startovac_tit.jpg

Deskofobie (druhá série) Hry & Apps

Oblíbený pořad o deskových hrách tvořený hráči pro hráče vstupuje do druhé série a dává divákům přímou možnost, jak ho ovlivnit.

Deskofobie a sponzoring od firem
10/23/2013

Deskofobie a sponzoring od firem

Občas se nás ptáte, jak je to s přísunem prostředků od firem, vždyť v první sezóně nás sponzoroval obchod Tomovy hry, tak zda nás bude podporovat i v dalším ročníku. A co vydavatelé her?

No pravda je taková, že obchod se společnskými hrami Tomovy hry byl řadu měsíců náš sponzor a dlouhodobě nás podporoval. Měli jsme od nich zapůjčené některé hry a měli jsme prostor, kde jsme mohli natáčet. Bohužel ekonomická situace není tak příznivá, abychom mohli dostát nějaké větší podpory a hlavně jsme za to v první sezóně neměli mnoho co nabídnout. Ruku na srdce, vždyť jsme jen parta amatérů.

Ke konci první sezóny jsme spolupráci rozvázali a druhá série by se měla natáčet za podpory  obchodu Deskohry.cz, který přislíbil zajištění her do pořadu a za kterým hlavně stojí člověk, kterého dobře znáte z pořadu: Jeník.

Pořad samotný je nezávislý, ale bez podobné podpory by se neobešel. Pokud by za námi nestál nějaký obchod s hrami, neměli bychom krabice, o kterých bychom mohli mluvit, a pořad by se tak přesunul do značně abstraktní roviny.

Podporu nám projevují i vydavatelé her. Už v první sezóně jsme dostali za účelem recenze k dispozici hry jako Studená válka či Terra Mystica od MindOKu či naposledy Zeměplochu od RexHer. Velmi dobré vztahy máme i s BlackFire, Albi, Stragoo, Czech Games Edition či Czech Board Games. Je super, že si třeba můžeme vyzkoušet i hry, které se na náš trh teprve chystají či můžeme vidět, jak se hry lokalizují a jak bude vypadat finální překlad. Dostáváme se tak mnohem hlouběji a to je pro naši práci nesmírně důležité.

Je to jeden z hlavních pilířů, na kterých by měl pořad v budoucnu stát. Doufáme, že díky tomu všemu budeme moci přinášet zajímavé informace z oblasti deskových her a s Vaší přímou podporou to můžeme ještě mnohem dál posunout. Už teď máme na Startovači vybráno takřka 40 000,- což je úžasné a neuvěřitelné zároveň. Díky vám všem!

ReachedCZK 52,519(525%)

525%
CZK 10,000requested
105contributors
Contribute

project authorDeskofobie

Rewards

CZK 49Deskofobik

Poděkování na našem FaceBooku a webových stránkách.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 99Od nás pro vás

Exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 199Celebrity

Podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 499Diktátor

Možnost zvolit si jednu libovolnou hru na recenzi v pořadu + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable

CZK 499Stahovač

Odkazy na stažení všech dílů druhé sezóny Deskofobie v HD kvalitě, tak jak budou vycházet + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 499Deskofobik LIVE

Plný lístek na festival Deskofobie LIVE 2014 + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 499Milostný dopis

Hra Milostný dopis s osobním věnováním Deskofobie + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

Number of available rewards: 4/10

Reward unavailable

CZK 999VIP divák

Exkluzivní díl pořadu vyrobený pouze pro VIP diváky + odkazy na stažení všech dílů druhé sezóny Deskofobie v HD kvalitě, tak jak budou vycházet + plný lístek na festival Deskofobie LIVE 2014 + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,499Mafia City signed

Hra Mafia City v českém jazyce s věnováním Deskofobie a podpisem autora hry Petra Bělíka! A samozřejmě také všechny předchozí neomezené odměny.

Number of available rewards: 3/10

Reward unavailable

CZK 1,999Já jsem Deskofobie

Pozvání na natáčení jednoho pořadu, přímá účast před kamerou + všechny předchozí neomezené odměny.

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable

CZK 2,499Soukromá Deskofobie

Pozvání na herní večer s vybranou hrou (deskovka, párty, žetonky či RPG). Deskofobie vybere a zajistí po dohodě hru, vysvětlí pravidla. Majitel odměny si může vzít doprovod jedné osoby. Místo akce Praha/Kolín, případně dle předchozí domluvy. A samozřejmě dostanete všechny předchozí neomezené odměny.

Number of available rewards: 2/5

Reward unavailable