1.jpg

ELEMENT OHNĚ: S vědomím konce Knihy

Pomozte mi vydat knížku o dívce s ostrým jazykem a ohněm v žilách. Slibuji, že se s ní nebudete nudit.

ODMĚNY
8/11/2017

ODMĚNY

První odměny už jsou na cestě k vám :-).

Na úvod bych vám všem chtěla moc poděkovat za podporu. Jen díky vám se vše podařilo a knížka si našla cestu až do knihkupectví :-). 

Odměny, které poputují poštou, jsem dnes už poslala. Ostatní budu kontaktovat osobně a na předání se domluvíme. 

Předem se omlouvám těm, kteří si objednali placku. Placka má 2,5 cm i se zahnutím, takže spíš vypadá jako barevný knoflík. Přesto jsem vám odměnu poslala a větší placku vám ještě dopošlu samostatně. 

Pokud vám něco nepřijde v pořádku, neváhejte mě kontaktovat ;-). 

Přeji krásný den a příjemné čtení 

Molly

 

 

 

 

ReachedCZK 74,500(106%)

106%
CZK 70,000requested
78contributors
Contribute

project authorMolly Crow

Rewards

CZK 100Tapeta

Chcete mě podpořit a ještě si tím vyšperkovat plochu vašeho PC? Obrázek, který byl použit pro tvorbu obálky, se k tomu skvěle hodí. Co dostanete? Obrázek ve formátu JPEG. Kam vám přijde? Na e-mail. A kdy? Jakmile se proberu z mlžného oparu štěstí po úspěšném ukončení projektu.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 150Pro nedočkavce

Chcete mě podpořit, chcete si to přečíst, ale máte doma malou knihovnu? Potom je tato odměna jako na míru pro vás. Co dostanete? E-knihu ve formátu PDF. Kam vám přijde? No přece na e-mail. A kdy? Co nejdřív po úspěšném ukončení projektu.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 350Kdo si počká, ten se dočká

KNIHA není knihou, pokud si ji nemůžete osahat? Tak prosím, směle do toho. Sahejte, listujte a čtěte. Co dostanete? Tištěná kniha, 288 stran, formát 130 x 200 mm, pevná vazba. Kdy? Do dvou měsíců od úspěšného ukončení projektu. V ceně odměny je i poštovné po ČR.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 450Cením si svých rukou

Ohýbáte rohy stránek? Tak si prohlédněte, jak vypadají vaše knihy, poplačte si a objednejte tuhle záložku. Co dostanete? Záložka + tištěná kniha, 288 stran, formát 130 x 200 mm, pevná vazba. Kdy? Do dvou měsíců od úspěšného ukončení projektu. V ceně odměny je i poštovné po ČR.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Něco na batoh

Batoh, kabelka, taška přes rameno... to je jedno, ale něco tomu zkrátka chybí. Nemyslíte? Co dostanete? Připínací placka průměr 25 mm + tištěná kniha, 288 stran, formát 130 x 200 mm, pevná vazba. Kdy? Do dvou měsíců od úspěšného ukončení projektu. V ceně odměny je i poštovné po ČR.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 550Něco na ledničku

Ty magnety už nejsou, co bývaly. K čemu vám je magnetka, co vypadá jako smajlík, když na ledničce neudrží ani malý papírek? Pro dobrou náladu určitě ne. Jakmile opětovně spadne na zem, doporučuji lehce ji nakopnout a najít jí nový domov pod ledničkou. Zkrátka by to chtělo něco většího. Co dostanete? Magnet 9,5 x 9,5 cm + tištěná kniha, 288 stran, formát 130 x 200 mm, pevná vazba. Kdy? Do dvou měsíců od úspěšného ukončení projektu. V ceně odměny je i poštovné po ČR.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 550Všechno nejlepší

Víte, jaké znaky mají společné kamarádky, přítelkyně, manželky, sestry, sestřenice, maminky, tety...? No jsou to přece ženy a vybrat dárek je pro ně někdy pořádný oříšek. Nebylo by fajn ušetřit si jednou starosti a pořídit jim nějaké to čtivo, navíc rovnou dárkově zabalené? Co dostanete? Dárkově zabalená tištěná kniha, 288 stran, formát 130 x 200 mm, pevná vazba. Kdy? Do dvou měsíců od úspěšného ukončení projektu. V ceně odměny je i poštovné po ČR.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 550Veselé Vánoce

Obchodní centra jsou vždycky o krok napřed před ročním obdobím. Sotva uložíte plavky do skříně, už můžete začít nakupovat žárovičky na vánoční stromeček. Já se rozhodla, že na ně udělám dlouhý nos a dám vám možnost připravit se na Vánoce už teď. Co dostanete? Dárkově zabalená tištěná kniha, 288 stran, formát 130 x 200 mm, pevná vazba. Kdy? Do dvou měsíců od úspěšného ukončení projektu. V ceně odměny je i poštovné po ČR.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 580Očekávám balíček

Nemůžete si vybrat mezi záložkou a připínací plackou? A co takhle oboje? Co dostanete? Záložka + placka (průměr 25 mm) + tištěná kniha, 288 stran, formát 130 x 200 mm, pevná vazba. Kdy? Do dvou měsíců od úspěšného ukončení projektu. V ceně odměny je i poštovné po ČR.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 600Levnější než vymalovat

Dobře se rozhlédněte kolem sebe. Opravdu není co schovat? Co dostanete? Plakát A3 + tištěná kniha, 288 stran, formát 130 x 200 mm, pevná vazba. Kdy? Do dvou měsíců od úspěšného ukončení projektu. V ceně odměny je i poštovné po ČR.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 650Něco s ouškem

Milujete horký čaj? Váš jazyk nezachráním, ale zkuste myslet alespoň na svoje prsty a pořiďte si něco s ouškem. Co dostanete? Hrnek + tištěná kniha, 288 stran, formát 130 x 200 mm, pevná vazba. Kdy? Do dvou měsíců od úspěšného ukončení projektu. V ceně odměny je i poštovné po ČR.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 800Něco na sebe

Léto se blíží a je tedy potřeba se pečlivě zamyslet nad obsahem šatníku. Na barvičky létá hmyz (žlutou rovnou spalte) a černá sice zeštíhluje, ale k čemu vám to bude, když se budete pod sluníčkem potit jako prasátko? Bílé tričko je prostě ta nejlepší volba. Co dostanete? Dámské tričko Element ohně (S, M, L, XL, XXL) + tištěná kniha, 288 stran, formát 130 x 200 mm, pevná vazba. Kdy? Do dvou měsíců od úspěšného ukončení projektu. V ceně odměny je i poštovné po ČR.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000A o mně se tam nic nepíše?

Vaše jméno bude uvedeno v knize na seznamu největších podporovatelů, kde vám vyjádřím i svůj nehynoucí dík.

Number of available rewards: 0/10

Reward unavailable

CZK 1,100Že by menší reklama?

Chcete mě podpořit a rovnou si tím i na jeden rok předplatit menší reklamu na stránkách www.mollycrow.cz? Tato odměna vám umožní mít svoje logo, případně jméno přímo na úvodní stránce (samozřejmě na místě k tomu určeném). Případnému návštěvníkovi tedy už stačí jen jedno kliknutí a bude přesměrován na vaše stránky. Prosím žádné porno, rasismus apod… myslím, že se chápeme ;-).

Number of available rewards: 1/3

Reward unavailable

CZK 1,300Chceme ušetřit na poštovném

Pokud se řídíte mottem Kdo šetří, má za tři, tak vás určitě potěší, že v tomhle případě budete mít i za pět. Dostanete hromadnou slevu na knížky a ušetříte na poštovném. Co dostanete? 5x tištěná kniha, 288 stran, formát 130 x 200 mm, pevná vazba. Kdy? Do dvou měsíců od úspěšného ukončení projektu. V ceně odměny je i poštovné po ČR.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,500Něco spešl na sebe

Originál z dílny MAMBA STORE je skvělou volbou pro zapálenou knihomolku. Vždyť kdo by nechtěl mít postel z knih aspoň na triku? Co dostanete? Dámské tričko Splněný sen knihomolky (S, M, L, XL, XXL) + tištěná kniha, 288 stran, formát 130 x 200 mm, pevná vazba. Kdy? Do dvou měsíců od úspěšného ukončení projektu. V ceně odměny je i poštovné po ČR.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,600Očekávám balík

Ohýbáte rohy stránek, potřebujete oživit batoh, štvou vás malé magnetky na ledničce a nutně potřebujete doplnit letní výbavu o bíle tričko? Žádný problém. Co dostanete? Tištěná kniha, 288 stran, formát 130 x 200 mm, pevná vazba + 2x záložka + 2x placka (průměr 25 mm) + magnet (9,5 x 9,5 cm) + hrnek + dámské tričko Element ohně (S, M, L, XL, XXL). Kdy? Do dvou měsíců od úspěšného ukončení projektu. V ceně odměny je i poštovné po ČR.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 3,000Očekávám velký balík

Chcete všeho víc a jednou vám nic nestačí? V pořádku, seženu větší krabici :-). Co dostanete? 2x tištěná kniha, 288 stran, formát 130 x 200 mm, pevná vazba + 4x záložka + 4x placka (průměr 25 mm) + 2x magnet (9,5 x 9,5 cm), 2x hrnek, 2x dámské tričko Element ohně (S, M, L, XL, XXL). Kdy? Do dvou měsíců od úspěšného ukončení projektu. V ceně odměny je i poštovné po ČR.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 4,500Večeře s autorkou 2

Co a kde? Večeře proběhne dle domluvy v některé brněnské restauraci. Osobně vám na ni přinesu druhou knihu, která se mi po vydání dostane do rukou. Kniha bude označená číslem 2 s mým podpisem. Během večeře se mě můžete zeptat na cokoliv, co vás zajímá - psaní knihy, hledání nakladatele, zkušenosti se Startovačem, propagace... Je toho opravdu hodně. Věřím, že pravidlo "u jídla se nemluví" dodržovat nebudeme ;-).

Number of available rewards: 1/1

Reward unavailable

CZK 5,000Večeře s autorkou 1

Co a kde? Večeře proběhne dle domluvy v některé brněnské restauraci. Osobně vám na ni přinesu první knihu, která se mi po vydání dostane do rukou. Kniha bude označená číslem 1 s mým podpisem. Během večeře se mě můžete zeptat na cokoliv, co vás zajímá - psaní knihy, hledání nakladatele, zkušenosti se Startovačem, propagace... Je toho opravdu hodně. Věřím, že pravidlo "u jídla se nemluví" dodržovat nebudeme ;-).

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable