7997.JPG

Hodíme spolu olympijský rekord ? Ostatní

Jsem neslyšící a mám velký sen. Chci s vaší pomocí hodit diskem olympijský rekord mezi neslyšícími. Podpoříte mě? Dokážeme to společně?

Zatímco vy mě podporujete a sdílíte, já na sobě stále pracuji ;)
7/3/2017

Zatímco vy mě podporujete a sdílíte, já na sobě stále pracuji ;)

Ahoj startéři, kdo z Vás rád každé ráno kouká na své cíle a vize? Mě je velký pomocníkem vision board. Rozhodla jsem se ho s vámi sdílet ! Včera na 2. kole extraligy v Ostravě jsem si v tom slejváku říkala " Co když bude v Turecku také pršet ? Otestujeme". Otestovali jsme a dokázala jsem si, že ani déšt mě nerozhodí ;) Na slejvák s mokrým diskem výkon 44,20m rozhodně není k zahození. Hned po závodech jsme potrénovali v posilovně a odpoledne plaváním zhruba 30ti bazénů. Zítra se těším na házení ! Stále na co ladit. Potěší mě sdílení projektu i mezi Vašimi přáteli. https://www.startovac.cz/projekty/hodime-spolu-olympijsky-rekord/ Děkuji a těším na naplnění cílové částky a rozdávání odměň ! LM

 

 

ReachedCZK 201,549(101%)

101%
CZK 200,000requested
100contributors
Contribute

project authorLenka

Rewards

CZK 200Fotka s věnováním

Úsměv na tváři s osobním věnování :)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Frisbee s Lenčiným podpisem

Podepsaný létající frisbee, který připomíná Lenčin hod diskem. Ať už pro Vaše čtyřnohé mazlíčky nebo zaplnění volného času s přáteli :) Odměna Vám bude zaslána poštou ;)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Zajímá Vás v jaké kondici je Váš organismus?

Ve spolupráci s přírodním terapeutem, který mě udržuje po zdravotní stránce si můžete i Vy nechat provést analýzu zdravotního stavu ať už v Českých Budějovicích, Praze nebo Hradci Králové. Na individuální spolupráci se můžete s terapeutem domluvit ;) Sama s ním spolupracuji a jsem spokojená. Odměna Vám bude zaslána formou pozvání a předání kontaktu meilovou adresou.

Number of available rewards: 12/20

Reward unavailable

CZK 1,500Sejdeme se na pivu ?

Bude-li Vás dost, koupíme sudy a společně je vypijeme. Ať už v mém rodném místě nebo v Praze ;) Pokud ne, setkávání bude probíhat průběžně. Na všem se společně domluvíme.

Number of available rewards: 26/30

Reward unavailable

CZK 2,000Staňte se diskařkou/diskařem

Vyzkoušejte i Vy, jaké to je házet diskem. Zažijeme spolu kopu srandy v kruhu, kde jsem začínala i já a můžu Vám ukázat i kompletní trénink diskařů ;)

Number of available rewards: 18/20

Reward unavailable

CZK 2,500Tričko s fotkou/podpisem

Příjemné tričko v létě ocení každý. Nejen svou podporou, ale i nošením trička můžete dát najevo podporu, kde bude uvedené celé mé jméno s fotkou a olympijskou tematikou :)

Number of available rewards: 4/5

Reward unavailable

CZK 5,000Zpečetění Vaší podpory na olympiádu

Vaše jméno zveřejněné ve vitríně společně s podepsaným diskem a medailí ;)

Number of available rewards: 150/150

Reward unavailable

CZK 7,000Trénink MAXIMÁLNÍ POTENCIÁL (osobní rozvoj)

STRATEGIE EFEKTIVITY 2.0: Inspirujte se nejnovějšími výsledky v oblasti time managementu, neurověd a pozitivní psychologie. Za méně času o 20-40% vyšší výsledky! LIFE BALANCE: Vytvořte ve svém životě rovnováhu mezi osobním a pracovním životem jednou provždy! Ukážeme vám, jak na to. KARIÉRA. PENÍZE. ZDRAVÍ. RODINA. LÁSKA. ČAS NA SEBE. Ovládněte svou energii: Naučte se, jak se cítit mnohem energičtější, nabitější a živější bez stresu každý den. Vstávejte s nadšením a usínejte s pocitem skvěle prožitého dne! Přístup na trénink získáte potvrzením meilem včetně instrukcí na zmiňovanou akci !

Number of available rewards: 1/1

Reward unavailable

CZK 9,999Beseda s Lenkou

Během září a října 2017 si dohodneme termín, ve kterém si pro vás rezervuji čas (cca 2-3h podle toho, jak moc se budete ptát) Podělím se s vámi o zážitky z olympiády, o zkušenosti z tréninků i o další věci, které vás budou zajímat. Autogramiáda a společná fotka na přání v ceně.

Number of available rewards: 7/10

Reward unavailable