IMG_5521_b.jpg

Náš pan Fort - II. díl Knihy

Kavkazák - to je ruský pes. A proto rozumí jen lopatě a láhvi vodky. Je tomu tak? První díl knížky o kavkazácích je už na světě, pomůžete i druhému?

Jdeme do finiše!
10/7/2015

Jdeme do finiše!

Už jenom týden zbývá na vybrání cílové částky. Zatím se nám daří, ale ještě nejsme v cíli.

Přesně za týden se rozhodne, jestli se povede zrealizovat výrobu druhého dílu příběhové knihy o kavkazácích Náš pan Fort II. 

Díky Vaší podpoře jsme aktuálně na 74% potřebné částky, což je sice více než nadějné, ale v cíli ještě nejsme. 

Poprosím Vás o sdílení mezi Vaše přátele, kterým by udělala radost "čoklí knížka" pod stromečkem.

Díky! A nebojte, pokud se částka nevybere, Vaše příspěvky se Vám ve zdraví vrátí na účet.

Martin Z.

P.S. To na fotce je naše domácí výborné šípkové víno, ročník 2014. Zatím jste si jej jako odměnu nikdo nevybral. Proč? :D

ReachedCZK 36,700(105%)

105%
CZK 35,000requested
41contributors
Contribute

Rewards

CZK 400Něco ke čtení

Nesázejte na to, že si knížku pořídíte až po jejím vydání. Raději si její koupi pojistěte - za 400 Kč ji dostanete až domů, a to včetně poštovného. Navíc bude ještě vonět tiskařskými barvami :-)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Něco na památku

Váš výtisk bude originál. Za pětistovku přidávám osobní věnování a samozřejmě také poděkování. Vaše jméno se tak objeví na čestném místě v knize mezi ostatními donátory.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Kousek Forta

Je sice pravda, že na východ od nás dělají z vyčesané srsti kavkazáků luxusní svetry nebo rukavice, ale nejsem si jistý, že by z Forta bylo dost materiálu pro všechny zájemce. Místo toho nabízím otisk Fortovy tlapky, posledně se mu autogramiáda moc líbila :-) Každopádně to bude adrenalin, protože to, že mi to prošlo minule, neznamená, že mi to tentokrát nedá Forťas pořádně "vyžrat". Tenhle podpis bude v obou výtiscích, které Vám zašlu. A k tomu samozřejmě věnování a poděkování.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,500Kousek Kozích Hor

Kozí Hory - tak tady se rodí většina našich dobrodružství. Je to místo rázovité, stejně jako naši psi. A já vám dávám mimořádnou možnost ochutnat něco z našeho domorobo: až budete za dlouhých zimních večerů u kamen ukusovat další a další kapitoly z Našeho pana Forta, můžete k tomu popíjet domácí šípkové víno (šípky z jihozápadního svahu, ročník 2014). Ty knihy dostanete dvě, pro případ, že byste si jeden výtisk po prvním doušku našeho šípkáče poprskali. Věnování a poděkování je samozřejmost. A pozor, v případě šípkového vína jde o limitovanou edici a za zdravotní následky neručím!

Number of available rewards: 10/10

Reward unavailable

CZK 2,500Něco k chlubení

Vlastní kapitola! Vaše vlastní kapitola! Udělejte z Vašeho psího kámoše jednoho z hrdinů Našeho pana Forta. Popovídáme si spolu a já to sepíši. A k tomu pochopitelně dva výtisky knihy s věnováním. Pozor! Počet této odměny je omezený!

Number of available rewards: 0/5

Reward unavailable

CZK 4,000Něco k popovídání

Víte co? My Vám přijedeme s Fortem poděkovat osobně. Seznámím Vás tak, že nedojde k žádné újmě na zdraví ani na majetku a můžeme si vyprávět o psech hodiny a hodiny. A k tomu samozřejmě osobní věnování, výrazné poděkování a pět výtisků. Naší návštěvy se děsit nemusíte, jsme poměrně neškodní :-)

Number of available rewards: 4/5

Reward unavailable