IMG_5521_b.jpg

Náš pan Fort - II. díl Knihy

Kavkazák - to je ruský pes. A proto rozumí jen lopatě a láhvi vodky. Je tomu tak? První díl knížky o kavkazácích je už na světě, pomůžete i druhému?

2/21/2016

Náš pan Fort II. - info

Milí Startovači, sice to slibuji už od Vánoc, ale blíží se doba, kdy si zalistujete v knize Náš pan Fort II. a v autentických příbězích se ubezpečíte, cože to jsem vlastně za idiota.

Než mě plným právem zlynčujete, zadržte - do mailu mi totiž právě přistála kompletní knížka a vypadá to moc parádně. Takže ještě korektury, nějaké ty i/y, vyhodit čárky, tam kde nemají co dělat a dopsat je jinam, kde chybějí, překlepy a jde se tisknout, abyste si konečně mohli přečíst, co u nás a našich kamarádů nového. Letos se ty Vánoce nějak protahují... Ale už to kurňa snad bude, takže prosím, uhaste louče, odhoďte vidle. Díky Vám všem za pochopení.

ReachedCZK 36,700(105%)

105%
CZK 35,000requested
41contributors
Contribute

Rewards

CZK 400Něco ke čtení

Nesázejte na to, že si knížku pořídíte až po jejím vydání. Raději si její koupi pojistěte - za 400 Kč ji dostanete až domů, a to včetně poštovného. Navíc bude ještě vonět tiskařskými barvami :-)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Něco na památku

Váš výtisk bude originál. Za pětistovku přidávám osobní věnování a samozřejmě také poděkování. Vaše jméno se tak objeví na čestném místě v knize mezi ostatními donátory.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Kousek Forta

Je sice pravda, že na východ od nás dělají z vyčesané srsti kavkazáků luxusní svetry nebo rukavice, ale nejsem si jistý, že by z Forta bylo dost materiálu pro všechny zájemce. Místo toho nabízím otisk Fortovy tlapky, posledně se mu autogramiáda moc líbila :-) Každopádně to bude adrenalin, protože to, že mi to prošlo minule, neznamená, že mi to tentokrát nedá Forťas pořádně "vyžrat". Tenhle podpis bude v obou výtiscích, které Vám zašlu. A k tomu samozřejmě věnování a poděkování.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,500Kousek Kozích Hor

Kozí Hory - tak tady se rodí většina našich dobrodružství. Je to místo rázovité, stejně jako naši psi. A já vám dávám mimořádnou možnost ochutnat něco z našeho domorobo: až budete za dlouhých zimních večerů u kamen ukusovat další a další kapitoly z Našeho pana Forta, můžete k tomu popíjet domácí šípkové víno (šípky z jihozápadního svahu, ročník 2014). Ty knihy dostanete dvě, pro případ, že byste si jeden výtisk po prvním doušku našeho šípkáče poprskali. Věnování a poděkování je samozřejmost. A pozor, v případě šípkového vína jde o limitovanou edici a za zdravotní následky neručím!

Number of available rewards: 10/10

Reward unavailable

CZK 2,500Něco k chlubení

Vlastní kapitola! Vaše vlastní kapitola! Udělejte z Vašeho psího kámoše jednoho z hrdinů Našeho pana Forta. Popovídáme si spolu a já to sepíši. A k tomu pochopitelně dva výtisky knihy s věnováním. Pozor! Počet této odměny je omezený!

Number of available rewards: 0/5

Reward unavailable

CZK 4,000Něco k popovídání

Víte co? My Vám přijedeme s Fortem poděkovat osobně. Seznámím Vás tak, že nedojde k žádné újmě na zdraví ani na majetku a můžeme si vyprávět o psech hodiny a hodiny. A k tomu samozřejmě osobní věnování, výrazné poděkování a pět výtisků. Naší návštěvy se děsit nemusíte, jsme poměrně neškodní :-)

Number of available rewards: 4/5

Reward unavailable