My se nevzdáme!
15. 3. 2016

My se nevzdáme!

Zdravíme všechny naše skvělé Startéry!

Ještě je pár úžasných lidí, kteří nás (Raw Bakers) podpořili s naším chlebem v prosinci na Startovači a stále čekají na svoje balení. Posledních 24 "Startérů" - možná k nim patříte...
Původně jsme nechtěli bědovat, ale je třeba vysvětlit, PROČ se vše tak zpozdilo... 
Když jsme na konci prosince chtěli zahájit výrobu v prostorách, které měli být schválené jako pekárna (jeden z důvodů proč jsme tam šli), zjistili jsme, že ten obrovský potravinářský řetězec, od kterého je pronajímáme, tam provozoval pekárnu na černo. 
A tak začal schvalovací kolotoč - kdo zná, ví - ale nakonec se nám podařilo získat schválení - na jedničku.
Abychom to všechno zvládali, tak jsme si vzali k sobě skvělou brigádnici, která ovšem celých 14 dní!!! balila chléb nedosušený a tak se celá hromada chleba musela vyhodit.
Dále jsme museli vyhodit spoustu várek vyrobených z BIO slunečnicového semínka, které, jak jsme později zjistili, bylo žluklé.
Poslední případ se jmenuje BIO kmín - zjistili jsme, že je příčinou náhlého zhořknutí chlebů - a tak bylo třeba opět vyhodit několikadenní práci kvůli chuti! 
Musím říct že jsem od kluků dokonce několikrát zaslechla slovo "vzdát"...

 

Vymysleli dokonalý produkt - složením i boží chutí, ale bohužel je v potravinářství (a raw k tomu) spoustu proměnných... A nikdo z nás to před tím nedělal... Věřím že to všechno zvládnou a budou pro vás vyrábět ty nejlahodnější kousky - nejen chleba... A vy si jednou budete moct říct - Ty jo, byl(a) jsem u toho když se tahle firmička rozjížděla ;) !


Děkuji vám za vaši trpělivost a prosím vydržte ještě chvilku...
Chceme pro vás ten nejlepší produkt - ať to stojí za to :)Emotikona smilEmotikona smile

 Emotikona smile

Za tým Raw Bakers

Petra Kulhánková