02 - 4 Books-mracna.jpg

Naturistický komiks Mračna Knihy

Vydání vlastního komiksu tiskem. V nákladu asi 100 kusů. Bez honoráře a výdělku, jen pokrytí nákladů v tiskárně. Přispěvatelé tak získají tento komiks

10/31/2013

Prosba o doplnění informací

Přátelé, komiksáci

Měl bych na vás prosbu o doplnění doručovacích adres na Vašich profilech, kdo to tam nemá, a nebo mi to napište na můj email janykula@seznam.cz , Také bych chtěl Vás poprosit o vyjádření k jménu pod jakým chcete být uvedeni v komiksu v poděkování. Ale co se týká toho jména, potřeboval bych to do 5.listopadu včetně, abych mohl komiks dát do tiskárny zavčasu a garantovat Vám tak jeho doručení do Vánoc.

Pochopitelně ti co mi již tyto údaje napsali, mi znovu psát nemusí, mám to opravdu pečlivě zaznamenané. Také ti, kterým postačí zápis do listiny díků pod přezdívkou jakou mají uvedenou na startovači.

Co se týká těch doručovacích adres, komu bude chybět, tam mu s dovolením ještě napíši osobně, ale to má ještě čas, teď šlo hlavně o ty jména. Původně jsem zamýšlel poslat Vám všem nějaký ten neoblíbený hromadný email, ale zjistil jsem, že to není jen tak jednoduché a vlastně i z některých důvodů nemožné. Nejenom technicky, ale i právně, aby nešlo o spamování a také kvůli ochraně Vašich osobních údajů.

Takže to činím tímto způsobem v novinkách.

Ještě jednou Díky moc za podporu, nejenom tohoto komiksu, ale komiksu vůbec. Vážím si Vás všech.

S pěkným komiksovým pozdravením

Roman Bureš

 

 

 

 

ReachedCZK 38,013(138%)

138%
CZK 27,500requested
67contributors
Contribute

project authorRoman Bureš

Rewards

CZK 100srdečné poděkování

srdečné poděkování emailem a komiks v pdf

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 360máte komiks

Zašlu vám mnou podepsaný a očíslovaný výtisk tohoto komiksu. Číslo výtisku = pořadí zaslání vašeho příspěvku. Vaše jméno (budete-li souhlasit) bude uvedeno v seznamu podporovatelů na stránce v této knize.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000komiks a kresba

Zašlu vám mnou podepsaný a očíslovaný výtisk tohoto komiksu. Číslo výtisku = pořadí zaslání vašeho příspěvku. Vaše jméno (budete-li souhlasit) bude uvedeno v seznamu podporovatelů na stránce knihy + dostanete originál mé kresby z tohoto komiksu.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 5,000komiks + originál kresba + uvedení mecenášství

Získáte očíslovaný podepsaný výtisk komiksu + originál kresbu A4 dle vašeho přání + vaše jméno bude uvedeno VÝRAZNĚ (budete-li souhlasit) na ZAČÁTKU knihy

The number of rewards is not limited

Reward unavailable