IMG_0544.JPG

Klubovna jako ze škatulky! Ostatní

„A co děti? Mají si kde hrát?“ No, tak ty naše skautské zatím mají. Aby to tak ale bylo i nadále, chceme naši klubovnu v Praze - Modřanech opravit :)

Zbývá 7 dní!
6/23/2017

Zbývá 7 dní!

Už jen sedm dní nás dělí od konce projektu a zbývá necelých sedm tisíc. Zvládneme to? Zvládneme!

Vybrat sedm tisíc za sedm dní se může zdát jako smělý plán. A to jistě také je - kdybyste takto chtěli vybírat na ulici, neměli byste téměř žádnu šanci. Jenže my namísto nastavené dlaně nabízíme lákavé odměny, takže máme šance mnohem vyšší. A také nežádáme o pomoc neznámé lidi, ale vás, naše přátele... A také vaše přátele, přátele vašich přátel, přátel přátel vašich přátel... :-)

Společně jistě dojdeme ke splnění našeho snu o opravené klubovně, prosíme tedy, sdílejte a šiřte naši kampaň dál, ať oslovíme co nejvíce vašich blízkých. Nikdy nevíte, koho tenhle projekt může zaujmout a kdo přihodí pár korun navíc :-)

Děkujeme za podporu a příspěvky minulé, současné i budoucí :-)

ReachedCZK 61,090(153%)

153%
CZK 40,000requested
66contributors
Contribute

project authorSkauti z Modřan

Rewards

CZK 100Dobrý skutek

Po dobrém skutku následuje dobrý pocit. A právě ten chci za svůj příspěvek mít. Stačí mi tedy, když na mě s vděčností (a slzou dojetí u oka) vzpomenete, až prvně vejdete do opravené klubovny.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 150Diplom od dětí

Jako malý jsem vždycky rád dostával na táborech a dalších akcích diplomy. Chci jeden takový dostat i za příspěvek na opravu vaší klubovny. Hezky ručně psaný a malovaný přímo od dětí, které se v klubovně scházejí.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 200Pohled od srdce

Rád dostávám pohledy a rád se dozvím, co se dělo na nějaké vaší výpravě zajímavého. Za můj příspěvek mi tedy pošlete z jedné z nich pohled a napište mi v něm, co jste dělali pěkného.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 250Tabule slávy

Není nic lepšího, než mít své jméno vypálené do dřevěné tabulky, která bude hrdě viset v klubovně vedle výsledků bodování a dalších důležitých seznamů celý rok od otevření opravené klubovny. To chci!

Number of available rewards: 29/30

Reward unavailable

CZK 300Sojka práskačka

Rád vám přispěju na opravu klubovny, ale jsem zvědavý, co se v klubovně děje během rekonstrukce a i po ní. Chci tedy od vás dostávat po dobu jednoho roku od zahájení rekonstrukce každý měsíc e-mailem krátký zpravodaj, kde bude popsáno, co se v klubovně událo a přiložena vždy alespoň jedna fotka.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 350Něco voňavého k čaji/kávě

Rád si dávám odpoledne čaj či kávu, a rád u toho uzobávám různé sušenky. Moc rád bych si také dal voňavé máslové sušenky, které budou navíc ve tvaru skautské lilie, abych mohl u jejich pojídání vzpomínat, jak vám můj příspěvek pomohl s opravami.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 350Na památku (skoro) z pouti

Srdce z pouti má doma kde kdo, já bych ale rád měl váš střediskový znak z perníku. Buď abych ho samou láskou snědl, nebo aby mi zdobil poličku a já mohl vysvětlovat návštěvám, že jsem přispěl na opravu skautské klubovny.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 400Něco na dlouhé večery

Za svůj příspěvek chci vidět, jak probíhala rekonstrukce klubovny. Chci tedy dostat sestřih videa z proběhlých prací. Navíc chci, aby na konci tohoto videa bylo osobní poděkování pro mě od jednoho z vašich členů.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 450Časopis až pod nos

Chci přispět na renovaci klubovny a zlepšení vybavení v ní, ale chci vidět fyzický důkaz toho, že to k něčemu bylo. Proto mi po zahájení rekonstrukce budete po dobu jednoho roku poštou (pokud se nedohodneme jinak) zasílat střediskový časopis Lampyris, který tvoří převážně děti, a ve kterém se dočtu spoustu zajímavých věcí z oddílového života i mimo něj. [URL="http://svetlusky.derwen.info/download/Lampyris34.pdf"]Nejnovější číslo časopisu ke stažení zde[/URL]

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Co vás cvrnkne do nosu

Jsem srdcem dobrodruh a rád se nechávám překvapit. Proto jako odměnu za svůj příspěvek chci něco, na co jste v klubovně narazili během oprav a úklidu s nimi spojeného. Něco, co vás udivilo, co jste nečekali… prostě něco, k čemu mi můžete přidat zajímavý příběh či popis.

Number of available rewards: 15/20

Reward unavailable

CZK 600Párty hárd

Na opening párty v opravené klubovně se chci mít jako pán. Chci mít své jisté místo k sezení, u kterého najdu na začátku oslavy talíř s pochutinami přímo pro mě a speciální koktejl i s deštníčkem. Navíc si chci odnést na památku dětmi vytvořený diplom s poděkováním a dostávat po dobu jednoho roku e-mailový zpravodaj o dění v klubovně.

Expected delivery of the reward: September 2017

Number of available rewards: 5/20

Reward unavailable

CZK 2,000Sponzor opravy

Nechci nic hmotného, chci mít po dobu jednoho roku své logo/znak/jméno s poděkováním u vás na webu, aby každý, kdo na něj zavítá, viděl, že jsem vám s opravami pomohl.

Number of available rewards: 8/10

Reward unavailable

CZK 5,000Hlavní sponzor opravy

Chci mít umístěné po dobu jednoho roku své logo/znak/jméno s poděkováním viditelně u vás v klubovně. Tak si každý vzpomene na můj příspěvek pokaždé, když jeho oči v klubovně padnou na mé logo/znak/jméno.

Number of available rewards: 4/5

Reward unavailable