NÁPIS.jpg

Dům sladkostí Film & Video

Kriminální drama na podkladu skutečné události. Studentský film o dvou bratrech s neznámou minulostí, která je záhadnější, než si sami myslí.

10/27/2017

Zbývá 7 dní

Znáte někoho komu by se tento film líbil? Řekněte mu o nás!=)

Do konce kampaně zbývá 7 dní. Pokud se nevybere cílová částka, všechny dosud zaslané finanční dary budou vráceny a žádné odměny nebudeme moct rozeslat:( Zbývá nám ještě 6100Kč a proto prosíme všechny naše startéry o sdílení tohoto projektu, aby se o něm dozvědělo co nejvíce lidí, obzvláště pak fanoušků studentské filmové tvorby.

Podpořit projekt lze opravdu rychle za pomoci platební karty, sms, PayPal nebo také převodem. Můžete získat zcela nové předměty, jako jsou hodinky a stylový polštář s potiskem!

ReachedCZK 17,635(104%)

104%
CZK 17,000requested
26contributors
Contribute

project authorJan A. Demeter

Rewards

CZK 150Korunka ke korunce...

+Speciální jmenovité poděkování na konci filmu v titulcích a na Facebooku Děkujeme! =)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 300Filmařský dar

+Speciální jmenovité poděkování na konci filmu v titulcích a na Facebooku +10 Fotografií z natáčení s poděkováním Děkujeme!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 550Každá stovka dobrá

+Speciální jmenovité poděkování na konci filmu v titulcích a na Facebooku +15 Fotografií z natáčení s poděkováním +Filmový plakát +Hodinky Děkujeme!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 800Správný fanoušek

+Speciální jmenovité poděkování na konci filmu v titulcích a na Facebooku +16 Fotografií z natáčení s poděkováním +Filmový plakát +Hodinky +Odkaz na video s nepovedenými scénami +Odkaz na originální filmovou hudbu Děkujeme!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Každá tisícovka dobrá!

+Speciální jmenovité poděkování na konci filmu v titulcích a na Facebooku +Filmový plakát +20 Fotografií z natáčení s poděkováním +Originální maska děsivého šaška z filmu +Odkaz na video s nepovedenými scénami +Odkaz na originální filmovou hudbu Takové částky si vážíme!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 2,000Nejlepší fanda!

+Speciální jmenovité poděkování PŘED ZAČÁTKEM FILMU a na Facebooku +Filmový plakát +Filmový plakát s poděkováním tvůrců filmu +30 Fotografií z natáčení s poděkováním +Originální maska děsivého šaška z filmu +Odkaz na video s nepovedenými scénami +Odkaz na originální filmovou hudbu +Možnost ukázat na konci filmu v titulcích vaše logo firmy či projektu s poděkováním +V závěrečných titulcích budete uveden/a jako VÝKONNÝ PRODUCENT Takové částky si vážíme obzvlášť! Děkujeme!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 3,000Odměna pro milovníky dobrých filmů

+Speciální jmenovité poděkování PŘED ZAČÁTKEM FILMU a na Facebooku +Filmový plakát +Filmový plakát s poděkováním tvůrců filmu +44 Fotografií z natáčení s poděkováním +Originální maska děsivého šaška z filmu +Odkaz na video s nepovedenými scénami +Odkaz na originální filmovou hudbu +Možnost ukázat na konci filmu v titulcích vaše logo firmy či projektu s poděkováním +V závěrečných titulcích budete uveden/a jako VÝKONNÝ PRODUCENT +Hodinky +Polštář +Vaše jméno (nebo také logo vaši firmy) v zápatí našich plakátů +CD s filmem Takové částky si vážíme nejvíc! Děkujeme!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable