Lucka startovač1.jpg

Melissa a nové album Hudba

Celkově již sedmá studiová nahrávka Melissy, avšak druhé album ve stejné sestavě. Opět trochu historie, ale nejen to. Album obohatí i několik hostů.

Poslední den
5/10/2021

Poslední den

Krátké rozloučení

Přátelé, děkujeme vám všem, kterým jsme stáli za to, aby jste si našli čas a peníze na podporu nové desky Melissy. Zbývá poslední den a potřebná částka 50 000 kč na to nejnutnější je vybrána. Můžeme tedy snad slíbit, že pokud do toho ještě nevstoupí karantény a podobné zapeklitosti, dostanete album do letních prázdnin. Již na začátku jsme avízovali, že se na desce již nějaký čas pracuje. V této chvíli můžeme říct, že je již nahraná a dostali jsme k dispozici verzi k připomínkám a jsme s ní spokojeni. Deska snad bude taková, jakou jí chceme mít. Probíhají finální úpravy a vytváří se z písniček podklady pro samotnou výrobu alba. Je rozpracovaný i obal a ti z vás, kteří si vybrali verzi se svým jménem v bookletu se v něm určitě najdou. Dejte nám pár týdnů na to, abychom vše připravili, zařídili a odeslali do výroby. Mezi tím Melissu čeká natáčení vystoupení a natočení jednoho nového videoklipu. Přikládáme fotku ze zkoušky kostýmů pro klip a držte nám palce, ať vyjde počasí vše stihneme.

Ještě jednou díky moc všem za podporu. Adresy a kontakty máme a jakmile bude vše připraveno, začneme rozesílat to, co jste si vybrali. Novinky sledujte na našem fb nebo na www.melissamusic.cz nebo bandzone profilu atd. a pak nám dejte vědět, jestli se vám album líbí.

Hodně zdraví všem a díky.

Melissa

ReachedCZK 55,000(110%)

110%
CZK 50,000requested
49contributors
Contribute

project authorMelissa

Rewards

CZK 100Podpora. Nepožaduji nic, podpořím skupinu.

V tomto případě děkujeme moc a někde na koncertě si třeba dáme společně skleničku.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 200Digitálně

Odkaz ke stažení alba (WAV nebo MP3)+ scan titulní strany+ scan vnějšího obalu pro CD krabičky+ NOČNÍ VERZE vnějšího obalu k stažení+ DVĚ BONUSOVÉ SKLADBY navíc.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 260Digipack CD Folk

“ Chci prostě jen cd“. Na přání jsme zařadili i tuto položku na album bez dalších požadavků.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 350Digipack CD, button, bonus

Album s vaším jménem v bookletu jako poděkování + button s motivem některého z našich alb+ bonusová skladba ( WAV nebo mp3) k stažení navíc.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 6003 CD ( Folk, Taverna, Zpátky na stromy)

CD s vaším jménem jako poděkování v bookletu, + odkaz ke stažení alba + scan titulní strany+ 2 různé buttony + odkaz k stažení bonusové skladby + promo CD Zpátky na stromy. + CD Taverna .

Number of available rewards: 46/50

Reward unavailable

CZK 8003 CD ( Folk, Taverna, "a Due" ) atd.

Podepsané CD s vaším jménem v bookletu, + odkaz ke stažení alba + scan titulní strany+ scan NOČNÍ VERZE vnějšího obalu pro CD krabičky+ 2 různé buttony + odkaz k stažení DVOU BONUSOVÝCH skladeb+ CD „ a Due“ . + CD Taverna .

Number of available rewards: 100/100

Reward unavailable

CZK 3,000S Melissou na Pověsti

Ve spolupráci s Divadlem za oponou je Melissa součástí letních akcí "Tajemné kutnohorské pověsti ožívají". Noční město, Melissa a herci v kostýmech hrající scény z historie Kutné Hory. Skoro dvě a půl hodiny nočním středověkým městem. Akce závisí na počasí, ale koná se každý prázdninový čtvrtek, tak termín spolu určitě najdeme. Sklenička vína jde na nás. :)

Number of available rewards: 6/10

Reward unavailable

CZK 5,000Vaše logo v bookletu, na webu, atd.

LOGO VAŠÍ FIRMY v obalu CD, poděkování na profilech skupiny, na rok logo vaší firmy na webu skupiny v sekci Partneři+ Podepsané album s vaším jménem v bookletu + odkaz ke stažení alba + scan titulní strany+ scan NOČNÍ VERZE vnějšího obalu pro CD krabičky+ 2 různé buttony + odkaz k stažení DVOU BONUSOVÝCH skladeb+ CD Taverna . + CD „a Due“ PART II. .

Number of available rewards: 4/4

Reward unavailable

CZK 5,000Chceš být u natáčení klipu nebo v něm hrát ?

Melissa má v plánu ještě několik klipů k novému albu a buď se můžeš dívat nebo si v některém zahrát. Jsme lidi, domluvíme se. Nějaké to občerstvení taky bude. :)

Number of available rewards: 5/5

Reward unavailable

CZK 10,000Soukromý koncert, třeba jako dárek, + CD

SOUKROMÝ KOMORNÍ KONCETR pro vás a vaše blízké (zde v ČR, až to situace dovolí) + Podepsané album s vaším jménem na obalu či v bookletu + odkaz ke stažení alba+ scan titulní strany+ scan NOČNÍ VERZE vnějšího obalu pro CD krabičky+ 2 různé buttony + odkaz k stažení DVOU BONUSOVÝCH skladeb+ CD Taverna + CD „a Due“ PART II.

Number of available rewards: 10/10

Reward unavailable