logo2.jpg

Ježek roste a my s ním! Ostatní

Jsme Ježek bez klece, základní škola z Brna a rosteme! Pomozte nám vybavit nové prostory, abychom se mohli dál svobodně rozvíjet!

Zpátky do školy
9/9/2018

Zpátky do školy

Po prázdninách jsme se vrátili do školy a je to u nás nádherné!

Krásné pondělí,

škola už je plném proudu a naše nové prostory jsou plné dětí. Naštěstí se nám je podařilo vyfotit, ještě předtím, než se zaplnily. 

Na odměnách pro všechny, kteří nás podpořili, už se pilně pracuje. Ti, co si vybrali nějaký workshop, mohou čekat, že je bude kontaktovat dospělák z JBK, který má daný workshop na starosti. Hmotné odměny jsou v procesu výroby a až budou připraveny k odeslání, dáme vám vědět.

A teď k tomu nejpodstatnějšímu, jak to u nás teď vypadá?

knihovna.jpgKnihovna je na chodbě, už se tam nebudeme mačkat a vejde se nám do ní daleko více knih.

kuchyňka.jpgKuchyňka je velká, s novou myčkou i lednicí, odpočívacím gaučem a velkým stolem, ke kterému se konečně vejde hodně.

matvědy.jpgMatvědy mají svou vlastní malou knihovnu, spoustu nástěnek a úložných prostorů, jo a taky super velké stoly, na kterých se dá pracovat.

Rařírna taky dostala svůj vlastní prostor, už se nedělí o jednu místnost s kuchyňkou.

Herna, místnost na hudebku a hraní her, uvnitř bicí souprava, stolní fotbálek, aparatura, elektrická kytara dorazí co nevidět.

Řádirně dominuje boxovací pytel a zásoba rukavic, třída je konečně čerstvě vymalovaná a na chodbě jsou k dispozici žebřiny a jiné vychytávky, lezecké chyty zatím čekají v krabici na šikovné ruce, které je připevní na zeď.

A nakonec jazyky, ty jsou ještě v procesu úprav, ale jsou obyvatelné. A v nich naše nová interaktivní tabule a samozřejmě nezbytná jazyková knihovna.

Do takové školy je radost chodit my vám za to moc děkujeme. Sledujte i náš facebook, ať vidíte, jak to u nás chodí. A jestli se k nám chcete přijít podívat osobně, nebojte se, do Vánoc určitě dostanete možnost, třeba uspořádáme další Ježkův Jam kdo ví s čím.

Hodně radosti do života vám přeje Ježek bez klece.

ReachedCZK 167,534(105%)

105%
CZK 160,000requested
61contributors
Contribute

project authorJežek bez klece

Rewards

CZK 150Placka JBK

Jsme rádi, že nám chcete pomoci, pro radost Vám za to pošleme placku s naším logem. Je na něm zvídavý ježeček s kulatými bodlinkami, aby se mohl s každým kamarádit, a místo nohou má kolečka, aby mohl frčet životem. I malý ježek může dát spoustu radosti.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 150Pohled s poděkováním

Radujeme se z Vaší podpory, každá koruna nám pomáhá. Abyste viděli, jakou radost z toho máme, pošleme Vám dopis naplněný speciálním poděkováním s fotkou celé naší bandy a osobním věnováním.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 200Ježčí perníčky

Máme radost z Vaší pomoci. Za to Vám můžeme nabídnout s láskou a smíchem pečené ježčí perníčky z naší školy. Pochutnejte si na sladkých ježečcích a udělejte si lepší den.

Number of available rewards: 37/40

Reward unavailable

CZK 200Hymna Ježka bez klece mp3

Chcete nám pomoct, ale nemůžete dorazit osobně? Nevadí! Za Vaši virtuální pomoc Vám do ouška ve formátu mp3 pošleme naši školní hymnu. Poslechněte si nefalšovanou svobodu všech ježků a ježčat a svět bude najednou veselejší a krásnější.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 250Voňavý balíček

Každý příspěvek se počítá a pomáhá nám, možná víc, než si dokážete představit. Rádi bychom Vám provoněli Vaši domácnost, abyste se měli stejně dobře dobře, jako my. V balíčku najdete svíčky a mýdélka vyrobené v terapeutickém ateliéru Zámečku Střelice.

Number of available rewards: 4/5

Reward unavailable

CZK 250Mé drahé budoucí já… aneb pošlete si dopis

Váš příspěvek nás nakopnul a můžeme spokojeně pracovat, učit se, zkoumat a hrát si. Za odměnu můžete pozitivně nakopnout i sami sebe. Už Vás někdy napadlo, že byste mohli poslat dopis sami sobě? Teď máte jedinečnou příležitost. Napište vzkaz svému budoucímu já a pošlete ho emailem Lindě společně s adresou. Za rok a kousek, až to budete nejméně čekat, se ve schránce objeví krásný ručně psaný dopis od Vašeho rok starého já. A jestli nevíte, co byste si chtěli vzkázat, může Vám Linda napsat něco krásného i jen tak, pro radost. Všechno je na domluvě.

Expected delivery of the reward: June 2019

Number of available rewards: 9/10

Reward unavailable

CZK 300Vyrob si vlastní sliz v Ježkovi bez klece

Za takovou podporu Vás zve přírodovědný spolek Ježkovy voči na jedno své setkání a ukáže Vám náš největší školní hit: výrobu slizu. Může být voňavý, barevný, se třpytkami i bez. Veškerý materiál, návod a nezbytné pomůcky najdete u nás. Stejně tak jako bandu nadšených dětí, které Vám s výrobou rády pomohou. Vstupte do exkluzivního klubu Slizošů.

Number of available rewards: 20/20

Reward unavailable

CZK 300Bylinná čajová směs od Blanky

Děkujeme za Váš příspěvek. Jako odměnu si budete moci vychutnat lahodný bylinkový čaj od Blanky. Směs bylinek sbíraná ve volné přírodě vysočiny Vám určitě zpříjemní budoucí sychravé podzimní odpoledne. Čeká na Vás 50g směsi v tomto složení: mateřídouška, jitrocel, přeslička, kontryhel, řebříček, jetel, třezalka.

Number of available rewards: 28/30

Reward unavailable

CZK 300Lekce Parkouru v tělocvičně pro dospěláka

Díky Vašemu příspěvku můžeme skákat radostí. Za odměnu si k nám můžete taky přijít skočit. David Vás vezme na lekci Parkouru a ukáže Vám, jak na základní triky, trochu rozhýbete tělo a užijete si spoustu zábavy.

Number of available rewards: 8/10

Reward unavailable

CZK 400Lekce AcroYogy pro rodiče s dítětem

My už radostí skáčeme, ale Vy můžete dokonce létat. Odměnou za Váš štědrý příspěvek je lekce AcroYogy pro jednoho rodiče s dítětem. Lekci vede David v prostorách školní tělocvičny. Pojďte si vyzkoušet něco nového a užít si společný čas.

Number of available rewards: 3/5

Reward unavailable

CZK 400Keramická lucernička s otvory ježka

Za váš příspěvek můžeme zútulnit prostory naší školy. Rádi bychom na oplátku pomohli zútulnit i Váš domov. Keramická lucernička s otvory ve tvaru ježečka Vám bude poskytovat měkké světlo svíčky a při každém pohledu si vzpomenete, že jste podpořili dobrou věc. Lucernička byla vyrobena v terapeutickém ateliéru Zámečku Střelice.

Number of available rewards: 0/3

Reward unavailable

CZK 400Keramický anděl ochránce

Za Vaši pomoc Vám domů pošleme strážného anděla, který bude bdít nad Vaším štěstím, radostí a svobodou. Soška byla vyrobena v terapeutickém ateliéru Zámečku Střelice.

Number of available rewards: 0/2

Reward unavailable

CZK 500Na úterní výlet s JBK

Za takovou podporu si zasloužíte strávit s námi nějaký čas. Vezmeme Vás s sebou na jeden z našich pravidelných úterních výletů. Udělejte si den volna a vyražte s námi do přírody. Odměna bude dostupná od září, nabídku termínů Vám pošleme mailem. Jízdenky zařídíme my, jako bonus od nás dostanete s láskou dělanou svačinu na celý den a lahodné pití.

Number of available rewards: 6/10

Reward unavailable

CZK 500Roční zúčtování daní

Vy jste darovali, my Vám pomůžeme. S daněmi je to složité, ale naše kouzelná účetní Markéta si s nimi hravě poradí a udělá Vám roční zúčtování daně, pokud si ho jako zaměstnanec se souběžnými příjmy musíte zpracovávat sami.

Number of available rewards: 19/20

Reward unavailable

CZK 600Ježčí triko

Jsme na Vás hrdí, že nás podporujete. Za to Vám posíláme naše exkluzivní tričko, které navrhnul a vytvořil Vincent, skejťák z osmé třídy. Abyste ho mohli nosit stejně hrdě jako my, napište nám do poznámky, zda stojíte o pánskou nebo dámskou variantu a v jaké velikosti se cítíte nejlépe.

Number of available rewards: 51/60

Reward unavailable

CZK 700Lekce anglické konverzace se Štěpánkou 2x60 minut

Pomohli jste nám a je to super! Štěpánka Vám za odměnu pomůže oprášit Vaše jazykové znalosti a procvičit se v angličtině. Za svou pomoc získáte dvě hodiny konverzace v malé skupince pod vedením naší Štěpánky.

Number of available rewards: 5/5

Reward unavailable

CZK 800Tejpování bolavého místa od Lindy

Karma není vždycky zdarma. Za to, že jste nám pomohli, na oplátku pomůže Linda Vám. Jestli máte ztuhlý krk, bolí Vás záda, máte namožený sval nebo nějakou jinou bolístku, která se dá spravit tejpováním, tak neváhejte. Za Váš štědrý příspěvek si můžete nechat “vyspravit” jedno bolavé místo. V ceně je zahrnuta tejpovací páska, nalepení, instruktáž o péči.

Number of available rewards: 8/10

Reward unavailable

CZK 900Úvod do nenásilné komunikace

Vy nám pomáháte vylepšit naši školu, my Vám pomůžeme vylepšit Vaše komunikační schopnosti. Odměnou pro Vás bude 3 hodinový workshop základů Nenásilné komunikace pod vedením Petra Sucháčka z Ústavu pedagogických věd na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity. Čeká Vás intenzivní zážitek, příjemné prostory, občerstvení a stejně naladění lidé. Workshop by mohl proběhnout v druhé polovině října. Termín bude upřesněn v průběhu léta.

Number of available rewards: 14/15

Reward unavailable

CZK 1,000Češtinářská nalívárna s Gábinou

Krmení pro mozek není nikdy dost, dopřejte tomu svému pořádnou dávku českého jazyka. Za svůj příspěvek si můžete užít na míru připravený čtyřhodinový češtinářský seminář od Gábiny pro malou skupinu. Dostanete pracovní materiály, hromadu informací a navrch jednu individuální konzultaci v délce 45 minut.

Number of available rewards: 5/10

Reward unavailable

CZK 1,000Super muchlací deka

Každou korunou, kterou nám věnujete, zvyšujete pohodlí v naší škole. My Vám taky můžeme nabídnout za odměnu něco pohodlného. Vám nebo Vašim dětem může udělat radost veliká muchlací deka od Bamboolik z bambusové viskózy [URL="https://www.bamboolik.cz/cs/zbozi/deka-muchlinek-vel-l"]Deka muchlínek[/URL].

Number of available rewards: 0/3

Reward unavailable

CZK 2,000Roční jednorázové zpracování daňové evidence

Vy pomáháte, my pomáháme. Naše úžasná účetní Marktéta Vám jako odměnu za štědrý dar jednorázově zpracuje daňové přiznání a vyhotoví přehledy pro sociální a zdravotní zprávu. Nic praktičtějšího už si nelze přát.

Number of available rewards: 8/8

Reward unavailable

CZK 2,500Zapůjčení sady látkových plenek MiniMimi

Tohle nám pomohlo opravdu hodně. Věříme, že si zasloužíte taky pomoc. Tahle odměna je určena pro všechny, kteří mají doma malé miminko nebo jsou teprve v očekávání. Můžete si vyzkoušet látkové plenky od [URL="https://www.bamboolik.cz/cs/zbozi/zapujceni-sady-minimimi"]Bamboolik[/URL] na tři měsíce.

Number of available rewards: 3/3

Reward unavailable