IMG_9778 - Kopie - Kopie.JPG

Indigové pohádky Knihy

Je nás devět ilustrátorů a rozhodli jsme se udělat krásnou knihu pro děti. Říkáme tomu Vizuální orgie nebo také Velký imaginativní impuls.

Tiskneme & doplňujte adresy :-)
11/13/2013

Tiskneme & doplňujte adresy :-)

Vážení milí, toto je poslední možnost, jak vás můžeme takto hromadně oslovit, protože jedna krásná velká epocha se skvělým Startovačem je u konce... Je vás skorem 300 skvělých báječných Startérů, kteří dali důvěru Indigovým pohádkám a my všechny tvůrkyně vám děkujeme ze srdce. Dotáhli jste to na trojnásobek požadované částky, což nám umožnilo nebývale se rozmáchnout a udělat krásnou knihu. Včera, tj. 12. 11. se kniha začala tisknout. Na fotkách vidíte obálku, zatím bez zlaté ražby, ta čeká v těch zlatých ruličkách, dole vidíte na počítači červeně vrstvu laku, také sondu, která kontroluje barvy, tiskárnu a podepisování vytištění archů během supervize tisku... tisk je velká alchymie a jsme rádi, s jakou chutí a zodpovědností se mistři tiskaři knihy ujali, i pro ně to byla dle jejich slov radost a výzva :-) ... Nyní je tisk dokončen, vytištěné archy jsou vyskládané na paletách a budou cestovat z Turnova až na druhý konec republiky na Moravu, do knihárny, kde je objednaná vazba. Kniha má být hotova 13. prosince. Je to všechno velmi naknop a budeme se snažit, abychom i tak stihli knihy rozeslat do Vánoc, moc moc chceme... Děkujeme vám všem za velikánskou podporu, byla jak finanční tak duševní, že někdo má o naši práci zájem a věří nám :-) Děkujeme, jste zlatí a toto je již opravdu pravděpodobně poslední novinka, už od nás budete mít a pokoj a jestli jste zadali svou adresu, tak už se můžete jen v poklidu těšit na svůj balíček... A s tím tedy ještě související obligátní prosba - prosíme ty, kteří zatím nevyplnili svou adresu tady na Startovači, jestli by tak mohli učinit. Nebo zasílejte prosím na mail indigovepohadky@gmail.com ................ Děkujeme vám mnohokrát a přejeme vše dobré, žijem indigo! Mia, Lucka, Zdenka, Vendula, Alice, Lucy, Rusalka, Mirka, Renata a Ištabela.

ReachedCZK 123,383(308%)

308%
CZK 40,000requested
295contributors
Contribute

project authorMia Svobodová

Rewards

CZK 80Indigová duše zapojená v Indigovém řetězu

Všechno není jen o penězích. Inspirace nebo dobrý skutek může mít větší sílu než hromada dukátů. Zapojte se do Indigového řetězu a buďte jednou ze 148 Indigových duší. Popis najdete úplně dole na stránkách. 80 Kč je určených na poštovné. Na konci řetězu rozdáme Indigové pohádky do dětských domovů.

Number of available rewards: 124/148

Reward unavailable

CZK 280Výtisk Indigových pohádek

Výtisk knihy Indigové pohádky s věnováním.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 450Indigové pohlazení

Výtisk knihy Indigové pohádky a ilustrace z knížky vel A5 vytištěná archivními inkousty na kvalitním papíru, podepsaná.

Number of available rewards: 25/50

Reward unavailable

CZK 480Dva výtisky Indigových pohádek

Dva výtisky knihy Indigové pohádky s věnováním, včetně poštovného.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 490Indigové pohádky a Skřítek Kvítek

Výtisk knihy Indigové pohádky a postavička z pohádky skřítek Kvítek. Skřítek Kvítek je heboučký a měkoučký, ručně a s láskou dělaný skřítek z českých materiálů z rukou švadlenky Radky, pouhých 111 kusů a ani o chlup víc :-)

Number of available rewards: 75/111

Reward unavailable

CZK 1,000Indigový mecenáš

Vaše jméno v seznamu podporovatelů v knize i na webu, výtisk Indigových pohádek k tomu.

Number of available rewards: 0/14

Reward unavailable