panna-maria-fatima.jpg

AVE MARIA! Film & Video

Film o Matce Boží a jejím působení v Evropě. Ona nám nabízí řešení v této nejisté době. Prosím, podpořte vznik našeho filmu. Tak tedy, AVE MARIA!

Marie z Agredy
7/27/2017

Marie z Agredy

a kniha Mystické město Boží

Božím řízením jsem se v minulých dnech (skrze kampaň na Startovači) seznámil s panem Ing. Josefem Tučkem, který se velmi zasloužil o vydání a šíření knihy Mystické město Boží. Pan Tuček mi napsal:"Pokud pojedete do Lurd, nebudete už moc daleko od Agredy, kde je pochovaná ctihodná Marie z Agredy. Marie z Agredy je tam uložena v prosklené rakvi, protože patří mezi asi 250 příslušníků naší církve, jejichž těla po smrti nepodléhají zkáze..."Maria z Agredy zemřela 24. května 1665 v Agredě. 

Pan Tuček o knize Mystické město Boží (převzato z internetu):

"Tato kniha zcela zásadně změnila můj vztah k Matce Boží Panně Marii. Vždycky jsem v kostele slýchával, že bychom měli mít Matku Boží v úctě, ale do přečtení tohoto díla jsem vůbec netušil, jak velký byl Její podíl na spáse lidstva. Do té doby to pro mě byla „jen žena, která na svět přivedla Krista.“ Myslím si, že dobře podložená Mariánská úcta by měla být jedním ze zásadních bodů, které by nás, katolíky, měly odlišovat od ostatních křesťanů. Jsou sice mezi námi katolíci, kteří Matku boží nadšeně uctívají, ale obávám se po přečtení třetího svazku Mystického města Božího, že ani oni mnohdy netuší proč.

Dále je pro mě třetí svazek Probodení bohatší, šťavnatější a díky komentářům Matky Boží i srozumitelnější formou Evangelia. Daleko lépe, i když ne bezezbytku, jsem pochopil to, co se odehrávalo při aktu ukřižování Krista na kříži. Navíc jsem se dozvěděl mnoho zajímavého a poučného ze života apoštolů (například detailní popis osudu Jidáše) a jiných zajímavých postav („dobrý lotr,“ obrácený římský voják Longin … atd.). Obdobně mluví i ti, kteří si mohli knihu přečíst spolu se mnou." 

Narození a význam autorky předpověděla už španělská mystička a první žena s titulem učitelka církve, svatá Terezie z Avily, když v Agredě pronesla prorocká slova: „Agreda, tato Boží zahrada, přinese svaté církvi voňavou růži.“ 

Orfilm již pracuje na tom, aby mohl neomezeně natáčet nejen v Nevers (neporušené tělo sv. Bernadetty), ale i ve španělské Agredě. Jen trochu upravíme trasu do Fatimy :-)
Také hořím touhou vlastnit a přečíst si dílo - Mystické město Boží. JŠ

ReachedCZK 72,901(182%)

182%
CZK 40,000requested
67contributors
Contribute

project authororfilm

Rewards

CZK 2001. stupeň

-poděkování autora filmu a pozvání na premiéru - prostřednictvím facebooku a emailu - zašleme odkaz ke stažení filmu AVE MARIA! (do sedmi dnů po premiéře)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 3002. stupeň

-poděkování autora filmu a pozvání na premiéru - prostřednictvím facebooku a emailu - odkaz ke stažení filmu AVE MARIA! (do sedmi dnů po premiéře) - knižní záložka s logem filmu AVE MARIA!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 5003. stupeň

-poděkování autora filmu - autentický pozdrav (prostřednictvím emailu a facebooku) z natáčení v Lurdech a Fatimě - odkaz ke stažení filmu AVE MARIA! (do sedmi dnů po premiéře) - knižní záložka s logem filmu AVE MARIA! - uvedení jména dárce v závěrečných titulcích filmu

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,0004. stupeň

-poděkování autora filmu - autentický pozdrav prostřednictvím emailu a facebooku z natáčení v Lurdech a Fatimě - odkaz ke stažení filmu AVE MARIA! (do sedmi dnů po premiéře) - knižní záložka s logem filmu AVE MARIA! - módní doplněk (velká placka) s obrázkem a logem filmu AVE MARIA! - uvedení jména dárce v závěrečných titulcích filmu - převzetí filmu AVE MARIA! (na USB disku) z rukou autora při slavnostní premiéře

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 3,0005. stupeň

- poděkování autora fimu v závěrečných titulcích filmu, včetně uvedení jména dárce - knižní záložka s logem filmu AVE MARIA! - módní doplněk "velká placka" s obrázkem a logem filmu - osobní pozvání na premiéru fimu AVE MARIA! - autentický pozdrav z natáčení v Lurdech a Fatimě - bude zaslán cestou emailu a facebooku - skleněná lahev s logem filmu a jménem dárce, naplněná lurdskou vodou (před kamerou) - plnění lahví vodou z lurdského pramene uvidíte přímo ve filmu AVE MARIA! - převzetí lahve lurdské vody a filmu AVE MARIA z rukou členů Orfilmu při slavnostní premiéře (nebo dle dohody s dárcem)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 5,0006. stupeň

- knižní záložka s logem filmu AVE MARIA! - módní doplněk "velká placka" s obrázkem a logem filmu - osobní pozvání na premiéru fimu AVE MARIA! - autentický pozdrav z natáčení v Lurdech a Fatimě - bude zaslán cestou emailu a facebooku - skleněná lahev s logem filmu a jménem dárce, naplněná lurdskou vodou - poděkování konkrétnímu dárci natočíme ve Fatimě a bude součástí filmu AVE MARIA! - originální lahev lurdské vody, film"AVE MARIA!" a posvěcené upomínkové předměty z Fatimy - předají členové Orfilmu při slavnostní premiéře (nebo dle dohody s dárcem)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 10,0007. stupeň

- Generální partner filmu AVE MARIA - dárce bude takto uveden ve filmu i na propagačních materiálech - módní doplněk s obrázkem a logem filmu - osobní pozvání na premiéru fimu AVE MARIA! - autentický pozdrav z natáčení v Lurdech a Fatimě - skleněná lahev (s logem filmu a jménem dárce) naplněná lurdskou vodou - poděkování konkrétnímu dárci bude natočeno ve Fatimě a uvedeno ve filmu AVE MARIA! - originální lahev lurdské vody, film na flešce a posvěcené upomínkové předměty - dárci předají členové Orfilmu při slavnostní premiéře (nebo dle dohody s dárcem)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable