obr.jpg

Mořičvíl (kniha první) - limitovaná edice Knihy

Poslední vydání humorného fantasy románu v počtu 333 kusů s podpisem autora a číslovanými výtisky.

8/2/2017

Jdeme do tisku

Rotačky nažhaveny

Ahoj moji milí startéři,

nebojte se, nezapomněl jsem na vás, ani se neválím za vaše peníze někde u moře. Zbývá pár dnů do okamžiku, kdy se rozeběhnou tiskařské stroje a vypadne z nich 333 knih. Protože jsme vybarali víc peněz, než jsem plánoval, bude knížka ve všech variantách obsahovat ještě pár ilustrací hlavních hrdinů (Kaya je právě dodělává). Počítám s tím, že do konce srpna budete mít všichni své knihy doma (zabalené v bublinkové obálce) a v září bude křest. Tak mějte prosím ještě chvilku trpělivost, my vám pak s Vořechem (editor) na křtu povyprávíme, jak korektury probíhali a jak jsme se dohadovali o každou čárku :)

Díky, Denny vlastní klávesnící

ReachedCZK 38,641(155%)

155%
CZK 25,000requested
51contributors
Contribute

project authorDennysak

Rewards

CZK 333Mořičvíl (kniha první) - klasická varianta

Mořičvíl (kniha první) s podpisem autora, číslovaný výtisk, oproti předchozím vydáním obsahuje novou kapitolu navíc (Hrabě Stoker u přijímacího pohovoru do bankovního domu).

Number of available rewards: 269/300

Reward unavailable

CZK 666Mořičvíl (kniha první) - limitovaná varianta

Mořičvíl (kniha první) s podpisem autora, číslovaný výtisk, oproti předchozím vydáním obsahuje 3 nové kapitoly navíc (Hrabě Stoker u přijímacího pohovoru do bankovního domu; Myrtilův večer v muzeu; Mládí Stařenky Vyprášilové) a má jinou obálku než klasická varianta.

Number of available rewards: 13/30

Reward unavailable

CZK 999Mořičvíl (kniha první) - ultralimitovaná varianta

Mořičvíl (kniha první) s podpisem autora, číslovaný výtisk, oproti předchozím vydáním obsahuje 4 nové kapitoly navíc (Hrabě Stoker u přijímacího pohovoru do bankovního domu; Myrtilův večer v muzeu; Mládí Stařenky Vyprášilové; Sestra Broskvová) a je v pevné vazbě (+ jiná obálka, než předchozí dvě varianty).

Number of available rewards: 0/3

Reward unavailable

CZK 3,333Vaše vlastní postava ve čtvrtém Mořičvílu

Definujte svou vlastní postavu a ta se objeví ve čtvrtém dílu Mořičvílu Kvák! Popište sami sebe, souseda, co vás štve, slečnu, kterou chcete sbalit... Máme jen jedinou podmínku, postava nesmí nikoho přímo urážet, legraci si ovšem tropit může. :) Výtěžek z této odměny věnujeme sdružení Domaslav, neboť nebýt fary v Domaslavi, nebylo by některých kapitol. :) A samozřejmě dostanete knihu. :)

Number of available rewards: 1/3

Reward unavailable

CZK 6,666Autorské čtení u vás doma

Odměna pro fajnšmekry, nadšence a hlavně asi pro naše přátele, kterým se daří vydělávat hodně peněz. Přijedeme kamkoliv si určíte (v rámci ČR, samozřejmě, je nám jasné, že jste schopní se zorganizovat, odměnu koupit a pak nás pozvat do Karibiku) a uděláme autorské čtení Mořičvílu pro vás a vaše kamarády. Tuto odměnu sem dáváme čistě pro úplnost. :) A samozřejmě dostanete knihu. :)

Number of available rewards: 5/6

Reward unavailable