LOGO MnH.001.jpeg

Mýdlo na Hradě 9.9.2017 Ostatní

Pojďme se složit a udělat si vlastní akci na Pražském hradě! !!!!!Pozor ale, jinde než v JIžních zahradách!!!!!

8/22/2017

Postup jak vzít příspěvek zpět

Napsal jsem do startovače a mám tuto odpověď, jak vzít příspěvek zpět

Zde cituji z mailu:

„postup je jednoduchy. At nam lidi co budou chtit vratit penize poslou bud mailovou adresu pod kterou jsou u nas zaregistrovani nebo variabilni symbol platby. Spolu se zadosti o vraceni penez, bud na tento mail, nebo na soukromou zpravu na nas fcb ucet."

A odpovědí vlastně bude fakt, kolik peněz nakonec na startovači zbude. Pokud ještě i v pátek překonáme cílovou částku, akce se uskuteční v náhradních prostorách. Pokud cílová částka překonána nebude, nic mi ani nebude vyplaceno a startovač veškeré peníze všem vrátí sám.

Díky a zdravím!

Petr Horký

ReachedCZK 724,639(181%)

181%
CZK 400,000requested
506contributors
Contribute

project authorPetr Horký

Rewards

CZK 350Ideální na hradní audienci: triko Mýdlo na Hradě

Dárky pro ty, kdo nechtějí/nemohou přijít na akci, ale chtějí nás podpořit! Ideální, ale pochopitelně volitelný dress code na Hrad. Po sáhodlouhé fcb diskusi na skupině Mýdlo na Hradě vyhrálo s jednoznačným výsledkem šedé tričko. Ale po debatě s tiskařem nabízíme i černou a bílou. Velikosti od S po XXL. Prosím napište jakou chcete barvu a velikost! Díky za podporu!

Expected delivery of the reward: September 2017

Number of available rewards: 80/300

Reward unavailable

CZK 445Hradní trojka: 1 Triko + 2 placky (vyznamenání)

Další z dárků pro ty, kdo chtějí naši letní pošetilost podpořit! Tričko (šedé, černé bílé) se dvěma plackami. Já vím, že to je dost peněz, ale když se z toho odečte cena výroby, poštovné a dph, tak zas tak moc nezbude... Díky za podporu!

Expected delivery of the reward: September 2017

Number of available rewards: 244/300

Reward unavailable

CZK 1,989Osobní podíl na rozpočtu = 1 vstup!

Tím, že zaplatíte tuto částku, stáváte se hosty Mýdla na Hradě! Dostanete minimálně jednu placku (vyznamenání) a kartičku s vaším jménem a označením, kdo jste. Tato kartička je rovnou také vstupenka na akci. Toto vám umožňuje nebýt no name, ale stáváte se hostem hradní párty, kde se chceme bavit. Oslovovat se navzájem, diskutovat, debatovat. Umíme to ještě? Ke vstupence navíc tričko - uveďte prosím velikost a barvu.

Expected delivery of the reward: August 2017

Number of available rewards: 60/200

Reward unavailable

CZK 3,8362 x 1918 = 2 x vstup na Mýdlo na Hradě.

Tím, že zaplatíte tuto částku, získáváte dva vstupy na Mýdlo na Hradě. Dostanete minimálně dvě placky (vyznamenání) a kartičky s vaším jménem a označením, kdo jste - kartičky jsou rovnou vstupenky na akci. Toto vám umožňuje nebýt no name, ale stáváte se hostem hradní párty, kde se chceme bavit. Oslovovat se navzájem, diskutovat, debatovat. Umíme to ještě? (prosím uveďte obě jména a označení, které na kartičce chcete mít!) Ke vstupenkám navíc dvě trička - uveďte prosím velikosti, barvy a pohlaví.

Expected delivery of the reward: August 2017

Number of available rewards: 24/100

Reward unavailable

CZK 15,000Filantrop Mýdla na Hradě

2 vstupy na Mýdlo na Hradě, 11 placek (tedy vyznamenání), 4 trička. A (dobrý...?) pocit, že jste stejní idealisté jako já, a proto chcete akci pomoci...:-)

Expected delivery of the reward: September 2017

Number of available rewards: 9/11

Reward unavailable

CZK 25,000Větší filantrop Mýdla na Hradě

4 vstupy na akci, 20 placek, (tedy mýdlo-hradních vyznamenání), 4 trička a pocit, že jste stejní nadšenci jako já, a proto chcete akci pomoci..:-)

Expected delivery of the reward: September 2017

Number of available rewards: 10/10

Reward unavailable

CZK 35,000Velký filantrop Mýdla na Hradě!

6 vstupů na akci, 33 placek (tedy mýdlo-hradních vyznamenání), 8 triček a (dobrý...?) pocit, že jste stejní magoři jako já, a proto chcete akci pomoci:-)

Expected delivery of the reward: September 2017

Number of available rewards: 11/11

Reward unavailable