Výstřižek.GIF

Jurta pro Hrádeček Ostatní

Pomozte nám přestěhovat lesní školku do jurty!

Jurta opening party
8/17/2017

Jurta opening party

Nachystali jsme si pro Vás něco speciálního.

Naši milí startéři,

sny se v Hrádečku plní, a naše dlouho očekávaná jurta už stojí na svém místě. Bez Vás by tomu tak ale nebylo. A to si zaslouží nejen poděkování, ale hlavně oslavu.

Přijměte proto, prosím, naše pozvání na Jurta opening party, která se bude konat dne 1.9.2017 od 16 hodin v prostorách lesní školky Hrádeček a hlavně v jurtě samotné.

Těšit se můžete na výborné občerstvení, které uspokojí jak milovníky masa, tak vegany. Nabídneme také pivo z lokální produkce.  Bude zde také prostor pro vyzvednutí Vašich odměn. Zkrátka chceme Vám poděkovat jak se patří. 

Tak neváhejte a potvrďte do 28.8.2017 svoji účast zde: https://doodle.com/poll/um4kd4m53dpxbwas

Těšíme se na Vás

za tým Hrádečku:

Iva, Martin, Lucka

P.S.: Nocleh v jurtě zajištěn.

ReachedCZK 90,633(113%)

113%
CZK 80,000requested
60contributors
Contribute

Rewards

CZK 300Líbí se mi co děláte

Líbí se mi, co v Hrádečku děláte, a chci takový přístup pro více dětí. Stejně jako všichni ostatní dárci budete uvedení na našem webu a facebooku společně s poděkováním.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Umělecké dílo

Splňte dětský sen a vyzdobte si dům či byt originálními uměleckými díly malých umělců z Hrádečku. Za 500,- Vám vybrané dílo doručíme v jednoduché paspartě a s originálním podpisem malého autora.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Tričko s novým logem Hrádečku

Za příspěvek 1000,- získáte tričko ve Vaší velikosti a barvě s vytištěným novým a unikátním logem Hrádečku. Jak vypadá? Neřekneme Vám to, nechte se překvapit. Logo je právě ve výrobě a bude kouzelné.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,500Vstupenka na ples Hrádečku

Jedinečná benefiční akce, která se 11.2.2017 uskuteční v Nýdku. Živá hudba od kapely Café 80, překvapující show skupiny Divoké kočky, jídlo z domácího hovězího a místní zvěřiny, skvělí lidé, příjemné prostředí a možnost potkat se s námi - zakladateli Hrádečku. Za 1500,- nám přispějete a navíc můžete být u toho.. a přispět ještě víc :).

Number of available rewards: 10/10

Reward unavailable

CZK 2,500Romantická večeře v jurtě

Pomozte přestěhovat školku do jurty a užijte si přímo v ní romantickou večeři - v zimní verzi Vám k večeři bude praskat oheň v krbu, v letní verzi Vás čeka posezení na terase s výhledem na Beskydy a příjemné zurčení přilehlého potůčku. Večeře z domácích surovin, z domácí kuchyně. Samozřejmě té naší, Hrádečkovské.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 5,000Nocleh v jurtě

Užijte si povznášející pocit z velkorysé podpory smysluplného projektu a užijte si večer s vynikající večeří a navíc celou noc v naší (v zimě vyhřáté) jurtě. Po probuzení Vás bude na naší terase čekat bohatá snídaně. Domácí vajíčka a čerstvě upečený domácí chléb? Jen u nás.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 10,000Wellness víkend v jurtě

Těžko byste hledali způsob jak efektivněji investovat Vaše peníze a navíc si nikde tak aktivně neodpočinete jako u nás v jurtě. Garantujeme Vám autentické zážitky - sekání dřeva místo posilovny, přírodní studánku místo jacuzzi, procházku ranní rosou místo Kneippova chodníku. V ceně víkendu je polopenze - romantická večeře při svíčkách a ranní snídaně na terase. Vše z domácích surovin.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 250,000Vzdělání v Hrádečku

Není lepší školka než lesní. Přispějte nám na celý projekt a zajistěte místo pro Vaše dítě nebo vnouče (nebo neteř nebo syna kamarádky Vaší první manželky, kohokoli dle Vašeho výběru) v Hrádečku bez placení školného na celý jeden rok :-). Získáte náš vděk, Vaše jméno bude vyryto na čestném místě, zajistíme prezentaci v médiích, vpodstatě cokoli si řeknete - i to modré z nebe zkusíme :-).

The number of rewards is not limited

Reward unavailable