1913 Postcard se jmenem.jpg

1913 Knihy

Vídeň, 1913. V zakouřené kavárně se náhodně potkávají čtyři muži. Masaryk, Uljanov, Džugašvili a Hitler. Mrazivý román Ladislava Větvičky, 250 stran.

Vytištěni celeho nakladu v patek 2.9.2016
8/30/2016

Vytištěni celeho nakladu v patek 2.9.2016

Aktualni informace pro všechny moje čtenaře: tiskarňa slibila, že cely naklad bude vytištěny v patek.

Bude -li temu tak, tak budu potřebovat naklaďak, bo to ma mět 200kg :-) Kura, to je jak štyry pytle kobzolí... kdo by to řekl, že robit dneska kulturu je take těžke :-)

Každopadně ovšem hnedka o vikendu začnu podepisovat a davat knižku do obalek, takže v přištim tydnu byste to měli mět u vas ve schrankach :-)

Fajny den

Ladik Větva

ReachedCZK 177,480(177%)

177%
CZK 100,000requested
214contributors
Contribute

project authorLadislav Větvička

Rewards

CZK 490Kniha "1913" s vlastnoručnim věnovanim autora

"Na knize jsem pracoval rok a půl. Bylo to neuvěřitelné, když s každou další novou informací o setkání Hitlera, Stalina, Lenina a Masaryka se přede mnou otvíraly nové a nové informace. Položil jsem si třeba otázku, jak se do Vídně ten Stalin dostal? Vždyť byl na útěku ze Sibiře. Dnes to zní legračně, ale starý dobrý Josif cestoval na falešný pas řeckého zemědělce Stavrose Papadopoulose. Na vlak nasednul na krakovském hlavním nádraží, projel Moravou a vystoupil ve Vídni, kde na něj čekal soudruh Bucharin. Spolu se pak vydali drožkou do bytu Lva Trockého... " Cena vč. poštovného.

Expected delivery of the reward: December 2016

The number of rewards is not limited

Reward unavailable

CZK 1,2903 knihy "1913" s vlastnoručním věnováním autora

Ideální varianta pro ty, kteří chtějí knihu použít jako dárek. Nezapomeňte uvést, pro koho má být věnování určeno. Cena vč. poštovného.

Expected delivery of the reward: January 2017

Number of available rewards: 30/40

Reward unavailable

CZK 1,990Staňte se součástí knihy

Za tuto cenu obdržíte 3 knihy "1913" s uvedením vašeho jména na speciální straně určené pro podporovatele této knihy.

Number of available rewards: 4/10

Reward unavailable

CZK 9,99010 knih "1913" + Autogramiáda/Beseda s autorem

Tuž tady mate jedinečnou možnost setkat se s autorem osobně a spojit to s výstavou fotografií, autogramiádou nebo besedou s autorem, ať už na téma knihy "1913" nebo na aktuální téma. Čas určíme spolu, místo určujete vy. Omezme se prosím na oblast Česko/Slovenska.

Expected delivery of the reward: December 2017

Number of available rewards: 52/52

Reward unavailable

CZK 19,900Cesta do Stalinovy Gruzie v doprovodu autora

5-denní zájezd, vedený autorem, do rodného města Josifa Vissarionoviče Džagašviliho, známého pod jménem Stalin. V ceně zájezdu je oblíbené Stalinovo víno na každý den, letenky, doprava i ubytování. Po absolvování přímého letu Katowice-Kutaisi se přesuneme na jih Gruzie do Adžárie a jejího hlavního města Batumi. Nedaleko Batumi leží vinice, odkud si Stalin nechával do Moskvy vozit své oblíbené víno s tóny pomerančů. Navštívíme nejzajímavější mista gruzínského území, včetně Tbilisi a samozřejmě i muzea ve Stalinově rodném městě Gori. Inspirace: http://www.poznani.cz/gruzie/zajezdy/

Expected delivery of the reward: November 2017

Number of available rewards: 7/10

Reward unavailable

CZK 49,900Návštěva rodných měst všech 5 protagonistů

Desetidenní zájezd, vedený autorem, do rodných měst všech pěti hlavních protagonistů knihy. Navštívíme rodný dům Adolfa Hitlera v Braunau, rodný dům Stalina a muzeum v Gori, rodný dům Lenina v Simbirsku/Uljanovsku, i rodné domy Masaryka a Freuda v Hodoníně a Příboře. V ceně zájezdu jsou piva bez omezení (tzv. beer inclusive), letenky, víza, doprava i ubytování.

Expected delivery of the reward: December 2017

Number of available rewards: 10/10

Reward unavailable