GPO_13x18_v4-3.jpg

Generátor prchavých okamžiků Knihy

Sbírka textových miniatur. Trocha poezie, špetka humoru, kávová lžička erotiky, hrst slovních hříček.

Autor Generátoru byl spatřen na Bahamách!
5/21/2016

Autor Generátoru byl spatřen na Bahamách!

Bude vydán?!

Možná už někteří ze startérů pojali podezření, že autor Generátoru prchavých okamžiků inkasoval odměny a někde zmizel. Není tomu tak. Omlouvám se za další prodlužování Vašeho čekání, ale věřte, že i autoři netrpělivě vyhlíží termín, kdy budou moci poprvé knihou zalistovat.

Budu se zase trochu opakovat, ale to zdržení, které knihu doprovází, plyne opravdu z toho, že si na její podobě dáváme velmi záležet. Původně to mělo být jen pár drobných textů v pěkném obalu a s několika málo ilustracemi. V okamžiku, kdy se spoluautorem stal radek Petřík začalo vznikat něco víc. 

Jednotlivé texty se začaly skládat do páru a každý pár byl doplněn ilustrací, která oba texty propojila. V posledních týdnech se objevovaly dvojice, jejichž spojení do páru bylo stále těžší a těžší. To byl jeden z hlavních důvodů zdržení.

V tuhle chvíli již je hotová sazba a všechny ilustrace. Při dokončování jistých formálních prvků, přišla myšlenka, že by knihu mohlo doprovodit pár slov nějaké zajímavé osobnosti. Něco visí ve vzduchu, třeba budete příjemně překvapeni. :-)

Pak už jen vyladit konečnou verzi obálky a je možné tisknout. Termín už raději nebudu ani naznačovat. Chtěl jsem Vás jen uklidnit, že nikdo z autorů na Bahamách není. Nemohu mluvit za Radka, ale mně je tady fajn.

Marek

učitel.png

ReachedCZK 72,837(291%)

291%
CZK 25,000requested
234contributors
Contribute

project authorMarek Nawrath

Rewards

CZK 120Čtenář

Stáváte se čtenářem Generátoru prchavých okamžiků. Obdržíte vytištěnou knihu s věnováním a drobným dárkem. V ceně je poštovné a balné.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 200Fanoušek

Stáváte se fanouškem Generátoru prchavých okamžiků. Obdržíte vytištěnou knihu s věnováním, drobný dárek a několik prchavých okamžiků zachycených autorem na fotografiích. V ceně je poštovné a balné.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Fanda

Stáváte se fandou Generátoru prchavých okamžiků. Obdržíte vytištěnou knihu s věnováním, drobný dárek, dárek ušitý na míru právě Vám (originální historickou pohlednici vybranou podle místa Vašeho bydliště a na ručním papíře ručně psanou báseň spojenou s Vaším bydlištěm nebo jménem) a několik prchavých okamžiků zachycených autorem na fotografiích. V ceně je poštovné a balné.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Sponzor

Stáváte se sponzorem Generátoru prchavých okamžiků. Obdržíte dvě vytištěné knihy s věnováním, drobný dárek, dárek ušitý na míru právě Vám (originální historickou pohlednici vybranou podle místa Vašeho bydliště a na ručním papíře ručně psanou báseň spojenou s Vaším bydlištěm nebo jménem), několik prchavých okamžiků zachycených autorem na fotografiích a stylový dárek v podobě regionálního produktu s čtyřsetletou historií. V ceně je poštovné a balné.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 5,000Mecenáš

Stáváte se mecenášem Generátoru prchavých okamžiků. Obdržíte tři vytištěné knihy s věnováním, drobný dárek, dárek ušitý na míru právě Vám (originální historickou pohlednici vybranou podle místa Vašeho bydliště a na ručním papíře ručně psanou báseň spojenou s Vaším bydlištěm nebo jménem), několik prchavých okamžiků zachycených autorem na fotografiích a stylový dárek v podobě regionálního produktu s čtyřsetletou historií. V knize se objeví Vaše jméno, případně jméno Vaší společnosti. V ceně je poštovné a balné.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable