roflbot.jpg

Komiksové bubliny 2.0 Knihy

Máte rádi komiksy? Podpořte internetový pořad Komiksové bubliny. Chce se dál zlepšovat a k tomu potřebuje vaši pomoc.

6/6/2016

Potkejte se s Lennym

Je to tam! Během třetího týdne kampaně přispělo dalších 5 startérů (už je vás 40!), hranice 17.000 Kč byla pokořena a Komiksové bubliny 2.0 budou. Strašně moc všem děkuju! Boj ale stále nekončí a na Bublinách je pořád co zlepšovat. Ve hře je teď víc rozhovorů nebo pořádná reportáž z pořádného zahraničního conu.

Není vám něco ohledně celého projektu Bublin jasné nebo se jen chcete potkat a prohodit pár slov? Během tohoto týdne máte možnost, protože budu v Brně a Praze šířit komiksovou osvětu.

8. 6. (středa) mám v brněnské Café Práh přednášku o historii Marvelu – pro velký zájem jdou hned dvě za sebou, začíná se v 18:00 a 20:00. Pozor, kapacita míst je omezena.

11. 6. (sobota) budu přednášet na pražském Crweconu – od 14:00 budu mluvit o Deadpoolovi a od 17:30 o velkých marveláckých eventech.

Vstup na obě akce je zdarma, rád vás uvidím =).

A samozřejmě nesmí chybět týdenní akce. X-Men, X-Factor, X-Force, New Mutants, New X-Men, X-Statix… máte v tom bordel? Pokud do neděle přesáhneme částku 20.000 Kč, čeká Vás průvodce po X-sériích, kde si řekneme, který tým je který.

3823685-2406000218-X-Men.jpg

A protože se splnil limit z minulého týdne, můžete se těšit na TOP 10 komiksů se Spider-Manem. Vzhledem ke komiksovým přednáškám to bohužel až během příštího týdne.

Ještě jednou obrovské díky všem startérům i šiřitelům, jste nejlepší.

Lenny

 

ReachedCZK 22,061(130%)

130%
CZK 17,000requested
50contributors
Contribute

project authorLenny

Rewards

CZK 100Peter Parker

Chceš přispět víc, ale teta May zrovna onemocněla a fotky Spider-Mana moc nejdou... Od redakce Daily Bugle dostaneš poděkování emailem.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 250Hrdina

Porazil jsi záporáka a zachránil den! Čeká tě poděkování ve videu.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Telepat

Pronikl jsi Lennymu do hlavy a kromě poděkování ve videu si můžeš vybrat komiks, který budu muset zrecenzovat. Poníci? Princezny? Liefeld? Je to na Tobě.

Number of available rewards: 0/5

Reward unavailable

CZK 500Telepat ve výcviku

Dalo to zabrat, ale pronikl jsi Lennymu do hlavy a kromě poděkování ve videu si můžeš vybrat komiks, který budu muset zrecenzovat. Čtyřlístek? Barbie? Nebo snad Jirka Král? Je to na Tobě! Telepat ve výcviku není tak silný jako jeho starší kolegové, a proto musí počkat, než budou zrecenzovány komiksy ostatních telepatů/Xavierů (cca 4 měsíce od konce kampaně).

Number of available rewards: 0/3

Reward unavailable

CZK 700Dr. Doom

Jako diktátor a svrchovaný vládce si můžeš vybrat téma jednoho dílu. Samozřejmostí je poděkování ve videu.

Number of available rewards: 3/5

Reward unavailable

CZK 1,100Xavier

Nejsi žádnej troškař a když někomu lezeš do hlavy, tak pořádně. Zrecenzuju komiks dle tvého výběru a můžeš si vybrat téma pořadu (+ poděkování ve videu).

Number of available rewards: 2/5

Reward unavailable

CZK 2,500Kingpin

Vládce podsvětí chce občas víc než jen video. Uspořádám pro tebe a pár hostů v Brně soukromou komiksovou přednášku (cca 60 minut; je nutné mít vlastní prostory; na výběr z několika témat + poděkování ve videu).

Number of available rewards: 3/3

Reward unavailable

CZK 5,000Deadpool

Nezavřeš zobák a máš potřebu se předvádět? Paráda! Přijeď do Brna a staneš se hostem v jednom dílu Bublin. Potřebuješ rozebrat Fifinčinu sexualitu nebo se pohádat, jestli by Strýček Skrblík na steroidech porazil Supermana? Máš možnost.

Number of available rewards: 4/5

Reward unavailable

CZK 10,000Iron Man

Miliardář, playboy, filantrop. Za záchranu světa se stáváš na půl roku bubliňáckým sponzorem. Tvoje logo bude v každém videu a link na web v popisku.

Number of available rewards: 5/5

Reward unavailable

CZK 20,000Batman

Při souboji s Jokerem jsi náhodou v kapse u kalhot vyštrachal pár bankovek a kromě Gothamu zachránil i celé Komiksové bubliny. Stáváš se na půl roku bubliňáckým sponzorem - tvoje logo bude v každém videu a link na web v popisku. V čem se to liší od předchozí odměny? JSI BATMAN! Kromě sponzoringu dostaneš i soukromou komiksovou přednášku kdekoli v ČR.

Number of available rewards: 1/1

Reward unavailable