7997.JPG

Hodíme spolu olympijský rekord ? Ostatní

Jsem neslyšící a mám velký sen. Chci s vaší pomocí hodit diskem olympijský rekord mezi neslyšícími. Podpoříte mě? Dokážeme to společně?

6/29/2017

Průběh příprav na olympiádu

Jak se připravuji ? Jaké mám nyní výsledky ? Co mě ještě čeká ?

Ahoj startéři,

ráda bych se s Vámi podělila o to, jak probíhají mé tréninky. Nejsou totiž jen o házení...

Složení mých tréninků je založeno na atletickém, silovém, technickém a házecím tréninku. 

Atletický trénink mám 2x v týdnu a jeho součástí je zahřátí klusem, rozcvička, běžecká abeceda, odrazy všeho druhu (do dálky, překážky ... ) a sprintérské běhání 

Silový trénink se odehrává v posilovně. Do posilovnu nyní chodím už jen 2x v týdnu a to tak, že jednou mám objemový trénink a druhý více dynamický. 

Technický trénink se zaměřením na házení mývám společně s házecími tréninky, které mám 3x v týdnu, kde za jeden trénink teďka naházím přes 40odhodů se zaměřením na kvalitu !

 

Jaké mám v poslední době výsledky ?

Na včerejších závodech jsem se umístila na 1. místě s výkonem 46,09m na Vinohradském házení v Praze pod Žižkovskou věží, skvělá atmosféra :)

21. června jsem reprezentovala svou školu ČZU na Akademických hrách a stala se tak akademickou mistryní České republiky v hodu diskem výkonem 46,66m, v koulí jsem stačila ještě vrhnout 12,20m z čehož mi náležela brambora.

A dva dny před Akademičky jsem se zúčastnila Pardubického mítinku, kde jsem ve vrhu koulí vybojovala 3. místo výkonem 12,50 a v hodu diskem též třetí.

Na MČR v Třinci jsem se výkonem 46,37m umístila na 4. místě.

 

A co mě nyní čeká ?

O víkendu 2.7. mě čeká 2. kolo extraligy v Ostravě, kde právě běží Zlatá tretra a moc se na závody těším ! 

Příští týden mě možná čeká závod v Kolíně, to se dozvím až po závodech v Ostravě, kde se rozhodneme zda ještě trochu před odletem do olympijskéhho dění přitrénovat nebo pokračovat v závodění.

 

Přeji Vám krásný den a určitě se můžete těšit na další zprávičky z mých tréninků.

LM

ReachedCZK 201,549(101%)

101%
CZK 200,000requested
100contributors
Contribute

project authorLenka

Rewards

CZK 200Fotka s věnováním

Úsměv na tváři s osobním věnování :)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Frisbee s Lenčiným podpisem

Podepsaný létající frisbee, který připomíná Lenčin hod diskem. Ať už pro Vaše čtyřnohé mazlíčky nebo zaplnění volného času s přáteli :) Odměna Vám bude zaslána poštou ;)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Zajímá Vás v jaké kondici je Váš organismus?

Ve spolupráci s přírodním terapeutem, který mě udržuje po zdravotní stránce si můžete i Vy nechat provést analýzu zdravotního stavu ať už v Českých Budějovicích, Praze nebo Hradci Králové. Na individuální spolupráci se můžete s terapeutem domluvit ;) Sama s ním spolupracuji a jsem spokojená. Odměna Vám bude zaslána formou pozvání a předání kontaktu meilovou adresou.

Number of available rewards: 12/20

Reward unavailable

CZK 1,500Sejdeme se na pivu ?

Bude-li Vás dost, koupíme sudy a společně je vypijeme. Ať už v mém rodném místě nebo v Praze ;) Pokud ne, setkávání bude probíhat průběžně. Na všem se společně domluvíme.

Number of available rewards: 26/30

Reward unavailable

CZK 2,000Staňte se diskařkou/diskařem

Vyzkoušejte i Vy, jaké to je házet diskem. Zažijeme spolu kopu srandy v kruhu, kde jsem začínala i já a můžu Vám ukázat i kompletní trénink diskařů ;)

Number of available rewards: 18/20

Reward unavailable

CZK 2,500Tričko s fotkou/podpisem

Příjemné tričko v létě ocení každý. Nejen svou podporou, ale i nošením trička můžete dát najevo podporu, kde bude uvedené celé mé jméno s fotkou a olympijskou tematikou :)

Number of available rewards: 4/5

Reward unavailable

CZK 5,000Zpečetění Vaší podpory na olympiádu

Vaše jméno zveřejněné ve vitríně společně s podepsaným diskem a medailí ;)

Number of available rewards: 150/150

Reward unavailable

CZK 7,000Trénink MAXIMÁLNÍ POTENCIÁL (osobní rozvoj)

STRATEGIE EFEKTIVITY 2.0: Inspirujte se nejnovějšími výsledky v oblasti time managementu, neurověd a pozitivní psychologie. Za méně času o 20-40% vyšší výsledky! LIFE BALANCE: Vytvořte ve svém životě rovnováhu mezi osobním a pracovním životem jednou provždy! Ukážeme vám, jak na to. KARIÉRA. PENÍZE. ZDRAVÍ. RODINA. LÁSKA. ČAS NA SEBE. Ovládněte svou energii: Naučte se, jak se cítit mnohem energičtější, nabitější a živější bez stresu každý den. Vstávejte s nadšením a usínejte s pocitem skvěle prožitého dne! Přístup na trénink získáte potvrzením meilem včetně instrukcí na zmiňovanou akci !

Number of available rewards: 1/1

Reward unavailable

CZK 9,999Beseda s Lenkou

Během září a října 2017 si dohodneme termín, ve kterém si pro vás rezervuji čas (cca 2-3h podle toho, jak moc se budete ptát) Podělím se s vámi o zážitky z olympiády, o zkušenosti z tréninků i o další věci, které vás budou zajímat. Autogramiáda a společná fotka na přání v ceně.

Number of available rewards: 7/10

Reward unavailable