startovac_tit.jpg

Deskofobie (druhá série) Hry & Apps

Oblíbený pořad o deskových hrách tvořený hráči pro hráče vstupuje do druhé série a dává divákům přímou možnost, jak ho ovlivnit.

Souhrn novinek z Deskofobie
3/5/2014

Souhrn novinek z Deskofobie

Velká cena Deskofobie, soutěž o ceny a důležitá informace o odměnách pro všechny naše startéry.

Vážení přátelé!

ještě jednou nám dovolte pozvat vás do pražského Rock Café na zítřejší večer, kde budeme udílet ceny za nejlepší deskové hry minulého roku. Více podrobností včetně zveřejněných nominací naleznete na našich internetových stránkách, budeme moc rádi, pokud se s vámi všemi uvidíme.

Do zítřejšího poledne s námi také můžete soutěžit o deskovku, mrkněte na přiložené video. Na konci najdete zadání, které když vyluštíte, dostenete se do slosování. Šance jsou veliké!

No a teď to nejdůležitejší. Na Velké ceně Deskofobie (která, jak už jsme několikrát zmínili, se uskuteční 6. 3. 2014 od 19h v Rock Café Praha) bude možné si vyzvednout většinu cen, které vám náleží jako odměny za podporu na Startovači. Bohužel stále nemáme k dispozici hru Mafia City, kde se čeká na dotisk, ale vše ostatní bude pro vás připraveno a pokud na akci budete, určitě si nezapomeňte vyzvednout svou placku, podepsanout fotku či Milostný dopis s věnování. Prostě to, co jste si vlastně v rámci Startovače zaplatili.

Všem ostatním, co se na zítřejší akci nemohou dostavit, rozešleme ceny poštou později. Nebojte.

S pozdravem

Vaše Deskofobie

ReachedCZK 52,519(525%)

525%
CZK 10,000requested
105contributors
Contribute

project authorDeskofobie

Rewards

CZK 49Deskofobik

Poděkování na našem FaceBooku a webových stránkách.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 99Od nás pro vás

Exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 199Celebrity

Podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 499Diktátor

Možnost zvolit si jednu libovolnou hru na recenzi v pořadu + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable

CZK 499Stahovač

Odkazy na stažení všech dílů druhé sezóny Deskofobie v HD kvalitě, tak jak budou vycházet + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 499Deskofobik LIVE

Plný lístek na festival Deskofobie LIVE 2014 + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 499Milostný dopis

Hra Milostný dopis s osobním věnováním Deskofobie + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

Number of available rewards: 4/10

Reward unavailable

CZK 999VIP divák

Exkluzivní díl pořadu vyrobený pouze pro VIP diváky + odkazy na stažení všech dílů druhé sezóny Deskofobie v HD kvalitě, tak jak budou vycházet + plný lístek na festival Deskofobie LIVE 2014 + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,499Mafia City signed

Hra Mafia City v českém jazyce s věnováním Deskofobie a podpisem autora hry Petra Bělíka! A samozřejmě také všechny předchozí neomezené odměny.

Number of available rewards: 3/10

Reward unavailable

CZK 1,999Já jsem Deskofobie

Pozvání na natáčení jednoho pořadu, přímá účast před kamerou + všechny předchozí neomezené odměny.

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable

CZK 2,499Soukromá Deskofobie

Pozvání na herní večer s vybranou hrou (deskovka, párty, žetonky či RPG). Deskofobie vybere a zajistí po dohodě hru, vysvětlí pravidla. Majitel odměny si může vzít doprovod jedné osoby. Místo akce Praha/Kolín, případně dle předchozí domluvy. A samozřejmě dostanete všechny předchozí neomezené odměny.

Number of available rewards: 2/5

Reward unavailable