GPO_13x18_v4-3.jpg

Generátor prchavých okamžiků Knihy

Sbírka textových miniatur. Trocha poezie, špetka humoru, kávová lžička erotiky, hrst slovních hříček.

Distribuce byla zahájena.
7/19/2016

Distribuce byla zahájena.

V nejbližších dnech může očekávat balíček každý "startér".

V předchozích dnech jsem začal roznášet knihu s dárečky všem, kdo požádali o osobní doručení. Něco málo navíc je možné zjistit na mém blogu.

já.jpg

ReachedCZK 72,837(291%)

291%
CZK 25,000requested
234contributors
Contribute

project authorMarek Nawrath

Rewards

CZK 120Čtenář

Stáváte se čtenářem Generátoru prchavých okamžiků. Obdržíte vytištěnou knihu s věnováním a drobným dárkem. V ceně je poštovné a balné.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 200Fanoušek

Stáváte se fanouškem Generátoru prchavých okamžiků. Obdržíte vytištěnou knihu s věnováním, drobný dárek a několik prchavých okamžiků zachycených autorem na fotografiích. V ceně je poštovné a balné.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Fanda

Stáváte se fandou Generátoru prchavých okamžiků. Obdržíte vytištěnou knihu s věnováním, drobný dárek, dárek ušitý na míru právě Vám (originální historickou pohlednici vybranou podle místa Vašeho bydliště a na ručním papíře ručně psanou báseň spojenou s Vaším bydlištěm nebo jménem) a několik prchavých okamžiků zachycených autorem na fotografiích. V ceně je poštovné a balné.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Sponzor

Stáváte se sponzorem Generátoru prchavých okamžiků. Obdržíte dvě vytištěné knihy s věnováním, drobný dárek, dárek ušitý na míru právě Vám (originální historickou pohlednici vybranou podle místa Vašeho bydliště a na ručním papíře ručně psanou báseň spojenou s Vaším bydlištěm nebo jménem), několik prchavých okamžiků zachycených autorem na fotografiích a stylový dárek v podobě regionálního produktu s čtyřsetletou historií. V ceně je poštovné a balné.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 5,000Mecenáš

Stáváte se mecenášem Generátoru prchavých okamžiků. Obdržíte tři vytištěné knihy s věnováním, drobný dárek, dárek ušitý na míru právě Vám (originální historickou pohlednici vybranou podle místa Vašeho bydliště a na ručním papíře ručně psanou báseň spojenou s Vaším bydlištěm nebo jménem), několik prchavých okamžiků zachycených autorem na fotografiích a stylový dárek v podobě regionálního produktu s čtyřsetletou historií. V knize se objeví Vaše jméno, případně jméno Vaší společnosti. V ceně je poštovné a balné.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable