panna-maria-fatima.jpg

AVE MARIA! Film & Video

Film o Matce Boží a jejím působení v Evropě. Ona nám nabízí řešení v této nejisté době. Prosím, podpořte vznik našeho filmu. Tak tedy, AVE MARIA!

ReachedCZK 72,901(182%)

182%
CZK 40,000requested
67contributors
Contribute

project authororfilm

Rewards

CZK 2001. stupeň

-poděkování autora filmu a pozvání na premiéru - prostřednictvím facebooku a emailu - zašleme odkaz ke stažení filmu AVE MARIA! (do sedmi dnů po premiéře)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 3002. stupeň

-poděkování autora filmu a pozvání na premiéru - prostřednictvím facebooku a emailu - odkaz ke stažení filmu AVE MARIA! (do sedmi dnů po premiéře) - knižní záložka s logem filmu AVE MARIA!

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 5003. stupeň

-poděkování autora filmu - autentický pozdrav (prostřednictvím emailu a facebooku) z natáčení v Lurdech a Fatimě - odkaz ke stažení filmu AVE MARIA! (do sedmi dnů po premiéře) - knižní záložka s logem filmu AVE MARIA! - uvedení jména dárce v závěrečných titulcích filmu

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,0004. stupeň

-poděkování autora filmu - autentický pozdrav prostřednictvím emailu a facebooku z natáčení v Lurdech a Fatimě - odkaz ke stažení filmu AVE MARIA! (do sedmi dnů po premiéře) - knižní záložka s logem filmu AVE MARIA! - módní doplněk (velká placka) s obrázkem a logem filmu AVE MARIA! - uvedení jména dárce v závěrečných titulcích filmu - převzetí filmu AVE MARIA! (na USB disku) z rukou autora při slavnostní premiéře

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 3,0005. stupeň

- poděkování autora fimu v závěrečných titulcích filmu, včetně uvedení jména dárce - knižní záložka s logem filmu AVE MARIA! - módní doplněk "velká placka" s obrázkem a logem filmu - osobní pozvání na premiéru fimu AVE MARIA! - autentický pozdrav z natáčení v Lurdech a Fatimě - bude zaslán cestou emailu a facebooku - skleněná lahev s logem filmu a jménem dárce, naplněná lurdskou vodou (před kamerou) - plnění lahví vodou z lurdského pramene uvidíte přímo ve filmu AVE MARIA! - převzetí lahve lurdské vody a filmu AVE MARIA z rukou členů Orfilmu při slavnostní premiéře (nebo dle dohody s dárcem)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 5,0006. stupeň

- knižní záložka s logem filmu AVE MARIA! - módní doplněk "velká placka" s obrázkem a logem filmu - osobní pozvání na premiéru fimu AVE MARIA! - autentický pozdrav z natáčení v Lurdech a Fatimě - bude zaslán cestou emailu a facebooku - skleněná lahev s logem filmu a jménem dárce, naplněná lurdskou vodou - poděkování konkrétnímu dárci natočíme ve Fatimě a bude součástí filmu AVE MARIA! - originální lahev lurdské vody, film"AVE MARIA!" a posvěcené upomínkové předměty z Fatimy - předají členové Orfilmu při slavnostní premiéře (nebo dle dohody s dárcem)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 10,0007. stupeň

- Generální partner filmu AVE MARIA - dárce bude takto uveden ve filmu i na propagačních materiálech - módní doplněk s obrázkem a logem filmu - osobní pozvání na premiéru fimu AVE MARIA! - autentický pozdrav z natáčení v Lurdech a Fatimě - skleněná lahev (s logem filmu a jménem dárce) naplněná lurdskou vodou - poděkování konkrétnímu dárci bude natočeno ve Fatimě a uvedeno ve filmu AVE MARIA! - originální lahev lurdské vody, film na flešce a posvěcené upomínkové předměty - dárci předají členové Orfilmu při slavnostní premiéře (nebo dle dohody s dárcem)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable