02 - 4 Books-mracna.jpg

Naturistický komiks Mračna Knihy

Vydání vlastního komiksu tiskem. V nákladu asi 100 kusů. Bez honoráře a výdělku, jen pokrytí nákladů v tiskárně. Přispěvatelé tak získají tento komiks

10/21/2013

Finiš

Projekt komiksu finišuje

Vážení přátelé

Projekt na vydání komiksu Mračna tiskem finišuje. I když to vypadá velmi slibně, netroufnu si ani teď odhadnout jak to dopadne. Každopádně moc a moc děkuji všem fandům komiksu a tohoto projektu.

A protože zbývá do konce jen pár dní, chtěl bych vás poprosit, kdyby chtěl někdo ještě projekt podpořit a poslat nějakou platbu, tak s tím prosím, raději moc neotálejte. Záleží pochopitelně na tom jakým způsobem se platba provádí, ale někdy to může i několik dní trvat. A platba, která dorazí až po ukončení projektu se nezapočítává i v případě že byla odeslána včas, v termínu. Peníze se vám pochopitelně vrátí zpět, ale k ničemu by to nebylo platné aj kdyby projekt byl úspěšný.

A ještě bych chtěl poprosit ty, kteří už projekt podpořili a věří že už to dobře, úspěšně skončí, aby mi už teď prosím, poslali do mého emailu  janykula@seznam.cz  informace o tom zda a pod jakým jménem, přezdívkou, chcete být uvedeni v tomto výtisku komiksu v seznamu díků podporovatelům projektu. Jinak totiž kontakty na vás dostanu od Startovače až po případném úspěšném konci projektu a teprve pak bych vás musel obeslat s tímto dotazem. Když to budu mít dříve, mohu to už vepsat do komiksu, knížky a běžet do tiskárny. A komiks pak bude tím dříve u vás doma.

A pochopitelně mi už tam můžete k tomu napsat i adresu na kterou vám mám komiks poslat. Bude to pro mě dost náročné administrativy, což není sice můj obor, tak bych nerad v něčem udělal chybu a přitom udělám vše pro to, aby byl hotový komiks v pořádku u vás zavčasu. Budou Vánoce a já sám si vánoční dárek spojuji s komiksem.

Tak ještě jednou díky moc

A aby tady tenhle suchý text nebyl bez obrázku, tak ještě jedna Dračica.

Roman Bureš

13-01-komp.jpg

ReachedCZK 38,013(138%)

138%
CZK 27,500requested
67contributors
Contribute

project authorRoman Bureš

Rewards

CZK 100srdečné poděkování

srdečné poděkování emailem a komiks v pdf

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 360máte komiks

Zašlu vám mnou podepsaný a očíslovaný výtisk tohoto komiksu. Číslo výtisku = pořadí zaslání vašeho příspěvku. Vaše jméno (budete-li souhlasit) bude uvedeno v seznamu podporovatelů na stránce v této knize.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000komiks a kresba

Zašlu vám mnou podepsaný a očíslovaný výtisk tohoto komiksu. Číslo výtisku = pořadí zaslání vašeho příspěvku. Vaše jméno (budete-li souhlasit) bude uvedeno v seznamu podporovatelů na stránce knihy + dostanete originál mé kresby z tohoto komiksu.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 5,000komiks + originál kresba + uvedení mecenášství

Získáte očíslovaný podepsaný výtisk komiksu + originál kresbu A4 dle vašeho přání + vaše jméno bude uvedeno VÝRAZNĚ (budete-li souhlasit) na ZAČÁTKU knihy

The number of rewards is not limited

Reward unavailable