obrazekmaly.jpg

FNUK - trika, plakáty a falešné vysokoškolské diplomy! Umění

Zaplaťte školné a získejte ročenku, designová trička, stylové plakáty i vysokoškolské diplomy pro studenty imaginární fakulty UK. Bereme každého!

Máme na to! Pojďme do toho!
11/22/2013

Máme na to! Pojďme do toho!

Pojďme všem ukázat, že máme na to studovat FNUK!

Vážení studenti a potenciální absolventi FNUK!
První pracovní týden je za námi a již jsme vybrali třetinu prostředků nutných k tomu, aby se naše fakulta stala skutečností. Nicméně, pořád nemáme vyhráno a jak se říká, musíme jít štěstíčku trochu naproti. Proto, prosím, šiřte dobré jméno naší fakulty napříč internetem a to ať již formou lajkování projektu, tak třeba tím, že naši věc podpoříte vložením tohoto obrázku do svého newsfeedu na Facebooku nebo Twitteru. Hrdě se tak přihlásíte ke svému studiu FNUK a myšlenkám, které razíme. Společně s tím jsme také spustili i FB stránky naší fakulty, abyste si školu mohli přidat do svých osobních informací.

Děkujeme za vaší dosavadní podporu!

Nestudijní oddělení FNUK
nestudijní@fnuk.cz

P.S. Úplně nejlepší je pak doporučit naší školu politikům, kteří si ještě svůj VŠ diplom nikde nekoupili a zvažují možnosti studia v Plzni nebo na Slovensku.

ReachedCZK 22,550(119%)

119%
CZK 19,000requested
49contributors
Contribute

project authorLukáš Bašta

Rewards

CZK 50Přihláška do ročníku 2013/2014

Zaplacením poplatku 50 Kč a přihlášením přes web Startovač.cz splníte všechny požadavky nutné pro zápis do prvního studijního ročníku. Po uplynutí časové lhůty obdržíte e-mail ze studijního oddělení a ročenku v elektronické podobě. Ročenka s vaší fotkou a přezdívkou bude též uvedena na webových stránkách fakulty.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 150Diplom inženýr

Zaplacením částky výše projevíte svoje studentské nadšení a okamžitě projdete veškerými testy a zkouškami, jež jsou nutné k získání titulu inženýr. Nicméně je to s odřenýma ušima, co byste za 150 Kč taky chtěli! Poštovné zdarma? Místo v ročence? No tak jo!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 190Červený diplom inženýr

Zaplacením částky výše projevíte nebývalé studentské nadšení a vědomosti a za to budete odměněni červeným diplomem a titulem inženýr. Je to dobrá investice, která se vám jistě vrátí, když zkusíte v bance vymáhat případnou finanční odměnu pro šikovné studenty. Společně s tím také obdržíte všechny náležitosti spojené s Přihláškou. V ceně odměny je započítané i poštovné!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 350Demotivační plakát

Obdržíte jeden plakát A2 s motivem dle vašeho přání, jenž propaguje dobré jméno naší školy a významnou osobnost, jež se o ní zásadně zasloužila. Společně s tím také obdržíte všechny náležitosti spojené s Přihláškou. V ceně odměny je započítané i poštovné!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 450Propagační tričko školy

Abyste mohli hájit dobré jméno naší instituce a dát jasně najevo každému, koho na ulici potkáte, že jste naším studentem, získáte k Přihlášce do ročníku 2013/2014 jedno z dostupných triček dle vašeho, jistě kvalifikovaného výběru. V ceně odměny je započítané i poštovné!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 850Balíček studenta

Zaplacením této částky obdržíte kompletní servis - potvrzení vaší přihlášky, umístění v ročence na webu, jeden plakát velikosti A2 a jedno propagační tričko dle vašeho výběru. Váš zápal a píli pak navíc oceníme titulem inženýr, jenž se bude krásně vyjímat na vašem novém vysokoškolském diplomu. V ceně odměny je započítané i poštovné!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,490Student za všechny prachy

Podobné jako v Balíčku studenta, nicméně dostanete dva plakáty s různými motivy, dvě trička s různými motivy a dva červené diplomy, které vyplníme na jména, na nichž se společně domluvíme (ty pak zaneseme i do ročenky na webu). V ceně odměny je započítané i poštovné!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,990Každý může být rektorem!

Zaplacením této částky obdržíte vše, co obsahuje balíček studenta (potvrzení o přijetí, místo v ročence na webu, jedno tričko dle vlastního výběru, jeden plakát A2, červený diplom s titulem inženýr) a navíc, jakožto výjimečný student naší školy, se stanete jejím rektorem! Díky tomu bude vaše jméno na každém diplomu, který našim studentům pošleme! V ceně odměny je započítané i poštovné!

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable

CZK 1,990Každý může být děkanem!

Zaplacením této částky obdržíte vše, co obsahuje balíček studenta (potvrzení o přijetí, místo v ročence na webu, jedno tričko dle vlastního výběru, jeden plakát A2, červený diplom s titulem inženýr) a navíc, jakožto výjimečný student naší školy, se stanete jejím děkanem! Díky tomu bude vaše jméno na každém diplomu, který našim studentům pošleme! V ceně odměny je započítané i poštovné!

Number of available rewards: 1/1

Reward unavailable

CZK 5,000Sponzor našeho ústavu

Jakožto student oddaný naší věci dostanete nejen triko, plakát, místo v ročence a červený diplom, ale ještě jedinečnou možnost šířit svoje myšlenky (nebo reklamu) v rozsahu 140 znaků v rámci ročenky a plakátu! Tedy pokud nebudou vulgární či urážlivé. Další podrobnosti v popisku vlevo. V ceně odměny je započítané i poštovné!

Number of available rewards: 1/1

Reward unavailable