urzanarchy.1920x1080.jpg

Anarchokapitalismus Knihy

Podpořte a získejte první českou knihu o anarchokapitalismu! Dílo, jež Urza léta tvořil, je již jen krůček od svého zrození a potřebuje vaši pomoc.

12/14/2017

Finišujeme; zveme na křest; a děkujeme!

Zítra končí crowdfundingová kampaň; a přichází poslední šance nechat v knize zvěčnit svůj text. Krom toho jste všichni zváni na křest!

Díky za Vaši neuvěřitelnou podporu! Nejúspěšnější knihou Startovače se do zítra už asi nestaneme (teď jsme druhá nejúspěšnější), nicméně s ohledem na to, že v kryptoměnách se vybralo ještě více než v korunách, v součtu jde patrně o nejúspěšnější český crowdfundingový projekt na vydání knihy. Děkujeme, jste úžasní!

Spousta z Vás má v rámci své odměny možnost publikovat v knize několik slov či vět; znovu připomínáme, že kdo se neozve do pátku 15. prosince, o tuto možnost přijde (kniha půjde do tisku)! Kdo se ozval, ale neobdržel odpověď, nechť tak učiní znovu, protože na všechny maily odpovídáme (nedorazila-li odpověď, mail se někde ztratil).
Také upozorňujeme, že příspěvky ze stejných mailových adres sčítáme; příspěvky z různých adres naopak vnímáme jako oddělené. Kdo si to tak nepřeje (ať už chcete více menších odměn místo jedné větší nebo velkou místo malých), nechť se ozve.

Ačkoliv tento projekt považujeme za obrovský úspěch, realizace mediální kampaně na podporu libertariánských myšlenek a vyvolání veřejné diskuse bude stát mnohem více peněz; proto prosíme, zvažte, zda nechcete a nemůžete přispět ještě více – doslova každá koruna se nám bude hodit.
Komunikujeme s médii (úspěch crowdfundingové kampaně je zajímá), tiskárnou, knihkupci, vznikají překlady do dvou jazyků a o dalších jednáme, tvoříme audioknihu, zkrátka naše práce je v plném proudu; a už teď utrácíme nemalé peníze.

A konečně jste všichni zváni na křest knihy! Ten se bude konat 1. března v Paralelní Polis; detaily najdete v této facebookové události (je viditelná i pro ty, kdo nemají facebook):
https://www.facebook.com/events/299561613873350/
Používáte-li facebook, moc prosíme, potvrďte účast (chystáte-li se přijít), abychom mohli připravit prostory odpovídající velikosti.
Děkujeme!

ReachedCZK 656,562(1,002%)

1,002%
CZK 65,536requested
887contributors
Contribute

Rewards

CZK 100Elektronický čtenář

Za 100 korun získáte ebook. Kdo přispěl alespoň 300 korun do 29. listopadu nebo 1000 korun kdykoliv, získává ebook zdarma.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 200Posluchač

Za 200 korun získáte audioknihu. Kdo přispěl alespoň 300 korun do 29. listopadu, může získat audioknihu za 100 korun; kdo přispěl alespoň 2000 korun kdykoliv, získá audioknihu zdarma.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 300Zvědavec

Za 300 korun získáte jeden výtisk knihy (poštou na adresu v ČR nebo osobně na křtu); plánovaná prodejní cena je vyšší než 300 korun, takže ušetříte.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Čtenář

– dva podepsané výtisky knihy (poštou na adresu v ČR nebo osobně na křtu) – odznáček s logem autora

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 750Slovenský čtenář

– dva podepsané výtisky knihy poštou na Slovensko – odznáček s logem autora Každá odměna má svou slovenskou verzi, stačí poslat o 250 korun více za poštovné; toto je jen příklad k odměně „Čtenář“ (tedy například odměnu „Podporovatel“ lze obdržet na Slovensko za 2250 korun).

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 800Zvědavý čtenář

Pokud jste alespoň 300 korun přispěli před 29. listopadem, za celkem 800 korun (stačí tedy k současným příspěvkům doposlat tolik, abyste dohromady přispěli 800 korun) získáte odměnu „Nadšený čtenář“, která je normálně za 1000 korun (a dopošlete-li v rámci toho alespoň 100 korun, dostanete audioknihu).

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Nadšený čtenář

– zvěčnění s poděkováním přímo v knize – dva podepsané výtisky knihy (poštou na adresu v ČR nebo osobně na křtu) – odznáček s logem autora

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,600Věrný čtenář

Pokud jste alespoň 1000 korun přispěli před 29. listopadem, za celkem 1600 korun (stačí tedy k současným příspěvkům doposlat tolik, abyste dohromady přispěli 1600 korun) získáte odměnu „Podporovatel“, která je normálně za 2000 korun (a dopošlete-li v rámci toho alespoň 100 korun, dostanete audioknihu).

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 2,000Podporovatel

– možnost v knize publikovat krátký vzkaz čtenářům (několik slov, která musejí být v souladu s myšlenkami libertarianismu; může jít i o reklamní sdělení) – zvěčnění s poděkováním přímo v knize – veřejné autorovo poděkování na křtu – tři podepsané výtisky knihy (poštou na adresu v ČR nebo osobně na křtu) – odznáček s logem autora

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 5,000Sponzor

– Autor připraví přednášku na téma dle vaší volby a dojede za vámi kamkoliv po ČR (je jen na vás, pro kolik lidí a kde uznáte za vhodné). – možnost v knize publikovat několik vět (krátký odstavec, který musí být v souladu s myšlenkami libertarianismu; může jít i o reklamní sdělení) – triko z limitované edice navržené pouze pro tuto příležitost – zvěčnění s poděkováním přímo v knize – veřejné autorovo poděkování na křtu – tři podepsané výtisky knihy – odznáček s logem autora

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 10,000Mecenáš

– Dostanete prostor ve videu KANÁLU SVOBODNÉHO PŘÍSTAVU nebo můžete určit téma jednoho z Urzových textů či videí (může být i o vaší instituci; nebo o čemkoliv jiném). – Autor připraví přednášku na téma dle vaší volby a dojede za vámi kamkoliv po ČR. – možnost v knize publikovat odstavec (či dva krátké) nebo logo (obojí musí být v souladu s myšlenkami libertarianismu; může jít i o reklamní sdělení) – triko z limitované edice navržené pouze pro tuto příležitost – zvěčnění s poděkováním přímo v knize – veřejné autorovo poděkování na křtu – čtyři podepsané výtisky knihy – odznáček s logem autora

The number of rewards is not limited

Reward unavailable