Snímek obrazovky 2015-05-29 v 12.59.10.png

DVTV EXTRA Film & Video

Podpořte DVTV. Společně dokažme, že nezávislost médií není přežitek. Chceme se dál zlepšovat a k tomu potřebujeme vás.

Blížíme se do finále - přidáváme odměny!
6/20/2015

Blížíme se do finále - přidáváme odměny!

Jsme ve třetí třetině kampaně DVTV EXTRA. Už není moc času - tak je čas přidat závěrečné odměny. Bude toho totiž mnohem víc!

Vážení diváci, fanoušci, podporovatelé, 

Naše kampaň se pomalu blíží do své třetí třetiny. Podpořili jste nás a naší práci už neuvěřitelnou částkou - do této chvíle jste si vybrali odměny za víc než 1 750 000,-. Děkujeme!

Především za to, že tak dokazujete, že nezávislá a kvalitní žurnalistika tak jak jí vnímáme my není prázdný pojem. Děkujeme a věřte, že Vaše podpora nás extrémně zavazuje. 

koláž hlav.jpg

Ale ještě není konec - ještě víc než týden můžete vybírat odměny a podporovat tak projekt nezávislé internetové televize DVTV. 

A navíc, od dnešního dne na Vás čekají novinky!

Asi nejvíc jste si psali o to, že byste chtěli plátěnou tašku DVTV. Nás to docela překvapilo, ale řekli jsme si, proč ne. Takže Naložte si do DVTV! Za Vaši podporu Vám nabízíme limitovanou edici plátěných tašek s originálním designem #podporujuDVTV. 

Také jsme si říkali, co ještě potřebuje správný novinář, kromě zápisníku, kterých stále ještě pár zbývá... 

 A vyšlo nám, že k reportérskému zápisníku by se Vám ještě určitě hodilo pero s originálním designem a logem DVTV. Tak ho máte mít!  

Přidáváme další odměnu - kuličkové pero s logem DVTV z limitované edice padesáti kusů #podporujuDVTV! K tomu navíc půlroční předplatné podcastů a poděkování ve speciálním děkovném pořadu DVTV!

Ale ještě stále si můžete jít i zaběhat s Martinem...  

11301506_835720559815883_2122075584_n.jpg

 A teď to nejlepší nakonec - čtyři z Vás se budou moci stát moderátorem v DVTV! 

Za Vaši podporu Vám nabízíme možnost Vyzpovídat Danielu a Vyzpovídat Martina! Staňte se moderátorem DVTV! Dáme vám editora, rešeršistu a asistenta a budete moci připravit a natočit rozhovor s Danielou Drtinovou, nebo Martinem Veselovským, kde moderátorem budete Vy! Ptejte se na co chcete, na stage DVTV. Váš rozhovor si také odnesete na DVD podepsaném Vaším hostem. Navíc se na rok stanete naším koncesionářem a moderátoři přidají i osobní poděkování ve speciálním děkovném pořadu DVTV! Co myslíte? Budete mít odvahu vyzpovídat naše moderátory? 

kol.jpg

Máme pro Vás soutěž!

A stále probíhá i naše soutěž - ve hře jsou dvě návštěvy v DVTV. Tak jestli jste nám ještě neposlali fotku, jak sledujete a podporujete DVTV, návod najdete v tomto videu:

 A jestli chcete, můžete nás i podpořit a zažít DVTV! 

Tak nezapomeňte, kampaň DVTV na podporu nezávislé žurnalistiky je stále v plném proudu a my bychom rádi překonali hranici třetího milníku - hranici dvou milionů korun! 

koláž hlav.jpg

Pomozte nám! Sdílejte naše videa, mluvte o nás, šiřte informace a podpořte tak DVTV! Protože teprve silná komunita může mít opravdový vliv.

Jestli Vás něco zajímá, neváhejte nás kontaktovat na ​F​acebooku, ​T​witteru, nebo nám napište e-mail. Vážíme si vaší podpory i názorů, co zlepšit, změnit, nebo upravit... 

 
Díky, že jste nás podpořili a hlavně se dál dívejte na DVTV! 

Vaši,

Daniela Drtinová, Martin Veselovský a tým DVTV 

11033600_10205724608824729_1613470328_o.jpg

ReachedCZK 2,174,374(290%)

290%
CZK 750,000requested
2,352contributors
Contribute

project authorDVTV

Rewards

CZK 200Nech si poděkovat ve vysílání DVTV

Martin Veselovský a Daniela Drtinová vám poděkují ve speciálním děkovném pořadu DVTV a zkusíte si, jaké to je být naším koncesionářem. Týden si budete moci stahovat naše podcasty. A když se to povede, tak i magazín DVTVinterview! A protože jenom na Facebooku máme víc než 45 000 fanoušků a kdyby si nechal poděkovat každý, tak by ze speciálního děkovného pořadu mohl být pěkný nonstop děkovný skoro čtyřicetihodinový maraton. Tak Martina a Danielu nešetřete!

Expected delivery of the reward: November 2015

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 450Nalož si do DVTV!

Taky pořád něco někam nosíte? Naložte to do DVTV! Za Vaši podporu Vám nabízíme limitovanou edici plátěných tašek s originálním designem #podporujuDVTV. Podpořte nás a budete si nás moct brát všude s sebou! Navíc Vám ještě poděkujeme ve speciálním děkovném pořadu DVTV!

Expected delivery of the reward: October 2015

Number of available rewards: 59/250

Reward unavailable

CZK 690Napij se z DVTV!

Larry King měl při rozhovorech na stole svůj hrnek s kafem a speciální moderátorský hrnek #sledujudvtv z limitované edice s věnováním a podpisem Daniely Drtinové a Martina Veselovského můžete získat i od nás. Také vám Daniela a Martin poděkují ve speciálním pořadu DVTV a na týden si zkusíte, jaké to je být naším koncesionářem. Týden si budete moci stahovat naše podcasty. Když se to povede, tak i magazín DVTVinterview!

Expected delivery of the reward: November 2015

Number of available rewards: 0/500

Reward unavailable

CZK 890Přijď, sedni si, zažij DVTVroadshow v Praze a Brně

Chceš být u toho, jak se dělá DVTV? Přijď, sedni si a zažij DVTV LIVE. Pozveme Tě na LIVE natáčení DVTV rozhovorů v Praze nebo Brně. Vyslechneš si i osobní poděkování moderátorů přímo Tobě ve speciálním děkovném pořadu DVTV a zkusíš si, jaké to je být naším koncesionářem na týden. Týden budeš mít možnost stahovat podcasty DVTV a když se to povede, tak i magazín DVTVinterview!

Expected delivery of the reward: November 2015

Number of available rewards: 427/500

Reward unavailable

CZK 890Vezmi si nás na triko!

Obleč se do DVTV! Chceš triko s originálním designem z limitované edice #sledujuDVTV? Oblékni se do DVTV! Majitelé trička si navíc budou moci vybrat velikost i dámskou či pánskou variantu! A také vám Daniela a Martin poděkují ve speciálním pořadu a na týden si zkusíte, jaké to je být naším koncesionářem. Týden si budete moci stahovat naše podcasty. Když se to povede, tak i magazín DVTVinterview!

Expected delivery of the reward: October 2015

Number of available rewards: 303/500

Reward unavailable

CZK 990Předplať si nás na půl roku!

Chcete DVTV do mobilu? DVTV do auta? DVTV na cestu do práce? Předplaťte si nás na půl roku. Staňte se koncesionáři DVTV a šest měsíců si stahujte naše podcasty a případně i přepisy. Vyslechnete si i osobní poděkování moderátorů přímo vám ve speciálním děkovném pořadu DVTV + budete uvedeni na virtuální síni koncesionářské slávy.

Expected delivery of the reward: November 2015

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,620Předplať si nás na rok!

Chcete DVTV do mobilu? DVTV do auta? DVTV na cestu do práce? Předplaťte si nás na rok. Staňte se koncesionáři DVTV a rok si užívejte naše podcasty a případně i přepisy. Vyslechnete si i osobní poděkování moderátorů přímo vám ve speciálním děkovném pořadu DVTV + budete uvedeni na virtuální síni koncesionářské slávy. A jak jsme dospěli k částce 1620 Kč? Jednoduše - poctivý koncesionářský poplatek je 135 Kč, za rok rovných 1620 Kč. Podpořte tedy svoji televizi proto, že chcete, ne proto, že musíte.

Expected delivery of the reward: November 2015

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 2,000Zapiš si s DVTV!

Co potřebuje správný novinář? Ani v éře mobilů se neobejde bez pořádného pera! A teď ho budete moct mít i Vy! Za Vaší podporu Vám nabízíme kuličkové pero s logem DVTV z limitované edice padesáti kusů #podporujuDVTV! Navíc se na půl roku stanete naším koncesionářem a moderátoři Vám i poděkují ve speciálním děkovném pořadu DVTV!

Expected delivery of the reward: October 2015

Number of available rewards: 36/50

Reward unavailable

CZK 2,705S námi vám nic neunikne

Chcete si dělat poznámky jako Martin s Danielou? Za vaši podporu vám dáme reportérský zápisník z limitované edice s osobním věnováním Daniely Drtinové a Martina Veselovského. Na rok se navíc stanete našimi koncesionáři, rok si budete moci stahovat audio podcasty a Martin s Danielou vám poděkují za podporu internetové televize veřejné služby ve speciálním děkovném pořadu DVTV.

Expected delivery of the reward: November 2015

Number of available rewards: 47/100

Reward unavailable

CZK 3,900Zažij den v DVTV

Pojďte se podívat do DVTV - chcete vidět, jak pracujeme? Kdo stojí za DVTV? Za podporu vám nabízíme exkurzi a setkání s moderátory. Na rok si navíc předplatíte i naše podcasty a případně i přepisy našich rozhovorů. Na rok se tak stanete kocesionáři první internetové televize veřejné služby. A přidáme vám i osobní poděkování moderátorů koncesionářům za podporu internetové televize veřejné služby ve speciálním děkovném pořadu DVTV.

Expected delivery of the reward: November 2015

Number of available rewards: 16/40

Reward unavailable

CZK 4,900Doběhni Martina!

Podpoř DVTV a doběhni Martina! Za podporu vám dáme dvouhodinový běžecký trénink s Martinem Veselovským. A je jedno, jestli běhat začínáte, nebo bude dobíhat Martin vás. Přidáme vám i předplatné podcastů na půl roku a Martin s Danielou vám i poděkují ve speciálním děkovném pořadu DVTV.

Expected delivery of the reward: November 2015

Number of available rewards: 4/15

Reward unavailable

CZK 7,500Natoč DVTV!

Staňte se na den kameramanem v DVTV. Zkuste si, jaké to je zaostřovat při rozhovoru na Martina a Danielu, když pálí otázky na své hosty. Osahejte si při tom naši techniku. Třeba s Vámi najdeme nové možnosti pro naše kameramany. K tomu přidáme roční předplatné podcastů (případně i přepisů rozhovorů) a Martin s Danielou Vám poděkují ve speciálním děkovném pořadu DVTV.

Expected delivery of the reward: November 2015

Number of available rewards: 7/10

Reward unavailable

CZK 15,000Večeře s Danielou

Chcete nás podpořit a zároveň se dobře najíst, navíc ve výjimečné společnosti? Pozvěte Danielu na večeři. Čeká vás dvouhodinová hostina s konverzací o politice, médiích nebo třeba duchovním světě. Přidáme vám i předplatné podcastů na půl roku a Martin s Danielou vám i poděkují ve speciálním děkovném pořadu DVTV.

Expected delivery of the reward: November 2015

Number of available rewards: 0/4

Reward unavailable

CZK 20,000Drcení s Danielou!

Daniela s Tebou udělá drsný rozhovor bez slitování - 20 minut. Na rok se staneš naším koncesionářem a moderátoři přidají i osobní poděkování za podporu internetové televize veřejné služby ve speciálním děkovném pořadu DVTV!

Expected delivery of the reward: November 2015

Number of available rewards: 0/2

Reward unavailable

CZK 20,00020 minut s Martinem!

Martin s Tebou udělá drsný rozhovor bez slitování - 20 minut. Na rok se staneš naším koncesionářem a moderátoři přidají i osobní poděkování za podporu internetové televize veřejné služby ve speciálním děkovném pořadu DVTV!

Expected delivery of the reward: November 2015

Number of available rewards: 0/2

Reward unavailable

CZK 20,000Poslední Drcení s Danielou!

Daniela s Tebou udělá drsný rozhovor bez slitování - 20 minut. Na vaše četné žádosti přidáváme dvě tyto exkluzivní odměny. Tak neváhejte! Navíc se na rok stanete naším koncesionářem a moderátoři přidají i osobní poděkování za podporu internetové televize veřejné služby ve speciálním děkovném pořadu DVTV

Expected delivery of the reward: October 2015

Number of available rewards: 0/2

Reward unavailable

CZK 20,000Posledních 20 minut s Martinem!

Martin s Tebou udělá drsný rozhovor bez slitování - 20 minut. Na vaše četné žádosti přidáváme dvě tyto exkluzivní odměny. Tak neváhejte! Navíc se na rok stanete našimi koncesionáři a moderátoři přidají i osobní poděkování ve speciálním děkovném pořadu DVTV!

Expected delivery of the reward: October 2015

Number of available rewards: 0/2

Reward unavailable

CZK 20,000Vyzpovídej DANIELU!

Staňte se moderátorem DVTV! Dáme vám editora, rešeršistu a asistenta a budete moci připravit a natočit rozhovor s Danielou Drtinovou, kde moderátorem budete Vy! Ptejte se na co chcete, na stage DVTV. Váš rozhovor si také odnesete na DVD podepsaném Vaším hostem - tedy Danielou Drtinovou. Navíc se na rok stanete naším koncesionářem a moderátoři přidají i osobní poděkování ve speciálním děkovném pořadu DVTV!

Expected delivery of the reward: October 2015

Number of available rewards: 2/2

Reward unavailable

CZK 20,000Vyzpovídej MARTINA!

Staňte se moderátorem DVTV! Dáme vám editora, rešeršistu a asistenta a budete moct připravit a natočit rozhovor s Martinem Veselovským, kde moderátorem budete Vy! Ptejte se na co chcete, na stage DVTV. Váš rozhovor si také odnesete na DVD podepsaném Vaším hostem - tedy Martinem Veselovským. Navíc se na rok stanete naším koncesionářem a moderátoři Vám i poděkují ve speciálním děkovném pořadu DVTV!

Expected delivery of the reward: October 2015

Number of available rewards: 0/2

Reward unavailable

CZK 24,000DVTV LIVE!

EXTRA ODMĚNA - SPECIÁLNÍ PODMÍNKY: Dívejte se živě - přímý LIVE stream rozhovorů DVTV na jeden rok + roční koncesionářské předplatné DVTV a osobní poděkování moderátorů koncesionářům za podporu internetové televize veřejné služby ve speciálním děkovném pořadu DVTV!

Expected delivery of the reward: November 2015

Number of available rewards: 18/20

Reward unavailable

CZK 100,000Buď naším sponzorem!

Staneš se sponzorem DVTV na jeden rok. Uvedeme Tě v závěrečných titulcích.

Expected delivery of the reward: November 2015

Number of available rewards: 1/3

Reward unavailable