NÁPIS.jpg

Dům sladkostí Film & Video

Kriminální drama na podkladu skutečné události. Studentský film o dvou bratrech s neznámou minulostí, která je záhadnější, než si sami myslí.

11/6/2017

JE TO TAM! 100%

Věděli jsme, že nás nezklamete!

Máme to! Díky vám jsme obdrželi to co jsme potřebovali! Moc si ceníme vaší snahy a to nejen finanční, ale také toho že nás někteří z vás propagovali:-)

Nemůžeme se dočkat až započne natáčení a všichni se tak budeme moct podívat, co jsme společnými silami dokázali stvořit - Ten nejlepší studentský film=)

Určitě nás dále sledujte na Facebooku, neboť budou přibývat nové a nové fotografie. Jakmile se bude film natáčet, zintenzivníme propagaci! Na nový rok se tedy můžete těšit na skutečnou filmovou pecku;)

Ještě jednou...
díky=)

Jan Demeter a spol.

ReachedCZK 17,635(104%)

104%
CZK 17,000requested
26contributors
Contribute

project authorJan A. Demeter

Rewards

CZK 150Korunka ke korunce...

+Speciální jmenovité poděkování na konci filmu v titulcích a na Facebooku Děkujeme! =)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 300Filmařský dar

+Speciální jmenovité poděkování na konci filmu v titulcích a na Facebooku +10 Fotografií z natáčení s poděkováním Děkujeme!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 550Každá stovka dobrá

+Speciální jmenovité poděkování na konci filmu v titulcích a na Facebooku +15 Fotografií z natáčení s poděkováním +Filmový plakát +Hodinky Děkujeme!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 800Správný fanoušek

+Speciální jmenovité poděkování na konci filmu v titulcích a na Facebooku +16 Fotografií z natáčení s poděkováním +Filmový plakát +Hodinky +Odkaz na video s nepovedenými scénami +Odkaz na originální filmovou hudbu Děkujeme!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Každá tisícovka dobrá!

+Speciální jmenovité poděkování na konci filmu v titulcích a na Facebooku +Filmový plakát +20 Fotografií z natáčení s poděkováním +Originální maska děsivého šaška z filmu +Odkaz na video s nepovedenými scénami +Odkaz na originální filmovou hudbu Takové částky si vážíme!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 2,000Nejlepší fanda!

+Speciální jmenovité poděkování PŘED ZAČÁTKEM FILMU a na Facebooku +Filmový plakát +Filmový plakát s poděkováním tvůrců filmu +30 Fotografií z natáčení s poděkováním +Originální maska děsivého šaška z filmu +Odkaz na video s nepovedenými scénami +Odkaz na originální filmovou hudbu +Možnost ukázat na konci filmu v titulcích vaše logo firmy či projektu s poděkováním +V závěrečných titulcích budete uveden/a jako VÝKONNÝ PRODUCENT Takové částky si vážíme obzvlášť! Děkujeme!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 3,000Odměna pro milovníky dobrých filmů

+Speciální jmenovité poděkování PŘED ZAČÁTKEM FILMU a na Facebooku +Filmový plakát +Filmový plakát s poděkováním tvůrců filmu +44 Fotografií z natáčení s poděkováním +Originální maska děsivého šaška z filmu +Odkaz na video s nepovedenými scénami +Odkaz na originální filmovou hudbu +Možnost ukázat na konci filmu v titulcích vaše logo firmy či projektu s poděkováním +V závěrečných titulcích budete uveden/a jako VÝKONNÝ PRODUCENT +Hodinky +Polštář +Vaše jméno (nebo také logo vaši firmy) v zápatí našich plakátů +CD s filmem Takové částky si vážíme nejvíc! Děkujeme!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable