fara.jpg

Kulturně komunitní prostor KAFARA Umění

Kulturně komunitní centrum sídlící v prostorách staré fary v Brně - Obřanech. Místo spojující kulturu, vzdělávání, vůni kávy a nevšední zážitky.

Listopad za námi
12/8/2020

Listopad za námi

Co se dělo na Kafaře v listopadu? Končící zkušební provoz, poslední přípravy a pečící orgie.

Jak jistě víte měsíc listopad, stejně jako předchozí říjen moc kulturním prostorům nefandil.

 

Byli jsme nuceni zrušit řadu koncertů, na které jsme se moc těšili. Namátkou například jsme přesouvali koncert Dominik Zezula, kterého můžete znát s projektů jako Děti mezi reprákama, nebo Post-hudba. Zrušili koncert spisovatele a písničkáře Jana Buriana. Na neurčito přesunuli koncert Archivného Chlapca společně s Prune a spousty dalších. Prozatím bohužel nevíme jak se vše bude dále vyvíjet a ptoto nás vše mrzí o to více, že netušíme zda budeme moci uskutečnit nějaké koncerty alespoň na jaře. Kdo ví?! Budeme si držet palce.

 

Každopádně nyní z veselejšího soudku. Snažíme se nezahálet, protože nemáme ve zvyku nechávat se situací jen tak vláčet. Za poslední měsíc jsme dokončili poslední úpravy, které jsme slíbili doplnit úřadům. Dokončili jsme toaletu se sprchou v horním patře, která slouží zaměstnancům, a to jak kroužkařům, tak i baristům. Nechali jsme opravit vstupní dveře – nyní se otvírají ven, je na nich připevněná paniková klika a jsou bezpečnostnější. Dokončili jsme řadu menších úprav jak v kuchyni, tak ve skladu, postupně opravujeme a chystáme i prostory pro veřejnost a to jak ve spodní kavárenském posezení, tak i nahoře v prostorách ateliéru a dětského koutku.

 

Jak si jistě spousta z vás všimla snažíme se fungovat alespoň přes okénkový prodej a na objednávky. Spustili jsme možnost objednávek přes server Vyzvednisi, kde nás najdete pod adresou: https://vyzvednisi.cz/kafara-brno. Vždy od středy do pátku si lze objednávat dobroty, které si u nás o víkendu můžete vyzvednout.

 

Postupem karanténních měsíců se u nás ustálila otvírací doba na tři dny a to v pátek od 15:00 do 20:00, v sobotu od 12:00 do 20:00 a v neděli od 12:00 do 18:00.

 

Jako poslední jsme přidali pátek, který od minulého týdne bude výdejním dne objednávek přes server Scuk – kde pod webovou stránkou www.scuk.cz/kafara můžete nyní objednávat čerstvé potraviny od lokálních farmářů a každý pátek si vše čerstvé vyzvednout přímo u nás.

 

Snažíme se stále neklesat na mysli a doufáme, že společně všechno zvládneme – vymýšlíme a posouváme se. Chystáme vánoční balíčky s naším domácím cukrovím, vaříme vlastní Boží vaječňák, nebo třeba nově budete mít možnost koupit si dárkové poukazy pro vaše blízké.

 

Děkujeme, že jste s námi – my jsme tu pro vás

Vaše Kafara

 

PS.: první klubové kartičky k vyzvednutí již tento víkend!

ReachedCZK 0(0%)

0patrons
CZK 1,0001/60
1/60

V naší dobrovolnické činnosti nám může pomoci jakákoliv koruna, mockrát děkujeme A tisíc korun je přibližně jedna šedesátina našich měsíčních nákladů.

CZK 5,0001/12
1/12

Tento cíl se rovná přibližně jedné dvanáctině našich pravidelných měsíčních nákladů.

CZK 10,0001/6 nákladů
1/6 nákladů

Tento cíl se rovná přibližně jedné šestině našich pravidelných měsíčních nákladů.

Contribute monthly

project authorKafara

Rewards

CZK 50Rád podpořím

Líbí se mi co děláte a rád vás podpořím.

The number of rewards is not limited

Contribute monthly

CZK 150Klubové členství STANDARD

Rád se stanu členem klubu a jsem rád za výhody, které mi nabízíte. - Sleva 5% na veškerý sortiment - možnost uspořádat si soukromou akci za zvýhodněných podmínek - sleva 10 % na akce v Kafaře - Pravidelný měsíční newsletter o dění na Kafaře - 5% sleva na catering od Kafary

The number of rewards is not limited

Contribute monthly

CZK 300Klubové členství SUPR

Obětuju jednu návštěvu hospody, nebo koncertu a rád se budu podílet na provozu Kafary. Děkuju za výhody, které pro mě máte nachystané. - sleva 10% na veškerý sortiment - možnost uspořádat si soukromou akci v Prostoru za zvýhodněných podmínek - sleva 20 % na akce v Kafaře - pravidelný měsíční newsletter o dění na Kafaře - 10% sleva na catering od Kafary

The number of rewards is not limited

Contribute monthly

CZK 500Klubové členství PARÁDA SPECIÁL

Moc vám fandím a rád u vás využiju výhod, které mi nabízíte. Už se těším až se k vám zase vydám. - Sleva 15% na veškerý sortiment - možnost uspořádat si soukromou akci za zvýhodněných podmínek - sleva 30 % na akce v Kafaře - Pravidelný měsíční newsletter o dění na Kafaře - 15% sleva na catering od Kafary

The number of rewards is not limited

Contribute monthly

CZK 1,000Klubové členství BOŽAN

Hele jste boží, moc vám fandím a nic za to nechci. Budu vám měsíčně posílat pár korun a těšit se co za další bejkárny vymyslíte.

The number of rewards is not limited

Contribute monthly