received_10214000665960747-01-01.jpeg

Jan Fic vydává album "Město" Hudba

Jak to dopadne, když se potká bluesman a magor jako je Honza Fic s podobně střeleným producentem Martinem E. Kyšperským? Pomozte a uvidíte

10/26/2018

Premiéra desky MĚSTO

Přátelé, blížíme se zdárně do finiše. Deska vyjde 17.12. a já Vás zvu na premiéru, představení desky, který se uskuteční 17.12. v 19:00 v obchůdku/kavárně Stereo - Vinyl Culture Shop na Kotlářské v Brně. Pustíme si desku, pokecáme o natáčení a příbězích, který jsou do alba nepsaný, dáme si pivo a panáka a budeme se mít dobře. POZOR - počet míst je velmi omezený, doporučuju rezervaci. Není to křest desky - ten se uskuteční v lednu 2019, zatím je všechno v jednání a budu vás informovat, jakmile to bude upečený.

ReachedCZK 86,510(173%)

173%
CZK 50,000requested
51contributors
Contribute

project authorJan Fic

Rewards

CZK 100Poznámky k sebevraždě

Tohle je moje sbírka krátkých bluesových povídek ze života, kterou jsem nikdy nevydal. Je v ní ale rozepsaných dost motivů z Města, a ty ji můžeš mít a všechno si to přečíst. Sbírka je psaná rormou "dopisů nikomu" na jednotlivých listech z nebělenýho papíru ve velký obálce.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 150Digitální Město

Pokud nemáš gramec, dostaneš za svý prachy ke stažení pořádnou dávku Města aspoň do telefonu nebo komplu. Pokud nemáš mobil ani kompl, tak potom nevim.

Expected delivery of the reward: November 2018

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 250Lupen na křest + Digitální Město

Chceš mít předem zajištěnej lupen na křest a k tomu dopředu naposlouchaný Město, ať si tam můžeš v pohodě broukat už známý melodie? Tak ber! Dostaneš tak krásnej papír, se kterým můžeš do backstage a rozptýlit mou nervozitu před koncertem, nebo si po koncertě zahrát na mý krámy a já nebudu nervózní, že ještě nemůžu na bar ;)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 400Vinylový Město

Pokud gramec máš nebo chceš prostě krásný artefakt na výstavu, jdi do toho! A hlavně - o tohle tady přece jde. Jestli zbyde i na fixku, tak tam přihodím podpis.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 410Ocelový Město

Pokud si spíš než na blues potrpíš na metal, bude se ti víc než mý nový album líbit moje audiokniha Ocelový Město, nahraná v rámci projektu "Lejeme u literatury" na motivy slavného stejnojmenného románu.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 550Triko "Johnny Fic's Bitch"

Trocha merche neuškodí. Ode mě ale obyčejný tričko s potiskem nečekej. Tohle je ručně malovaný triko v superlimitovaný edici 5 kusů. Víc jich prostě nebude. A nosit na prsou nápis "Johnny Fic`s Bitch", to nejde nemít. A nebojte, nemaluju to já.

Number of available rewards: 1/5

Reward unavailable

CZK 560Kurz poflakování se jako správnej bluesman

Za tenhle mrzký peníz tě protáhnu večerním Brnem po těch nejzapadlejších koutech a pajzlech, kde se rodil příběh Města. Povím ti historky, co nejdou vymyslet. Většinou dost vtipný, ale ne moc veselý. Panák toho nejlepšího a nejlevnějšího chlastu v ceně ;)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Buď bluesman, vyrob si Diddley Bow!

Chceš být skutečnej bluesman, ale jsi pořád jen středostavovskej středoevropan? Na individuálním worshopu tě naučím, jak si aspoň vyrobit ten nejvíc bluesovej drnkací nástroj vůbec! Budeš jak Seasick Steve, jen střízlivější. Možná.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 2,500Buď sofistikovanější bluesman, vyrob si cigárbednu

Jestli věříš ve svou šikovnost, na tomhle celodenním workshopu v dílně Red Bird Instruments se naučíš vyrobit si cigar box guitar, tedy "kytaru z krabice od doutníků" - nejrozšířenější bluesovej nástroj na světe, a taky stěžejní nástroj na albu.

Number of available rewards: 3/7

Reward unavailable

CZK 3,000Město u tebe v obýváku

Chceš zažít atmosféru Města tak intimně a syrově, jak to jen jde? Soukromej bytovej koncert by to mohl splnit. Pozvi kámoše, dej do lednice pivka a já se svou one man band zařídím zbytek. Jestli se hodně nebojíš sousedů, vezmu s sebou dvoumetrovýho hromotluka s obrovským bubnem. Ideální věc na narozeniny nebo pohřby.

Number of available rewards: 6/6

Reward unavailable

CZK 5,900Cigar box kytara, na kterou se nahrávalo Město

Démonická krabicová kytara, na kterou jsem nahrával ty nejtemnější okamžiky Města. Tuhle třístrunnou kytaru jsem vyrobil z desky klavíru z 19. století, na které se objevila výrazná přírodní kresba, připomínající lebku nebo draka. Zní to blbě, ale vypadá to hustě. Krom toho skvěle hraje a je postavená na profesionální používání. K nástroji dostaneš certifikát a poděkování.

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable

CZK 6,000Město s celou kapelou

Hledáš ideální muziku na svou oslavu, svatbu nebo funus? Už nemusíš! Já a moje kapela The Weathermakers ti vykouzlíme atmošku, že na to jen tak nezapomeneš. V pronajatým kulturáku, klubu, hospodě nebo na zahradě (pouze od května do října a podmínkou je pět zásuvek na 230 V). Zn: Nejsme Juke box, ale po pár pivech si na nás taky zatrsáš :)

Number of available rewards: 3/3

Reward unavailable

CZK 13,000Fošno Firebird

Heavy relic Firebird z mé dílny (Red Bird Instruments). Tělo vyrobeno z cca 150 let starého střešního trámu, krk z bukové spojky mezi trámy (ze stejný střechy). 100% (moje) ruční práce. Hodně záležitost pro fajnšmekry. Velmi silná energie. Znáte z videí k Městu. Certifikát a poděkování samozřejmostí.

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable

CZK 16,000Kytara na míru

A protože v životě umím jen hrát, chlastat, dělat děti a vyrábět kytary, dvěma lidem vyrobím libovolnou kytaru z palety Red Bird Instruments (fotky na facebookové stránce) za parádní cenu. Ale bacha, snímače (dle tvýho výběru) nejsou v ceně. Nutná konzultace předem!

Number of available rewards: 0/2

Reward unavailable