16864907_1626913937337018_2655949382139426199_n.png

366 dní za katrem Knihy

Co se stane, když se ve vězení ocitne svérázný pisálek? Ponořte se do příběhu muže s kůží scvrklého pomeranče, kterému stačila k revoluci pouhá tužka!

10/12/2017

Špatná zpráva

!

Vážený uživateli nedostatečně zabezpečené e-mailové schránky,

ještě než unáhleně budeš pokračovat ve čtení, prosím, uvědom si, že následující řádky mohou obsahovat prakticky jakoukoliv informaci, tedy i informaci šokující, nebezpečnou či jinak nepříjemnou, zkrátka informaci, kterou bys raději nikdy znát nechtěl. Mohlo by se zde nacházet například sdělení, že ses stal obětí masivního kybernetického útoku a že otevřením tohoto podvodného e-mailu jsi útočníkům plně autorizoval přístup ke všem svým bankovním účtům, virtuálním peněženkám i ostatním finančním systémům, ke kterým kdy bylo přihlášeno z tohoto prohlížeče. Nebo by se zde mohla nacházet žádost o výkupné a výhružná fotografie některého ze tvých rodinných příslušníků, který byl dnes v poledních hodinách unesen militantní teroristickou organizací. Klidně by tady stačila i jedna jediná věta; taková předpověď se zítřejším datem i přibližnou hodinou tvé smrti by taky nepřinesla nic moc jistoty. Nemluvě o tom, jakou depresi a paniku by ti způsobila pouhá graficky nezdařilá pozvánka na jehovistický koncert… ALE nic z toho tady není! Místo toho tě tu čeká trapně nudný sdělení, že kniha, kterou sis na začátku roku za pár stovek předobjednal na Startovači, se tak úplně nestihla v deklarovaném termínu. Co na to říct, jsi dítě štěstěny!

Ku vskutku velkému podivu, ostatně sám tomu ještě úplně nevěřím a pro jistotu pracuju i s verzí, že už jsem to s těma houbama prostě přehnal a tahle realita je jenom moje sugestivní halucinace, neboť jak historicky, pravděpodobnostně, statisticky, logicky, de facto vlastně úplně jakkoliv, klidně nábožensky nebo bolševicky, zkrátka lze vycházet z libovolného pohledu a ve všech bude vždy dávat větší smysl to, že jsem tlustá kurva, co se prostě zvládá přežrat už i z lysohlávek, než to, že za nevydání mé knihy (k čemuž - buďme k sobě hrdě upřímní - jsem měl neoddiskutovatelně ty nejlepší předpoklady, tendence i sázkové kurzy) nakonec vlastně nemůžu tak úplně já. Uf. 

Takhle se teď hájím sám před sebou, abych se na sebe mohl ještě někdy podívat aspoň při holení ptáka, nejsem fakír a fakt nemíním přijít o svůj národní poklad jenom kvůli trochu obtížnější nahmatatelnosti. Vydání knihy brzdí několik vnějších faktorů; tak předně se na mě píčou přisála pijavice a svými vrcholnými obstrukcemi dílo přibrzdila, což o to, vysála ze mě maximálně podkožní hordu špíny a nakonec chcípla sama, nicméně na obloze zazářil problém kalibru mnohem významnějšího. Při svém uvědomělém samostudiu zákonů všeho druhu jsem narazil na zákon takříkajíc autorský, jenž mi způsobuje vrásky nejenom na ptákovi. Jelikož ve své knize popisuju místa, události i osoby zcela autentické, proběhnuvší a zakládající se na nic než pravdě, aniž bych k tomu měl souhlas jakéhokoliv mnou popisovaného čuráka, porušuju tím celou řadu autorských i jiných zákonů. To se nedá obejít ani v případě, že místům a osobám přidělím pseudonymy či přezdívky. Zákon uděluje výjimku pouze zpravodajské platformě, což by vyžadovalo právní překvalifikování mého díla a jeho uvedení do příslušné formy. Sám zatím netuším, nakolik velký zásah do již ztvárněné a zamýšlené podoby by to představovalo a tuto zákonnou barikádu urgentně konzultuju se svým právníkem.

Za jedním si však stojím – KNIHA BUDE! Nevím ještě za jakou cenu, ale BUDE. Svým závazkům dostojím nejenom z principu, ale především z vlastního přesvědčení. O pár měsíců se její vydání zpozdí určitě, nejvíce se obávám celoplošných rekonstrukcí a právně snesitelných úprav, ale spolehnout se můžete na to, že pokud budu chtít PÍČU popsat slovem PÍČA, pak to udělám vždycky. Protože PÍČA PÍČOU zůstane i bez mé vytříbené květomluvy.

Dám ještě vědět,
váš zkurvenec Ištván Evženovič

ReachedCZK 632,400(316%)

316%
CZK 200,000requested
1,439contributors
Contribute

project authorRedAK

Rewards

CZK 50Ty být židle

Díky za nečekanou finanční injekci. Za odměnu ti pošlu bezcenný děkovný e-mail sepsaný generátorem náhodných slov.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 200Elektronická kniha

Až bude hotovo, obdržíš moji knihu ve formě e-booku. Když to hodíš do čtečky, budeš v tramvaji vypadat kůl.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 400Tištěná kniha

Až bude hotovo, pošlu Ti jeden výtisk přímo do schránky, samozřejmě posvěcený mým podpisem, případně krví nebo spermatem, výběr je na Tobě.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 600Patolízalský hrnek

Ke knize dostaneš stylovej Ištvohrnek s mým internetovým ksichtem a textem: „Dík (tebou zvolené jméno/přezdívka)!“ Takže tam můžeš mít třeba Dík Karle!, Dík Káťo!, Dík frajere!, Dík micinko!, Dík kreténe!, prostě cokoliv.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 800Patolízalské tričko

Ke knize dostaneš modrý trikot též s mým internetovým ksichtem a identickým poděkováním jako nabízím na hrnku. Do poznámek vyplň nejen jméno/přezdívku, kterou chceš na tričku mít, ale i velikost a pohlaví (ne popis svých genitálií, ale zda chceš tričko pánské/dámské).

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,000Jmenovitá děkovačka

Dostaneš knihu, hrnek a navíc ti jmenovitě poděkuju přímo v tiráži, budeš ve všech výtiscích. Pokud by se náhodou sešlo víc třeba Pepků Nováků, pro lepší identifikaci vám za jméno vyplním velikost vašeho přirození v centimetrech.

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,500Ne, to ty seš boží!

"Ištváne, seš prostě boží a já tě chci podpořit. Sice dostanu to samý, jako socky, co koupěj odměnu za litr, ale já si to ušmudlaný pětikilo navíc dovolit můžu a rád v tý hromadě nechutnýho podprůměrnýho braku podpořím kvalitního autora. Já bych ty prachy stejně utratil za nějaký kraviny, třeba za žrádlo nebo benzín, to si to radši vem."

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 2,000VIP edice

Dostaneš knihu v prestižní limitované edici, která bude vyrobena pouze v deseti jedinečných kusech. Každá obálka bude upravená přímo pro konkrétního majitele a samotná kniha bude obsahovat hromadu bonusového materiálu, který v běžných výtiscích ani nikde jinde nebude.

Number of available rewards: 0/10

Reward unavailable

CZK 2,500VIP edice

(Pro velký zájem rozšířena VIP edice o deset kusů – s ohledem na předchozí kupující navýšená cena.) Dostaneš knihu v prestižní limitované edici, která bude vyrobena pouze ve dvaceti jedinečných kusech. Každá obálka bude upravená přímo pro konkrétního majitele a samotná kniha bude obsahovat hromadu bonusového materiálu, který v běžných výtiscích ani nikde jinde nebude.

Number of available rewards: 0/10

Reward unavailable

CZK 5,000Kalba s Ištvánem

Osobně Ti přijedu předat knihu kamkoliv v rámci Český republiky. A pak půjdeme zakalit. Bičíky, lubrikant, anální kolíky, všechno přivezu. (Součástí je speciální poděkování v knize.)

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 50,000Fotka s Ištvánem

Staň se hlavním sponzorem. Uděláme si spolu bizarní fotku a ta bude společně s dojemným proslovem umístěna přímo na zadní straně knihy, resp. na kompletně všech výtiscích, které budou pořízeny z této kampaně (určeno pro firmy).

Number of available rewards: 1/1

Reward unavailable