startovac_tit.jpg

Deskofobie (druhá série) Hry & Apps

Oblíbený pořad o deskových hrách tvořený hráči pro hráče vstupuje do druhé série a dává divákům přímou možnost, jak ho ovlivnit.

A je to tu!
12/17/2013

A je to tu!

První video z druhé série Deskofobie je venku. Díky vám všem.

Ahoj přátelé!

s radostí přinášíme dlouho očekávanou novinku a to, že Deskofobie rozeběhla druhou sezónu a první video jsme stihli ještě před vánoci. Pro nás je to velká změna, protože díky vám jsme pořídili nejen kvalitní světla, ale například také klíčovací pozadí a profesionální program pro střih. Se vším se ale teprve učíme a bude to chtít nějaký čas, než to zvládem tak, jak bychom si přáli.

Díky všem interním změnám se nová Deskofobie rodila poměrně těžko. V podstatě jsme ji budovali úplně odznova a to i přesto, že řadu změn zvenčí ani nepostřehnete. Už jen změna editačního softwaru nás postavila před nejedno úskalí. Ve výsledku jsme tak celý díl produkovali zhruba týden a nebylo to jednoduché.

Například anglické titulky, které jsou ve videu k dispozici, jsme zvládli připravit jen pro recenzi. Je třeba si uvědomit, že při naší kadenci slov to i tak čítá přes 400 unikátních titulků, které jsme museli připravit, přeložit a následně načasovat zpátky do videa. Jenom to nám zabralo přes tři dny práce a nebýt ohromné pomoci Jirky Slavíka, který se ujmul překladu, nikdy bychom to nedokázali. Nikdy bychom to nedokázali ani bez vás, protože vy jste nás k tomu všemu dotlačili a pomohli nám to realizovat.

Přes svátky budeme dál pracovat, v přípravě je celá řada videí a hlavně chceme dokončit zbrusu nové webové stránky našlapané infromacemi o deskových hrách. No a samozřejmě chceme připravit a rozeslat všechny odměny, které náleží vám - našim startérům.

Zkontrolujte si prosím, zda máte v profilu uvedenou správnou adresu pro zaslání všech odměn. V průběhu ledna se do toho pustíme a rozešlem spoustu dopisů a balíků, tak ať necestují republikou zbytečně. Ale nebojte, o všem vás ještě budeme informovat. Zatím si užijte krásné svátky a pevně doufáme, že vám ježucha naježí taky nějakou tu deskovku pod stromeček.

 

Vaše Deskofobie

ReachedCZK 52,519(525%)

525%
CZK 10,000requested
105contributors
Contribute

project authorDeskofobie

Rewards

CZK 49Deskofobik

Poděkování na našem FaceBooku a webových stránkách.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 99Od nás pro vás

Exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 199Celebrity

Podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 499Diktátor

Možnost zvolit si jednu libovolnou hru na recenzi v pořadu + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable

CZK 499Stahovač

Odkazy na stažení všech dílů druhé sezóny Deskofobie v HD kvalitě, tak jak budou vycházet + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 499Deskofobik LIVE

Plný lístek na festival Deskofobie LIVE 2014 + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 499Milostný dopis

Hra Milostný dopis s osobním věnováním Deskofobie + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

Number of available rewards: 4/10

Reward unavailable

CZK 999VIP divák

Exkluzivní díl pořadu vyrobený pouze pro VIP diváky + odkazy na stažení všech dílů druhé sezóny Deskofobie v HD kvalitě, tak jak budou vycházet + plný lístek na festival Deskofobie LIVE 2014 + podepsaná fotografie + exkluzivní video s poděkováním celého týmu Deskofobie + nesmrtelné místo v titulcích druhé série + placka na hruď s logem Deskofobie.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,499Mafia City signed

Hra Mafia City v českém jazyce s věnováním Deskofobie a podpisem autora hry Petra Bělíka! A samozřejmě také všechny předchozí neomezené odměny.

Number of available rewards: 3/10

Reward unavailable

CZK 1,999Já jsem Deskofobie

Pozvání na natáčení jednoho pořadu, přímá účast před kamerou + všechny předchozí neomezené odměny.

Number of available rewards: 0/1

Reward unavailable

CZK 2,499Soukromá Deskofobie

Pozvání na herní večer s vybranou hrou (deskovka, párty, žetonky či RPG). Deskofobie vybere a zajistí po dohodě hru, vysvětlí pravidla. Majitel odměny si může vzít doprovod jedné osoby. Místo akce Praha/Kolín, případně dle předchozí domluvy. A samozřejmě dostanete všechny předchozí neomezené odměny.

Number of available rewards: 2/5

Reward unavailable