startovac_tit.jpg

Deskofobie (druhá série) Hry & Apps

Oblíbený pořad o deskových hrách tvořený hráči pro hráče vstupuje do druhé série a dává divákům přímou možnost, jak ho ovlivnit.

Deskofobie LIVE 2014
8/12/2014

Deskofobie LIVE 2014

Ještě jedno velké poděkování všem, kteří nás podpořili a přispěli ke vzniku druhé sezóny pořadu Deskofobie.

Série se pomalu blíží ke konci a při této příležitosti proběhne festival deskových her Deskofobie LIVE 2014 v Chotěboři, na který jste všichni srdečně zváni. Ti z Vás, kterým náleží volná vstupenka, mohou  očekávat e-mail s informacemi pro VIP účastníky. Ostatní samozřejmě zveme také a pokud se chtějí o festivalu dozvědět něco více, nechť nasměrují své browsiče na naší doménu www.deskofobie.cz 

Hmotné ceny pro všechny startéry už byly rozeslány, zbývá se jen s Deskofobií vydat do několika soukromých heren, a také stvořit speciální díl pro vás startéry - takové podzimního překvapení :-) 

Na kanálu Deskofobie se můžete těšit i na reportáž z deskoherního veletrhu v německém Essenu, která jak doufáme, bude takovou třešničkou na dortu.

Užijte si přelom léta a držte nám palce i nadále.

Vaše Deskofobie

ReachedCZK 52,519(525%)

525%
CZK 10,000requested
105contributors
Contribute

project authorDeskofobie

Rewards

CZK 49Deskofobik

Poděkování na našem FaceBooku a webových stránkách.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 99Od nás pro vás

Exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 199Celebrity

Podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 499Diktátor

Možnost zvolit si jednu libovolnou hru na recenzi v pořadu + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable

CZK 499Stahovač

Odkazy na stažení všech dílů druhé sezóny Deskofobie v HD kvalitě, tak jak budou vycházet + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 499Deskofobik LIVE

Plný lístek na festival Deskofobie LIVE 2014 + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 499Milostný dopis

Hra Milostný dopis s osobním věnováním Deskofobie + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

Number of available rewards: 4/10

Reward unavailable

CZK 999VIP divák

Exkluzivní díl pořadu vyrobený pouze pro VIP diváky + odkazy na stažení všech dílů druhé sezóny Deskofobie v HD kvalitě, tak jak budou vycházet + plný lístek na festival Deskofobie LIVE 2014 + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,499Mafia City signed

Hra Mafia City v českém jazyce s věnováním Deskofobie a podpisem autora hry Petra Bělíka! A samozřejmě také všechny předchozí neomezené odměny.

Number of available rewards: 3/10

Reward unavailable

CZK 1,999Já jsem Deskofobie

Pozvání na natáčení jednoho pořadu, přímá účast před kamerou + všechny předchozí neomezené odměny.

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable

CZK 2,499Soukromá Deskofobie

Pozvání na herní večer s vybranou hrou (deskovka, párty, žetonky či RPG). Deskofobie vybere a zajistí po dohodě hru, vysvětlí pravidla. Majitel odměny si může vzít doprovod jedné osoby. Místo akce Praha/Kolín, případně dle předchozí domluvy. A samozřejmě dostanete všechny předchozí neomezené odměny.

Number of available rewards: 2/5

Reward unavailable