat. Ale taky jsou to pro mne nervy, je to až moc napínavé, těch padesát na padesát. Jak to asi dopadne?

Pro odlehčení pro mne napjaté situace, s dovolením vkládám malou ukázku z oblasti naturistického komiksu. Je to naturistická verze Kroniky Strážců, dřívější klasiky v Ábíčku.

FKK-Strazci-02-komp.jpg

FKK-Strazci-komp.jpg

Tak díky moc všem. Roman Bureš

ReachedCZK 38,013(138%)

138%
CZK 27,500requested
67contributors
Contribute

project authorRoman Bureš

Rewards

CZK 100srdečné poděkování

srdečné poděkování emailem a komiks v pdf

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 360máte komiks

Zašlu vám mnou podepsaný a očíslovaný výtisk tohoto komiksu. Číslo výtisku = pořadí zaslání vašeho příspěvku. Vaše jméno (budete-li souhlasit) bude uvedeno v seznamu podporovatelů na stránce v této knize.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000komiks a kresba

Zašlu vám mnou podepsaný a očíslovaný výtisk tohoto komiksu. Číslo výtisku = pořadí zaslání vašeho příspěvku. Vaše jméno (budete-li souhlasit) bude uvedeno v seznamu podporovatelů na stránce knihy + dostanete originál mé kresby z tohoto komiksu.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 5,000komiks + originál kresba + uvedení mecenášství

Získáte očíslovaný podepsaný výtisk komiksu + originál kresbu A4 dle vašeho přání + vaše jméno bude uvedeno VÝRAZNĚ (budete-li souhlasit) na ZAČÁTKU knihy

The number of rewards is not limited

Reward unavailable