GPO_13x18_v4-3.jpg

Generátor prchavých okamžiků Knihy

Sbírka textových miniatur. Trocha poezie, špetka humoru, kávová lžička erotiky, hrst slovních hříček.

Končíme...
7/28/2016

Končíme...

Nebo ne?!

Vážení startéři,

během těchto dní se k vám konečně dostávají slibované knihy a dárky. Zajistit zabalení a distribuci takového množství zásilek jsem si vyzkoušel poprvé; mohlo se tedy stát, že něco nedorazilo tak, jak mělo, některé zásilky jsou neúplné nebo naopak obsahují více, než by měly. 

Předpokládám, že na začátku příštího týdne by už měli mít všichni všechno. Pokud jste narazili na nějakou nesrovnalost, buďte, prosím, shovívaví a oznamte mi ji na kontaktní mail. Udělám vše pro to, aby byl případný problém co nejdřív vyřešen.

Velikou radost mi udělaly první, veskrze pozitivní, ohlasy. Už teď je vidět, že původní náklad nebude stačit. O tom, zda a kdy se pustíme do dalšího tisku, rozhodne samozřejmě zájem čtenářů. Vy již knihu máte; pokud budete mít pocit, že si dotisk zaslouží, mluvte a pište o tom s dalšími zájemci a třeba nás, autory, potěšte nějakými pozitivními ohlasy.

Ještě jednou díky za zájem a ohlasy!

Marek Nawrath - nawrath.marek@seznam.cz

ReachedCZK 72,837(291%)

291%
CZK 25,000requested
234contributors
Contribute

project authorMarek Nawrath

Rewards

CZK 120Čtenář

Stáváte se čtenářem Generátoru prchavých okamžiků. Obdržíte vytištěnou knihu s věnováním a drobným dárkem. V ceně je poštovné a balné.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 200Fanoušek

Stáváte se fanouškem Generátoru prchavých okamžiků. Obdržíte vytištěnou knihu s věnováním, drobný dárek a několik prchavých okamžiků zachycených autorem na fotografiích. V ceně je poštovné a balné.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Fanda

Stáváte se fandou Generátoru prchavých okamžiků. Obdržíte vytištěnou knihu s věnováním, drobný dárek, dárek ušitý na míru právě Vám (originální historickou pohlednici vybranou podle místa Vašeho bydliště a na ručním papíře ručně psanou báseň spojenou s Vaším bydlištěm nebo jménem) a několik prchavých okamžiků zachycených autorem na fotografiích. V ceně je poštovné a balné.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Sponzor

Stáváte se sponzorem Generátoru prchavých okamžiků. Obdržíte dvě vytištěné knihy s věnováním, drobný dárek, dárek ušitý na míru právě Vám (originální historickou pohlednici vybranou podle místa Vašeho bydliště a na ručním papíře ručně psanou báseň spojenou s Vaším bydlištěm nebo jménem), několik prchavých okamžiků zachycených autorem na fotografiích a stylový dárek v podobě regionálního produktu s čtyřsetletou historií. V ceně je poštovné a balné.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 5,000Mecenáš

Stáváte se mecenášem Generátoru prchavých okamžiků. Obdržíte tři vytištěné knihy s věnováním, drobný dárek, dárek ušitý na míru právě Vám (originální historickou pohlednici vybranou podle místa Vašeho bydliště a na ručním papíře ručně psanou báseň spojenou s Vaším bydlištěm nebo jménem), několik prchavých okamžiků zachycených autorem na fotografiích a stylový dárek v podobě regionálního produktu s čtyřsetletou historií. V knize se objeví Vaše jméno, případně jméno Vaší společnosti. V ceně je poštovné a balné.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable