uvodni.jpg

Móda pro skutečné ženy Umění

Módní kolekce na jaro 2015 bude inspirovaná květinami, vodou, skutečnými ženami. Pomozte mi nakoupit kvalitní materiály a příští jaro bude barevné!

Odměny
10/9/2014

Odměny

Každému z vás, kdo za 14 dní, tedy 23. 10. přijde na představení kolekce, předám odměnu za podporu osobně. Pokud vám to nevyjde, pošlu ji poštou. Prosím, jeslti jste mi ještě nedali vědět, jestli se na představení uvidíme, dejte mi vědět - nejlépe mailem na info@janaminarikova.cz. Na ukázku jak modely vypadají a jak to vypadalo při focení, přikládám obrázek.

ReachedCZK 75,810(117%)

117%
CZK 65,000requested
56contributors
Contribute

project authorJana Minaříková

Rewards

CZK 200Látková brož

Získáváte brož vyrobenou z látky zakoupené díky vašemu příspěvku a poděkování na mých webových stránkách.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 600Smaltovaná ručně vyráběná brož

Získáváte ručně vyrobenou italskou smaltovanou brož ve stylu celé kolekce a poděkování na webových stránkách.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Podepsaná kopie skici z kolekce

Získáváte barevnou kopii libovolné skici ke kolekci s mým podpisem, k ní brož z látky zakoupené díky vašemu příspěvku a poděkování na webu.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Poukaz na nákup modelu z kolekce

Za tisíc korun získáte dárkový poukaz v té samé hodnotě na nákup modelů z kolekce jaro 2015, brož z látky zakoupené díky vašemu příspěvku a poděkování na webu.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,500Cingrlátko

Drobný šperk, který můžete nosit na kabelce nebo ho můžete použít třeba jako přívěšek na klíče. Několik ručně vinutých broušených korálků, které jsou na řetízku s karabinkou. Každý kousek bude trošku jiný. Pro lepší představu se podívejte na fotky v Novinkách.

Number of available rewards: 14/15

Reward unavailable

CZK 2,000Originální podepsaná skica

Za dva tisíce korun můžete mít originál skici ke kolekci s mým podpisem podle vlastního výběru, brož z látky zakoupené díky vašemu příspěvku a poděkování na webu.

Number of available rewards: 30/30

Reward unavailable

CZK 2,000Poukaz na nákup modelu z kolekce

Za dva tisíce korun získáte dárkový poukaz v téže hodnotě na nákup modelů z kolekce jaro 2015, brož z látky zakoupené díky vašemu příspěvku a poděkování na webu.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 2,500Úpletový šátek

Získáváte úpletový šátek z látky s angorskou vlnou, jehož potisk odpovídá tématu celé kolekce. A k němu ještě brož z látky zakoupené díky vašemu příspěvku a poděkování na webu.

Number of available rewards: 10/10

Reward unavailable

CZK 5,000Adopce prêt-à-porter modelu

Když se rozhodnete adoptovat konkrétní prêt-à-porter model z kolekce, získáte osobní poděkování na etiketě modelu i na webu, originální skicu adoptovaného modelu, jeho fotku ve formátu A4 a brož z látky zakoupené díky vašemu příspěvku.

Number of available rewards: 13/15

Reward unavailable

CZK 5,000Hedvábný šátek

Získáváte šátek z pravého hedvábí potisknutý ve stylu celé kolekce, brož z látky zakoupené díky vašemu příspěvku a poděkování na webu.

Number of available rewards: 4/5

Reward unavailable

CZK 10,000Adopce couture modelu

Když se rozhodnete adoptovat konkrétní couture model z kolekce, získáte osobní poděkování na etiketě modelu i na webu, originální skicu adoptovaného modelu, jeho fotku ve formátu A4 a brož z látky, zakoupené díky vašemu příspěvku.

Number of available rewards: 2/3

Reward unavailable