HVL_Masaryk.jpg

FSFilm: Provoz hvězdné lodi Film & Video

Vesmírná produkce českých rozměrů! Natáčíme sci-fi fanfilmy a provozujeme "vesmírnou loď". Hledáme do týmu Patrony co si také chtějí splnit sen!

Poděkování po prvním měsíci
4/3/2020

Poděkování po prvním měsíci

Děkujeme všem patronům, kteří nás podpořili v 1. měsíci. Podařilo se dosáhnout prvního cíle.

Děkujeme Patronům, kteří nám svou podporou dodali motivaci nejen pokračovat v naší práci, ale také tvořit exkluzivní obsah jen pro Patrony, neboť ten je evidentně lákavý. 

Stateční muži, ženy a entity, kteří pomáhají udržet náš koráb be vesmíru, jsou: Červ, SFK Avalon o.s. (Festival Fantazie), fildaskirk, Martin B., Markéta Uldrychová, kucerjarda, Jan Dundáček, fildaskirk, Jana Babáčková, Filip Kučera a jeden anonym. Děkujeme! 

Podpořit nás můžeš i ty!

ReachedCZK 5,718(127%)

11patrons
CZK 4,500Pokračujeme
Pokračujeme

Díky vaší podpoře ulevíme rodinným rozpočtům a budeme moci bez problémů pokračovat ve fanouškovské činnosti. Plánů máme dost na několik dalších let.

CZK 9,000Prospíváme
Prospíváme

Paráda! Díky vaší podpoře nyní pokryjeme celé náklady na pravidelný nájem a energie a budeme moci napřít finance a čas na zlepšování projektů. Oprava a vylepšení stávajících kulis a výstavba nových, výroba rekvizit, nákup natáčecích hraček - jako například filmařských světel - a tak dál. Rozšíříme také možnosti návštěv a dalších aktivit jako jsou LARPy a simulátor velení lodi “Artemis.”

CZK 15,000Produkujeme
Produkujeme

Tak to už je něco! S takovými zdroji se budeme moci soustředit nejen na naši tvorbu, ale i umožnit zdarma produkci filmů v našich ateliérech i jiným skupinám nadšenců a amatérské sci-fi to tak v české kotlině může dotáhnout dál, než kdy předtím! Společně s vámi přeměníme Českou republiku ve fanfilmovou velmoc.

Contribute monthly

project authorFlash (FSFilm)

Rewards

CZK 64Praporčík

Pravidelná podpora nám pomáhá. Rádi vám za ní veřejně poděkujeme na sociálních sítích a budete jako první dostávat informace o tom, co se chystá.

The number of rewards is not limited

Contribute monthly

CZK 128Poručík

Coby poručík dostanete navíc přístup k fotkám, které běžně nezveřejňujeme a pošleme vám soukromý link ke zhlédnutí premiérového dílu ve stejný čas, jako bude premiéra v kině.

The number of rewards is not limited

Contribute monthly

CZK 256Komandér

Komandér si kromě všech výše psaných výhod vyslouží poděkování v titulcích každého našeho filmu v daném roce a jednou za tři měsíce vám pošleme exkluzivní a proslulý Ganymedský zpravodaj.

The number of rewards is not limited

Contribute monthly

CZK 512Kapitán

Děkujeme za pomoc. Jako kapitán se navíc můžete trvale zapsat do fiktivního světa "Jistě, kapitáne!" Pod vámi zvoleným jménem/nickem, po konzultaci s režisérem, vytvoříme historickou osobnost, či pojmenujeme loď nebo základnu podle vaší volby. Navíc dostanete všechny odměny jako komandér.

Number of available rewards: 3/4

Contribute monthly

CZK 1,024Kontradmirál

Shutterstock_1897651978.jpg

Děkujeme za výraznou pomoc, opravdu si jí vážíme. Jako odměnu pro vás zorganizujeme luxusní focení, včetně běžného nalíčení, kde si zahrajete na kapitána vlastní lodi nebo admirála. Možno i s vaší vlastní posádkou. Pozveme Vás na každou akci, i neveřejnou, kterou budeme pořádat. Navíc dostanete všechny odměny jako komandér.

Number of available rewards: 4/4

Contribute monthly

CZK 2,048Admirál

Chcete nás podpořit ještě víc? Milujete naši tvorbu a chcete se pod ní také podepsat? Staňte se koproducentem. Uvedeme Vás jako koproducenta i na imdb.com a nastartujete tak svou producentskou kariéru. Nasdílíme s vámi i naše filmařské know-how. Navíc dostanete všechny odměny jako komandér.

Number of available rewards: 3/4

Contribute monthly