úvodka.jpg

End of Scream vydávají CD! Hudba

Dovolte nám podělit se o energii prýštící ze vznešeného zpěvu houslí, ostré elegance elektrických kytar a chvějivé ráznosti bicích.

10/20/2015

Poděkování

aneb Co je nového?

Vážení startéři,

rádi bychom Vám srdečně poděkovali za Vás příspěvek, díky němuž se povedlo vybrat neuvěřitelných 25 160 Kč! Aktuálně se pilně pracuje na grafickém návrhu, na konci listopadu by CD Violincore mělo oficiálně vyjít a poté co nejdříve dorazit do Vašich poštovních schránek. Další podrobnosti např. ohledně křestu alba ještě včas oznámíme.

s pozdravem

kapela End of Scream

ReachedCZK 25,610(128%)

128%
CZK 20,000requested
56contributors
Contribute

project authorEnd of Scream

Rewards

CZK 100Foto s poděkováním + placka

Děkujeme za Vaši podporu! Pošleme Vám na Vaši adresu naši profesionální promofotografii z dílny audiovizuální společnosti R+works s podpisy všech členů kapely a s věnováním jmenovitě pro Vás. Navíc získáte stylovou placku s naším kruhovým logem (viz náš profil).

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 190CD kapely End of Scream

První studiové album kapely End of Scream s deseti skladbami přímo do Vašich rukou a pro Váš přehrávač.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 250CD s věnováním

Dostanete od nás CD s individuálním a tvůrčím věnováním jmenovitě pro Vás a s podpisy všech členů naší kapely.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 550CD s věnováním + poděkování v bookletu

Dostanete naše první studiové album s věnováním + podpisy všech členů kapely a jmenovitě Vám poděkujeme v bookletu.

Number of available rewards: 0/15

Reward unavailable

CZK 1,666Zahrajte si s námi na podiu! + CD s věnováním

Staňte se součástí jednoho z našich koncertů! Např. přímo na Silvestra hrajeme v překrásném amfiteátru v Lokti. Pro více informací nás prosím předem kontaktujte (endofscream@gmail.com). Navíc dostanete naše první album s věnováním jmenovitě pro Vás a s podpisy všech členů kapely.

Number of available rewards: 1/2

Reward unavailable

CZK 1,900Pokřtěte naší první desku! + CD s věnováním

Jen díky přízni Vás, našich fanoušků, jsme to dotáhli až k prvnímu studiovému albu. Toho si nesmírně vážíme a budeme poctěni, když se stanete právě Vy kmotrem naší první desky! Cena zahrnuje 2x VIP vstup na její křest, pozveme Vás do backstage a jako věrný fanoušek pokřtíte toto naše nové album. Navíc ho dostanete s věnováním jmenovitě pro Vás a s podpisy všech členů kapely a získáte také speciální poděkování v bookletu.

Number of available rewards: 1/1

Reward unavailable

CZK 2,345Cover na přání + CD s věnováním

Chtěli byste slyšet svou oblíbenou píseň v podání End of Scream? Rádi ji pro Vás (po domluvě) secvičíme a na předem domluveném koncertě odehrajeme s věnováním jmenovitě pro Vás. Navíc dostanete naše první album opět s jmenovitým věnováním a s podpisy všech členů naší kapely.

Number of available rewards: 3/3

Reward unavailable

CZK 2,900Na chalupu s End of Scream! + CD s věnováním

V létě chystáme asi týdenní soustředění v útulné chalupě poblíž Františkových Lázní. Přijeďte nás na pár dnů navštívit! Bude přichystáno jídlo, pití, grilování i hraní a mnoho dalšího. Poznáte nás blíž a zjistíte, jak kapela funguje a žije mimo svůj koncertní život. CD i s věnováním a s podpisy všech členů kapely je samozřejmostí. Případný odvoz zajistíme.

Number of available rewards: 2/2

Reward unavailable

CZK 3,900Logo Vaší firmy v bookletu + CD s věnováním

Budete uvedeni jako společnost, která podpořila vznik našeho prvního CD, a to vytisknutím loga Vaší firmy v rozměrech 12 x 15 mm na jeho obalu. Navíc dostanete naše první album s věnováním jmenovitě pro Vás či Vaši firmu a s podpisy všech členů kapely.

Number of available rewards: 4/4

Reward unavailable

CZK 4,500Koncert kapely End of Scream + CD s věnováním

Kapela End of Scream přijede po předchozí domluvě za Vámi a s radostí zahraje na Vaší soukromé akci svůj energický repertoár jen pro Vás a Vaše přátele. Pro vzdálenosti nad 150km od Karlových Varů nás prosím před přispěním kontaktujte (endofscream@gmail.com). Navíc dostanete naše první album s věnováním jmenovitě pro Vás a s podpisy všech členů kapely.

Number of available rewards: 5/5

Reward unavailable

CZK 8,000Koncert + vstupy zdarma + poděkování v bookletu

Kapela End of Scream přijede po předchozí domluvě za Vámi a s radostí zahraje na Vaší soukromé akci svůj energický repertoár jen pro Vás a Vaše přátele. Pro vzdálenosti nad 150km od Karlových Varů nás prosím před přispěním kontaktujte (endofscream@gmail.com). Také budete mít volný vstup na všechny koncerty naší kapely v příštím roce 2016. Navíc dostanete speciální poděkování v bookletu a naše první album s věnováním jmenovitě pro Vás a s podpisy všech členů kapely.

Number of available rewards: 4/4

Reward unavailable