7997.JPG

Hodíme spolu olympijský rekord ? Ostatní

Jsem neslyšící a mám velký sen. Chci s vaší pomocí hodit diskem olympijský rekord mezi neslyšícími. Podpoříte mě? Dokážeme to společně?

Sen se stal skutečností
8/2/2017

Sen se stal skutečností

Jsem nesmírně ráda, že vám mohu sdělit úžasnou novinu. STALI JSTE SE SOUČÁSTÍ NAPLNĚNÉHO SNU Moc vám všem za to děkuji. Olympijský rekord neslyšících sportovců se 29.7.2017 skutečně připsal pro českou vlajku a to mě moc těší! Vaše odměny už se připravují, můžete je v nejbližších dnech očekávat na vámi uvedených adresách. Bližší informace můžete sledovat na mé FB stránce, která je plná krásných videí, článků a novinek. www.facebook.com/officialenkamatouskova/ Ještě jednou vám všem za všechno děkuji. Byli jste úžasný <3

ReachedCZK 201,549(101%)

101%
CZK 200,000requested
100contributors
Contribute

project authorLenka

Rewards

CZK 200Fotka s věnováním

Úsměv na tváři s osobním věnování :)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Frisbee s Lenčiným podpisem

Podepsaný létající frisbee, který připomíná Lenčin hod diskem. Ať už pro Vaše čtyřnohé mazlíčky nebo zaplnění volného času s přáteli :) Odměna Vám bude zaslána poštou ;)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Zajímá Vás v jaké kondici je Váš organismus?

Ve spolupráci s přírodním terapeutem, který mě udržuje po zdravotní stránce si můžete i Vy nechat provést analýzu zdravotního stavu ať už v Českých Budějovicích, Praze nebo Hradci Králové. Na individuální spolupráci se můžete s terapeutem domluvit ;) Sama s ním spolupracuji a jsem spokojená. Odměna Vám bude zaslána formou pozvání a předání kontaktu meilovou adresou.

Number of available rewards: 12/20

Reward unavailable

CZK 1,500Sejdeme se na pivu ?

Bude-li Vás dost, koupíme sudy a společně je vypijeme. Ať už v mém rodném místě nebo v Praze ;) Pokud ne, setkávání bude probíhat průběžně. Na všem se společně domluvíme.

Number of available rewards: 26/30

Reward unavailable

CZK 2,000Staňte se diskařkou/diskařem

Vyzkoušejte i Vy, jaké to je házet diskem. Zažijeme spolu kopu srandy v kruhu, kde jsem začínala i já a můžu Vám ukázat i kompletní trénink diskařů ;)

Number of available rewards: 18/20

Reward unavailable

CZK 2,500Tričko s fotkou/podpisem

Příjemné tričko v létě ocení každý. Nejen svou podporou, ale i nošením trička můžete dát najevo podporu, kde bude uvedené celé mé jméno s fotkou a olympijskou tematikou :)

Number of available rewards: 4/5

Reward unavailable

CZK 5,000Zpečetění Vaší podpory na olympiádu

Vaše jméno zveřejněné ve vitríně společně s podepsaným diskem a medailí ;)

Number of available rewards: 150/150

Reward unavailable

CZK 7,000Trénink MAXIMÁLNÍ POTENCIÁL (osobní rozvoj)

STRATEGIE EFEKTIVITY 2.0: Inspirujte se nejnovějšími výsledky v oblasti time managementu, neurověd a pozitivní psychologie. Za méně času o 20-40% vyšší výsledky! LIFE BALANCE: Vytvořte ve svém životě rovnováhu mezi osobním a pracovním životem jednou provždy! Ukážeme vám, jak na to. KARIÉRA. PENÍZE. ZDRAVÍ. RODINA. LÁSKA. ČAS NA SEBE. Ovládněte svou energii: Naučte se, jak se cítit mnohem energičtější, nabitější a živější bez stresu každý den. Vstávejte s nadšením a usínejte s pocitem skvěle prožitého dne! Přístup na trénink získáte potvrzením meilem včetně instrukcí na zmiňovanou akci !

Number of available rewards: 1/1

Reward unavailable

CZK 9,999Beseda s Lenkou

Během září a října 2017 si dohodneme termín, ve kterém si pro vás rezervuji čas (cca 2-3h podle toho, jak moc se budete ptát) Podělím se s vámi o zážitky z olympiády, o zkušenosti z tréninků i o další věci, které vás budou zajímat. Autogramiáda a společná fotka na přání v ceně.

Number of available rewards: 7/10

Reward unavailable