startovac-5-holek-tuktuk-v2.jpg

5 holek v tuktuku Film & Video

Dobrodružství v holčičím stylu. Pomozte nám natočit film, první svého druhu. 5 holek, 2 tuktuky a Jižní Amerika!

Naše Srí Lanka v tuktuku bude v KOKTEJLU!
6/22/2017

Naše Srí Lanka v tuktuku bude v KOKTEJLU!

Sedm stránek dlouhý a krásně zalomený text s fotkama vyjde v červencovém vydání cestovatelského časáku Koktejl! Máme obrovskou radost!:)

Pokud vás láká vyjet na Srí Lanku, půjčit si tam vlastní tuktuk a pak s ním klidně celý ostrov projet, nenechte si tohle vydání Koktejlu ujít! Všechny důležité informace, naše zažitky a praktické tipy na sedmi stránkách! Jupí!

ReachedCZK 350,816(153%)

153%
CZK 230,000requested
284contributors
Contribute

project authorLucie Radová

Rewards

CZK 250Bez tebe to nepůjde!

Jedna z nás vám veřejně poděkuje v živém vysílání na Facebooku a to během naší jihoamerické cesty! Výběr nejlepších fotografií z naší tuktuk jízdy ke stažení online. A tajný kód, který vám odemkne stránky s radami od Radové pro Kolumbii, Ekvádor, Peru a Bolívii. Lucky cestovatelský průvodce bude online nebo k prohlížení na www.luckycesta.cz do alelůja.

Expected delivery of the reward: December 2017

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 500Expediční Česká síťovka

Jméno na tuktuku, výběr nejlepších fotografií z naší tuktuk jízdy ke stažení online, rady od Radové tedy cestovatelský průvodce pro Kolumbii, Ekvádor, Peru a Bolívii ke stažení online nebo prohlížení na luckycesta.cz do aleluja. A navíc nejvíce praktickou tašku na pláž, sobotní nákupy, koupák a hlavně: cestování! Kvalitní síťovka z české dílny je opatřena naším krásným logem a vybrat si můžete z čtyř různých holčičích i chlapáckých barev. Přijde vhod holkám i klukům. Poštovné zahrnuto pro ČR i SR!

Expected delivery of the reward: December 2017

Number of available rewards: 31/100

Reward unavailable

CZK 1,000Olíbaná pohlednice

Pošleme vám líbeznou pohlednici za kterou by se nestyděla ani Marylin nebo Audrey. S láskou píšeme všem a nejvíc originálně. Tobě, tvé přítelkyni, babičce, tátovi, nejlepšímu kamarádovi. Olíbaná bude nejméně jednou z členek expedice. Pokud máte ohledně textu tajné přání, nebojte se nám ho napsat do komentáře v objednávce. Ochudit vás nemůžeme ani o ty nejlepší fotky z cesty, co budou pro vás ke stažení online. Plus samozřejmě dostanete přístup k Lucky cestovatelským radám pro všechny státy, co projedeme. A k tomu všemu vaše jméno na tuktuku!

Expected delivery of the reward: November 2017

Number of available rewards: 62/100

Reward unavailable

CZK 1,300Luxusní kalendář s tajným vzkazem

Z fotek naší super šikovné fotografky Anastázie vytvoříme jedinečný kalendář holčičí výpravy pro rok 2018. Najdete v něm všechny expediční krasavice, nádhery Jižní Ameriky, lamy, sopky a podpisy od nás všech. Mezi řádky vpíšeme také tajný vzkaz. Lepší dárek k Vánocům pro sebe nebo své oblíbence nenajdete! Samozřejmě dostanete přístup ke stažení nejlepších fotek z naší cesty online a Lucky cestovatelské rady pro všechny státy, které v Jižní Americe projedeme. Ke kalendáři přibalíme i expediční síťovku a vaše jméno nalepíme na tuktuk. Poštovné a balné pro ČR a SR v ceně odměny.

Expected delivery of the reward: December 2017

Number of available rewards: 79/120

Reward unavailable

CZK 1,500DVD z Jižní Ameriky

Film, který v Jižní Americe natočíme na DVD, uložen v krásné krabičce, s osobním věnování, podpisy všech parťaček a slavnostně zabalen k odeslání. Poštovné po Česku i Slovensku v ceně odměny. + výběr nejlepších fotografií z naší tuktuk jízdy ke stažení online + rady od Radové pro Kolumbii, Ekvádor, Peru a Bolívii ke stažení online nebo prohlížení na luckycesta.cz do aleluja + jméno v závěrečných titulcích filmu + expediční síťovku s logem expedice + jméno na tuktuku

Expected delivery of the reward: December 2018

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 4,900Na stěnu ve velkém

Velkoformátová fotografie dle vašeho výběru vytištěná na plátně. + výběr nejlepších fotografií z naší tuktuk jízdy ke stažení online + rady od Radové pro Kolumbii, Ekvádor, Peru a Bolívii ke stažení online nebo prohlížení na luckycesta.cz do aleluja + jméno v závěrečných titulcích filmu + expediční síťovku s logem expedice + jméno na tuktuku + tuktuk film na DVD s podpisy všech holek

Expected delivery of the reward: November 2018

Number of available rewards: 1/10

Reward unavailable

CZK 9,000Zájezd pro mončičáky

Vyšlete s námi vašeho oblíbeného plyšáka a nechte se jako Amélie z Montmartru překvapovat z jakých koutů Jižní Ameriky vám budou přicházet jeho fotky a selfíčka. Pošleme vám za něj minimálně dvě fotky za týden, takže na konci jeho cesty budete mít krásné album z Jižní Ameriky a jeho dobrodružství! Náš tuktuk je prťavý, proto bereme pasažéry do 15 cm! Zároveň dostanete krásnou expediční síťovku, přístup k cestovatelským radám od Lucky online, jméno na tuktuku, v závěrečných titulcích filmu a DVD s filmem, hned jak bude vydané. Podepsané od všech holek!

Expected delivery of the reward: December 2017

Number of available rewards: 5/5

Reward unavailable

CZK 10,000Tři oříšky pro Popelku

Přivezeme vám první, co nás cvrnkne do nosu. Kamínek z nejvyšší hory světa, písek z černé pláže, malý suvenýr z indiánského trhu. Vybírat budeme s největší péčí, láskou a navíc! Navíc vám dárek v rámci Česka dovezeme! Samozřejmě vám také pošleme link s nejlepšími fotkami z cesty a Lucky super cestovatelské rady pro všechny státy, které projedeme. Expediční síťovka, jméno v závěrečných titulcích filmu a na tuktuku jsou součástí této odměny!

Expected delivery of the reward: April 2018

Number of available rewards: 2/3

Reward unavailable

CZK 11,000Hostem na premiéře a afterparty

Rády oslavujeme a premiéra našeho filmu z Jižní Ameriky je skvělou příležitostí! Buďte naším hostem. Na premiéře filmu i následné after party! V sále vám zajistíme jedny nejlepších míst a na baru vás pak budou čekat dobroty. + pošleme výběr nejlepších fotografií z naší tuktuk jízdy ke stažení online + rady od Radové pro Kolumbii, Ekvádor, Peru a Bolívii ke stažení online nebo prohlížení na luckycesta.cz do aleluja + expediční síťovku + poděkování v závěrečných titulcích filmu + krásný velký kalendář z cesty + jméno na tuktuku + tuktuk film na DVD s podpisy všech holek

Expected delivery of the reward: December 2018

Number of available rewards: 3/5

Reward unavailable

CZK 45,000Lucky přednáška u vás doma

Lucka ráda a často povídá. Je k nezastavení a už teď se těší na soukromé tuktuk vyprávění jen a jen pro vás. Přijede za vámi domů, do kanceláře, na zahradní party, hausbót, … všude po Česku a Slovensku. + pošleme výběr nejlepších fotografií z naší tuktuk jízdy ke stažení online + rady od Radové pro Kolumbii, Ekvádor, Peru a Bolívii ke stažení online nebo prohlížení na luckycesta.cz do aleluja + expediční síťovku + poděkování v závěrečných titulcích filmu + krásný velký kalendář z cesty + jméno na tuktuku + tuktuk film na DVD s podpisy všech holek

Expected delivery of the reward: August 2017

Number of available rewards: 10/10

Reward unavailable

CZK 69,000Hrdinný sponzor a logo na tuktuku

Vaše logo nalepíme na jeden z expedičních tuktuků. Navíc: + pošleme výběr nejlepších fotografií z naší tuktuk jízdy ke stažení online + rady od Radové pro Kolumbii, Ekvádor, Peru a Bolívii ke stažení online nebo prohlížení na luckycesta.cz do aleluja + expediční síťovku + poděkování v závěrečných titulcích filmu + krásný velký kalendář z cesty + jméno na tuktuku + tuktuk film na DVD s podpisy všech holek

Expected delivery of the reward: December 2018

Number of available rewards: 2/3

Reward unavailable