Comp 1_00059.jpg

Fanouškovský film Star Trek: Skryté hry Film & Video

Star Trek: Skryté hry je amatérský film, zasazený do světa sci-fi seriálu Star Trek, natáčený českými fanoušky.

Premiéra Skrytých her je tu!
5/6/2019

Premiéra Skrytých her je tu!

Premiéra prvního dílu fanouškovského seriálu Star Trek: Chybějící příběhy pod názvem Skryté hry se blíží a my si vás dovolujeme pozvat na slavnostní promítání v kině Ponrepo.

Pro všechny, kteří našemu fanfilmu fandili, máme skvělou zprávu: film jsme dotočili, postprodukovali a nyní se na něj můžete přijít podívat na velké plátno do kina!


Premiéra dlouho očekávaného pilotního dílu seriálu Star Trek: Chybějící příběhy proběhne v kině Ponrepo v pátek 31. 5. 2019 od 20:30 a pro velký zájem jsme přidali promítání i na neděli 2. 6. 2019 od 18:00.

Vstupenky si můžete zarezervovat na:
https://www.startrekfanfilm.cz/promitani/

Epizoda volně navazuje na náš první filmový počin, Star Trek: Metrénský incident (2007), který si můžete stáhnout na našich stránkách www.startrekfanfilm.cz, v přímém odkazu zde: https://bit.ly/2H3uBcS

Projekt spatří světlo světa díky nezměrnému úsilí celého produkčního týmu, spousty přátel a podpory lidí, kteří v nás vložili důvěru i zde na Startovači. Přijďte si s námi užít film na stříbrném plátně.


Těšíme se na vás!

ReachedCZK 78,424(167%)

167%
CZK 47,047requested
39contributors
Contribute

project authorStar Trek fanfilm

Rewards

CZK 147Červené tričko

Poděkování emailem a na našich stránkách (facebooku) za odvahu narukovat do naší posádky.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 247Kadet

Scénář fanfilmu Star Trek: Skryté hry v elektronické podobě (ve formátu PDF) do vaší emailové schránky do týdne po premiéře filmu.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 247Praporčík

Podepsaná promo fotografie Vámi vybrané postavy z fanfilmu Skryté hry. Fotografie 20x30 cm na fotografickém papíru. Fotografie můžete vidět na www.startrekfanfilm.cz.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 347ID štítek

Federační ID štítky označující místnosti na vesmírných lodích a základnách. Lze použít i na základnách, které se nacházejí na povrchu planet. Pro natáčení vyrobeno na zakázku dodavatelem "Xyll". Jde o barevné samolepky o rozměrech 150x35 mm.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 447Podporučík

Plakát fanfilmu Star Trek: Metrénský incident. Plnobarevný, velikost A2. Vhodný do každé kajuty.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 447Poručík

Plakát fanfilmu Star Trek: Skryté hry. Plnobarevný, velikost A2. Vhodný do každé kajuty vyššího důstojníka i důstojnice.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 447Ambasador

Tištěný scénář s věnováním a podpisem od kapitána Talisy Ren (Jana 'Xyll' Krčmářová) a režiséra (Anna 'Annie' Štefánková). Tištěný certifikát Ambasador filmu Star Trek: Skryté hry.

Number of available rewards: 23/25

Reward unavailable

CZK 547Nadporučík

Skupinová fotografie posádky USS Avatar z fanfilmu Star Trek: Skryté hry (20x30 cm) podepsaná alespoň pěti přeživšími členy posádky. Plus pro porovnání dnes již archivní skupinová fotografie posádky z Metrénského Incidentu (10x15cm).

Number of available rewards: 23/25

Reward unavailable

CZK 547Komandér

Panoramatický plakát k filmu Star Trek: Skryté hry v širokoúhlém formátu. Rozměry 100x29,7 cm, papír lesklá křída 160g/m2.

Number of available rewards: 25/25

Reward unavailable

CZK 547Památka z výsadku

Přežili jste výsadek. Na pámátku z něho si ale odnášíte pěknou novou jizvu či spáleninu, kterou je možné opakovaně použít a strašit tak své blízké.

Number of available rewards: 10/10

Reward unavailable

CZK 647Kapitán

Tričko s potiskem na motivy fanfilmu Star Trek: Skryté hry. Velikost dle vlastního výběru (S, M, L, XL, XXL pánské/dámské). Plus scénář fanfilmu Star Trek: Skryté hry v elektronické podobě ve formátu PDF do vaší emailové schránky do týdne po premiéře.

Expected delivery of the reward: November 2013

Number of available rewards: 90/100

Reward unavailable

CZK 647Tal-Shiar

Nové, nepoužité protetikum romulanského čela. Vyrobeno z latexu, testováno za přítomnosti tajných agentů z Tal-Shiaru. Nezbytné vybavení pro dovolenou poblíž Neutrální zóny.

Number of available rewards: 9/10

Reward unavailable

CZK 647Fanoušek Metrénského incidentu

Dvoudiskové DVD s filmem Metrénský incident včetně bonusů. První disk podepsaný kapitánem Talisou Ren, druhý disk podepsaný režisérem. Plus společná promofotka posádky, emzáků a fotografie USS Avatar z Metrénského incidentu (10x15 cm), plus tištěný scénář Metrénského incident.

Number of available rewards: 10/10

Reward unavailable

CZK 647Latinium

Nejrozšířenější platidlo 24. století. Lze ho použít téměř ve všech koutech Mléčné dráhy. Vyrobeno na zakázku exkluzivním dodavatelem Federace: "Made in Titan". Materiál "smooth cast" - a.k.a. licí polyuretan a.k.a. tekutý plast. Dodáváme v netekuté podobě.

Number of available rewards: 10/10

Reward unavailable

CZK 847Velitel bezpečnosti

Federační fázer použitý pro natáčení fanfilmu Star Trek: Skryté hry. V odhodlaných rukou důstojníka Flotily se jedná o nebezpečný fázer typu 2. Pro natáčení vyrobeno na zakázku exkluzivním dodavatelem Federace: "Made in Titan". Materiál "smooth cast" - a.k.a. licí polyuretan a.k.a. tekutý plast. Dodáváme v netekuté podobě.

Number of available rewards: 0/3

Reward unavailable

CZK 847Výlet na Denobulu

Krásné denobulanské čelo, použité při natáčení, vám určitě přivede spoustu partnerů nebo partnerek. Ale pozor polygamie/polyandrie na Zemi ve 21. století není příliš dovolena.

Number of available rewards: 1/2

Reward unavailable

CZK 847PADD

Federační PADD použitý při natáčení fanfilmu Star Trek: Skryté hry. Nedílná součást vybavení každého člena Hvězdné flotily i civilistů. Pro natáčení vyrobeno na zakázku dodavatelem "Xyll". Materiál kartón a různé druhy fólií. Rozměry 10x15 cm.

Number of available rewards: 2/5

Reward unavailable

CZK 1,147Andorian

Máte rádi modrou barvu? Andorianské čelo a tykadla opravdu použitá ve filmu jsou tu připravena právě pro vás. Možno použít jako dekoraci, případně i jako masku. Pozor lepí se na kůži! Bílá paruka není součástí.

Number of available rewards: 2/3

Reward unavailable

CZK 1,500Admirál

Vaše jméno (nick) v závěrečných titulcích filmu v sekci poděkování Admiralitě. Certifikát Admirál fanfilmu Star Trek: Skryté hry. Plus plakát fanfilmu Star Trek: Skryté hry (A2) a scénář fanfilmu Star Trek: Skryté hry v elektronické podobě týden po premiéře (PDF).

Number of available rewards: 5/10

Reward unavailable

CZK 1,747Romulanský voják

Romulanský disruptor použitý pro natáčení fanfilmu Star Trek: Skryté hry. Poboční zbraň romulanských ozbrojených složek. Pro natáčení vyrobeno na zakázku exkluzivním dodavatelem Federace: "Made in Titan". Materiál "smooth cast" - a.k.a. licí polyuretan a.k.a. tekutý plast. Dodáváme v netekuté podobě.

Number of available rewards: 5/5

Reward unavailable

CZK 3,000Velitel výsadku

Přijďte se podívat na jeden den natáčení nového Star Trekového fanfilmu. Neomezený přístup do zákulisí, plus certifikát Velitel výsadkového týmu je samozřejmostí. Navíc na památku obdržíte fotky z navštíveného natáčení v digitální podobě.

Number of available rewards: 2/2

Reward unavailable

CZK 4,700Šéfinženýr

Chtěli jste se někdy postavit za kameru a točit Star Trek? Získáte několikahodinové osobní zaškolení filmování s DSLR (digitální zrcadlovka) a funkci asistent hlavního kameramana (ovládání 2. kamery) se zvěčněním se v titulcích filmu. Vhodné pro alespoň trochu technicky nadané příslušníky Flotily.

Number of available rewards: 2/2

Reward unavailable

CZK 5,000Q

Pokud se chcete stát součástí natáčení, stačí lusknout prsty jako všemocná bytost Q a vybrat si tuto odměnu. Jedná se o malou roli bez dialogů ve fanfilmu Star Trek: Skryté hry. Navíc na památku obdržíte fotky z navštíveného natáčení v digitální podobě. Uvedení vašeho jména (nicku) v závěrečných titulcích filmu v sekci herci je samozřejmostí. Jako bonus pak obdržíte dvoudiskové DVD fanfilmu Metrénský incident.

Number of available rewards: 0/2

Reward unavailable

CZK 10,000Prezident Spojené Federace Planet

Vaše logo na konci titulků filmu, certifikát Prezident Spojené Federace Planet. Plus DVD Metrénský incident, plus tištěný scénář fanfilmu Metrénský Incident, plus tištěný scénář fanfilmu Star Trek: Skryté hry (do týdne po premiéře), plus panoramatický plakát fanfilmu Star Trek: Skryté hry (100x29,7cm, papír lesklá křída 160g/m2).

Number of available rewards: 3/3

Reward unavailable

CZK 35,000Velký Nagus

Vaše logo na začátku filmu a velké logo na jeho konci (3s). Certifikát Velký Nagus. Plus panoramatický plakát fanfilmu Star Trek: Skryté hry (100x29,7cm, papír lesklá křída 160g/m2), plus tričko s potiskem, plus tištěný scénář fanfilmu Metrénský Incident, plus tištěný scénář fanfilmu Star Trek: Skryté hry s věnováním a podpisem od kapitána Talisy Ren a režiséra, plus dvoudiskové DVD Metrénský incident.

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable